Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

61 Çılgınlığı...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61 Çılgınlığı...

TÜRKIYENIN GENELINDE VAR PLAKAYA OLAN BAGLILIK AMA BIZIM TRABZON GIBI ASIRI DERECEDE OLAN YOKTUR BUNU KESINLIKLE SÖYLEYEBILIRIM...ÇÜNKÜ BIZIM IÇIN ''61'' SADECE BIR IL TRAFIK KODU DEGIL HERSEY DEMEK..

PLAKANIN SONUNUN 61 OLMASINA ÖZEN GÖSTERENLERI HEPIMIZ BILIRIZ.TÜRKIYEDEKI ARABALARDA VE YURTDISINDA DA BMW LERDE ÖZELLIKLE SON 2 RAKAM HER ZAMAN 61 OLMUSTUR..BEN HELE SPORCU OLDUGUM IÇIN MÜSABAKALARA GITTIGIMIZDE 61 GÖRDÜGÜMÜZ ZAMAN HEMEN ARABA SAHIBIYLE MUHABBETE KOYULURDUK ARKADASLARLA..

GEÇENLERDE HAMBURGTAN GELEN BIR ARABA GÖRDÜM PLAKANA AYNEN SU : HAM SI 61 AYRICA OF LU 61

AYRICA ISTANBULDA 34 LAZ 61.. VE NICELERI SIZLERINDE BU KONUDA DÜSÜNCELERI VE ILGINÇ PLAKALAR HAKKINDA GÖRÜSLERINIZ VARSA YAZIN PAYLASALIM...

amcamin arabasinin plakasi

35 H 5361[img]smileys/smiley17.gif[/img]
    Çaykara/TRABZON

Yorum

geçen ay senliklerde arabalari yanlis yere perk edenlerin plakalarini anons ederken hep sonlari 61'di... insallah bende 16 KUL 61 alcam...[img]smileys/smiley17.gif[/img]
      Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

agbimin araba plakasi:

XX - TS- 61

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

bende var o hastalik. istanbulda 61 plakali araçla gezerken sagolsun hemseriler hemen korna sellektör yalniz birakmiyorlar. çogu zaman otoyolun ortasinda sohbet kaçinilmaz oluyor.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

ula ben alirsam

61 TS 1967

ALICAM VALLA
            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

ehehe o plakayi zor bulursun ben arastirdim alinmis bile. ama kimdir nerdedir bilmiyorum.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

xx YKA 61
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

Benim telefon numrasi bomba.Arasan bulamazsin ben 61'li istiyodum adam daha da fazlasini verdi.

0--- 462 -- 61
                  Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

İlk olarak Faruk tarafından gönderildi

Benim telefon numrasi bomba.Arasan bulamazsin ben 61'li istiyodum adam daha da fazlasini verdi.

0--- 462 -- 61

la --- habunlar ne oliyi korkma sapiklik etmeyiz saa[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    Çaykara/TRABZON

Yorum

61 Oflu 1967 varmidir acaba ?
                      Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                      Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

yoktur..olamaz.. anca özel bir plaka alindiysa olur..
                        NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

61 plaka disinda su son günlerde Trabzonda Trabzonspor çilginligi had safhada.Çöp bidonlarindan,simitçi arabalarina,çocuklarin tisötlerine kadar hersey bordo mavi.Trabzondaki DMO(Devlet mahsul ofisi) bile binayi bordo maviye boyatmis.hasta oldum.Trabzon'a acil sampiyonluk sart.En ufak bir basarida millet formalara sariliyor.20 sene sonunda insallah bu sene sampiyonlugu görürüz...

Yorum

Kardesler bizim için 61 bir rakam degil.....Bize 61 SANLI TRABZONUMUZUve TRABZONLULUGUMUZU hatirlatan en önemli simge....

Saygilarimla....

Yorum

HAYATIMDA BENI EN COK HEYECANLANDIRAN IKI RAKAM 6 VE 1

YANYANA GELINCE TADLARINA DOYUM OLMUYOR
                              HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X