Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

61 Çılgınlığı...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61 Çılgınıyız bu doğru ve çok da güzel yalnız fotoğraflara bakarken bir iki mesaj üstte okul sırasına kazınmış iki farklı resim gördüm...

BMN gibi eğitime devamlı destek veren bir oluşum içerisinde okul malzemelerine bu şekilde zarar verip bununla gurur duyan kişiler olduğunu görünce açıkcası üzüldüm...

bu arkadaşlarım inşallah bundan sonra bu şekilde okul araç ve gereçlerine zarar vermezler... Unutmayın bu imkanları olmayan binlerce çocuk ve genç var bu ülkede...
    19*20

Yorum

• İlk olarak Çetin Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      61 Çılgınıyız bu doğru ve çok da güzel yalnız fotoğraflara bakarken bir iki mesaj üstte okul sırasına kazınmış iki farklı resim gördüm...

BMN gibi eğitime devamlı destek veren bir oluşum içerisinde okul malzemelerine bu şekilde zarar verip bununla gurur duyan kişiler olduğunu görünce açıkcası üzüldüm...

bu arkadaşlarım inşallah bundan sonra bu şekilde okul araç ve gereçlerine zarar vermezler... Unutmayın bu imkanları olmayan binlerce çocuk ve genç var bu ülkede...
      Abi Mesajın yarısı bana hitap olduğunu anlayarak evet çok haklısın ve katılıyorum sana.. Ayriyeten Benim şuana kadar öyle bir girişimim olmamıştır.. Sınava girdiğim bir sırada gördüm ve çektim belirtmek istiyim..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Mesajın yarısı bana hitap olduğunu anlayarak evet çok haklısın ve katılıyorum sana.. Ayriyeten Benim şuana kadar öyle bir girişimim olmamıştır.. Sınava girdiğim bir sırada gördüm ve çektim belirtmek istiyim..
        evet yarısı sana hitaptı ve benim gibi düşünmene sevindim

Neyse konuyu fazla dağıtmayalım en iyisi... Çılgınlığa devam
        19*20

Yorum

• Çılgınlığa Devam..

Bu Skordan Sonra Kazandığımıza Hala İnanamıyorum ..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Yorum

• budur ıstee helallll
            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Yorum

• Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• hayalimdeki arabaya hayalimdeki plaka çok güzel olur 16 ALİ 61..

Yorum

• Sigara içmenin cezası 62 YTL'den 61 YTL'ye düşsün hem çoğu insan öder
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa|Dikkaldırım Sokaklarından ;

Yorum

• Fatih abi 3-4 ayda bir düzenli olarak arabayı değiştiriyor.. Daha önce Mercedes marka araçtaydi bu plaka..
                          Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 30.03.2009, 16:09.
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih abi 3-4 ayda bir düzenli olarak arabayı değiştiriyor.. Daha önce Mercedes marka araçtaydi bu plaka..
                              Önceki sayfalarda 34 TS 0061 4,5 farklı araçta vardı
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X