Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yaşayan Efsane: Karadeniz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Küçüğüz, köyde top oynuyoruz. Ben ayaktayım, kardeşim kalede.
    Bizim kaleye gelen gol oluyor.
    Top gelmese bile kardeşim kendi kendine gol yiyor.
    "Etma Apo", "Yema Apo" fayda yok..
    En son baktılar olacak gibi değil maç gidiyor.
    Mahalenin abileri kardeşimi çıkarıp kalenin ortasına bir tane taş koydular.
    Maçı kazandık mı hatırlamıyorum ama taşın net 2-3 kurtarışı vardı
    "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• Bütün yazılanları okudum baya güldüm
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Uşağım lafı bizim buralarda kullanılan bir laftır......

Teyzemizin birisi başka yöreden birisiyle konuşurken " uşağum öyle uşağum böyle gibi ifadeler kullanır....
        Vatandaşta teyzemizi farklı yorumlayıp :

- Ben kimsenin uşağı değilim der.....

Teyze bombayı yapıştırır....

- Niye sen p.... misun......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bomba bu sabah geldi.....

Hastanelerde Ketem diye bir birim vardır. Kanser Erken teşhiş ve tarama birimi.... Bu birime bağlıda sigarayı bıraktırma merkezleri vardır.....

Abimizin birisi o merkeze gidiyor kayıt oluyor.... Görüşmeler filandao luyor tabi.. Bir hafta sonra sigarayı bıraktırma ilacını gelip alabilirsiniz diyorlar....

Abimiz bir hafta sonra ilacını almak üzere merkeze gidiyor oradaki sekreter...

- Abi diyor.. bilgisayar sistemlerimiz bozuk.. İstersen sen dışarıda bir sigara içte gel diyor.... Be mübarek adam zaten sigarayı bırakmak için gelmiş buraya......

Yorum

• Efenim dilinden anlamadığınız insanlarla vücut diliyle anlaşmak hepimizin başvurduğu bir yoldur malum.
            Bu olimpiyatlar sebebiyle gelen iki yabancı (artık hangi memlekettense) gitmiş Akçakale'de yani köyümde yolun kenarında Şeref abiye denk gelmiş.Uzaktan bakıyorum Şeref abi yerlerde yuvarlanıyor,dedim adamı dövüyorlar.Dayıma haber verdim.Dayı koş iki turist Şeref abiye saldırdı.Dayım bayılır kavgaya tabi.Koştuk gittik laaannn durun diyerek.Adamlar döndü baktı.Şeref abi de afalladı döndü baktı ''noldi la Mustafa'' dedi dayıma.Abi hayırdır dayak yiyosun sandık koştuk geldik dedik.Cevap:
            -La yok habulara Erzincan depremini anlatıyrım.

En son Mehdi tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 14:09.
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Efenim dilinden anlamadığınız insanlarla vücut diliyle anlaşmak hepimizin başvurduğu bir yoldur malum.
              Bu olimpiyatlar sebebiyle gelen iki yabancı (artık hangi memlekettense) gitmiş Akçakale'de yani köyümde yolun kenarında Şeref abiye denk gelmiş.Uzaktan bakıyorum Şeref abi yerlerde yuvarlanıyor,dedim adamı dövüyorlar.Dayıma haber verdim.Dayı koş iki turist Şeref abiye saldırdı.Dayım bayılır kavgaya tabi.Koştuk gittik laaannn durun diyerek.Adamlar döndü baktı.Şeref abi de afalladı döndü baktı ''noldi la Mustafa'' dedi dayıma.Abi hayırdır dayak yiyosun sandık koştuk geldik dedik.Cevap:
              -La yok habulara Erzincan depremini anlatıyrım.

çççççççççççç
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Mehdi Abi süperdi Şeref Abi gibi yerlerde yuvarlanıyorum

Yorum

• 1992 yılının 16 Eylül’ü. Erzurum’da Trabzonspor – Turku Turun UEFA kupası ilk tur ilk maçını izlemek için bir kahvede toplanmış birkaç arkadaşız. İlk yarı 0-0 bitince sağdan soldan sataşmalar, laf atmalar gırla gidiyor. Bizde moraller Erzurum’un kış sıcaklarından bile düşük.

Devre arasında tamamen kıldan tüyden azade, tekmil tarama engelli, anüsü yere yakın, göbeği akla değişik benzetmeler getirecek cinsten 50’li yaşlarda bir Dadaş gelip tam önümde oturdu. İkinci yarı TS oynamaya Dazlak Dadaş Amca bize laf atmaya başladı. Hızını alamayıp yer yer aşağılamalara bile başvuruyor mübarek(!). Biz bir yandan heyecanla maçı takip ediyor, bir yandan da maç bitiminde mezkûr şahsı dışarıda yakalayıp bir temiz terbiye dersi vermek üzere planlar yapıyoruz.

Derken 50’li dakikalarda bir Soner’in düşürülmesiyle bir serbest vuruş kazandık. Ben heyecanla; “Aha gol geliyor!” dedim. Dadaş durur mu? “Atirsen lazoğli, alçak at da cücükler de yesin!” diye başladı ve zırvalamaya devam etti. Hami vurdu ve gol! Ben sevincimden ne yaptığımı biliyor muyum? Dadaş amcanın devasa bir ampule benzeyen keline bir şaplak aşk ediverdim ki sesi bütün kahveyi olduğu yere mıhladı. Adam birkaç saniyelik şoku atlattıktan sonra bir hışımla geri döndü ki Kiziroğlu Mustafa Bey peh peh peh! Ee bu durumda ne yapılır? Hemen Dadaş Amcaya sımsıkı sarıldım. “Ayağın uğuruymuş be abi. Geldin golü attık. Çabuk abime bir çay getirin!

Asabi Dadaş’ı bin bir yalvarma yakarma ve bin bir ikramla sakinleştirip yerine oturttuk ve ben sandalyemi değiştirdim. İyi ki de değiştirmişim. Zira Hami’nin ikinci golü çok daha güzeldi.

Yorum

• Palavralarıyla meşhur bir yakınımız askerdeki oğlunun maceralarını(!) anlatıyor;
                    -Elli teröristin kırkdokuzunu vurdu. Öbürünü de vuracakken komutan yetişti. Bari bunu bırak diye tuttu elini.

Babamın aşağı yukarı seksen yaşındaki teyzesi;
                    - Niye? tohumluk mi prakmiş oni?
                    Fanatik Pacci

Yorum

• Tohumluk, iyimiş
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İnter maçına Trabzon'a gittiğimde, Sürmene'ye de gittik, köyümüze yani. Oradan Trabzon'a doğru geliyoruz. Baktık ki Araklı'da o gün pazar varmış. Babam fındık alalım dedi. Baya bi aradım pazarda fındık vardır belki diye ama bulamadım tabi. O sırada yoldan birini çevirdim ve sordum ki '' Amca nerde fındık bulabilirim? ''. Amca da bana dedi ki: '' Finduğu, finduk satan yerlerde pulabilursun.''...... Peki dedim..Gülmekten 10 dakika kendime gelememiştim..
                        https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Uçakla Trabzona gidiyorum. Yanımda yaşlıca bir amca var tahmini 65 70 yaşlarında ve sanırım uçağa ilk defa biniyor. Dualar falan okuyor. Kalktıktan sonra az biraz muhabbet etmeye başladık derken uçak türbülansa girdi ve sallanmaya başladı. Sonra amcadan bomba geldi:

-Aha istop etti.

Ben de gelen ortayı kaçırmadım tabi

-E emice nolacak vurdururuk en kötü
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Az önce yanıma işyerimden bir arkadaşım geldi....

Üniversite sınavına gireceğini sınav giriş belgesini almamız gerektiğini söyledi. Hemen Ösymnin sitesini saçtım. Şifre istedi...

Arkadaşım Büyük A , KÜÇÜK de , nokta , virgül , 61 diyor....

girdim kabul etmedi , girdim kabul etmedi.....

eminmisin diye soruyorum Büyük A , küçük de , nokta, virgül , 61 diyor başka şey demiyor....

Yaklaşık 20 dakika uğraştıktan sonra arkadaşımın Akçaabatlı olduğu aklıma geliyor Küçük de yi Trabzon T si ise değiştiriyorum. sayfa hemen açılıyor.....

Yorum

• Avni Aker'de kale arkasındayız. Cardo, ilk yarı golünü attı içeri giriyor ve girerken de istavroz çıkartıyor.
                              Merdivende tahminim 40-50 yaş arası bi adam Cardo'ya el kol hareketleri ile bağıyor ;
                              - Oyle yapmaaa oyle yapmaaa

Ya bu kadar temiz saf iyi yürekli olabilir mi bi insan.
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 360.Kısa Dönem olarak gittim askere Acemiliğimi Antalya Topçular Kışlası 4. Bölükte yaptım. Maçkalı bir hemşehrim vardı aynı takım aynı manga aynı koğuştan Alt üst yatıyorduk hatta Bot bir asker için çok önemli bilir herkes .botlar çalınmasın diye bot kilidi takılır . her askere gidene bu daha önce askerlik yapmış olanlarca özellikle tavsiye edilir. bizim Maçkalı da bu tavsiyelere uymuş tabii . ama yanlış anlamış

- hemşo bot kilidi taktım işaret koydum bota nasıl olmuş mu ? ( Botun bi tanesine takmış kilidi diğeri açıkta. kilidi de direk ipin arasından geçirmiş bağcığı çözsen düşecek )
                                + Lan tingil çalarsalar ikisini de çalacaklar zaten bari takma da kilidi çalmasınlar

bütün koğuş yerlerde
                                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X