Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1. BMN Tavla Turnuvası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

rica ederim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    - impossible ? what does it mean ?

Yorum

İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi

İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
      http://www.play65.com/GettingStarted.html Burdan direk click to download i tikla
      yalniz abi bunun yaninda $ filan var free oynanmiyomu bu??

Yorum

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi

arkadaslar en kral tavla msn nin sitesinde.aramaya gerek yok.

www.zone.com dan oynayabiliriz.tusa basmadan zar bile atiyosun[img]smileys/smiley2.gif[/img]

ayrica görüntü ve ses kaliteside mükemmel.
        haklisin burdaki tavla çok iyiymis.msn adreslerini mi kullancaz birbirimizi bulmak için burda.adres defterinden davet edicez heralde,öyle mi?

Yorum

İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi

www.zone.com dan oynayabiliriz.tusa basmadan zar bile atiyosun[img]smileys/smiley2.gif[/img]

haklisin burdaki tavla çok iyiymis.msn adreslerini mi kullancaz birbirimizi bulmak için burda.adres defterinden davet edicez heralde,öyle mi?
          la ne sorunlu bilgisayara var bende ya burasi da sadece IE 5.1 den girio benim IE bozuk...[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi
            İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi

la ne sorunlu bilgisayara var bende ya burasi da sadece IE 5.1 den girio benim IE bozuk...[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
            evet explorerdan giriliyor.bende önce firefox dan denedim olmadi.ama tavlasi 10 numara...

Yorum

hiç ugrasmaya gerek yok öyle. mynet en kolayi bana sorarsaniz. üyeliginiz yoksa yeni bi üyelik almak yaklasik 120 saniye zaman aliyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

hiç ugrasmaya gerek yok öyle. mynet en kolayi bana sorarsaniz. üyeliginiz yoksa yeni bi üyelik almak yaklasik 120 saniye zaman aliyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]

aynen katiliyorum abi...

Yorum

mynet pratik ama msn ninki çok sahici.görüntü ses süper.zarlarin yuvarlanisi bile harika.benim favorim msn nin tavlasi.mynette kingde sorunlar çikiyordu birde.oyuncularin siralarini karistiriyordu,kafayi yiyordu program.tavlada da olabilir...

Yorum

ben bi türlü baslayamadim msn tavlada. karisik geldi biraz. en iisi oynayacagimiz rakiplerle haberlesip bir an önce maçlarimizi yapalim.
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

mynetten oynayalim beyler, bu arada maç saatleri felan bunlari rakibimizle aramizda mi halledecez nasi yapacaz forever reis yolver bize nedir durum?
                      bir lafa bakarım laf mı diye,
                      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• ilk sayfada kim kiminle maç yapacak hersey belirlendi. ve 1.maçlarin son günü olarak önümüzdeki çarsamba günü belirlendi. çarsamba gününe kadar oyununuzu oynamalisiniz.

• rakibiniz kim ise bi sekilde iletisime geçmelisiniz. özelden haberlesin msn verin mesela. oyun oynayacaginiz site ve saati size kalmis . [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        • [/list]Edited by: forever61
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

Yaw nerelerdesin Berat abi bekliom bak hadi[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

ben bi türlü baslayamadim msn tavlada. karisik geldi biraz. en iisi oynayacagimiz rakiplerle haberlesip bir an önce maçlarimizi yapalim.

simdi söyle bir durum var msn tavlada,önce http://zone.msn.com/en/backgammon/default.htm a tikliyoruz

sonra sign in go ekrani var sol üstte.ilk oynayanlar için yükleme yaptiriyor.ve bu yüklemede windows xp kullananlar active x denetimi engelini ekranin üstünde çikan active x denetimini yükle basarak geçtikten ve yüklemeyi bitirdikten sonra bir daha sorun çikmadan msn sifresiyle sorunsuz ve hizli kullanima açilir.birde açilir pencereler engellemesini yani pops up i www.zone.com için açik hale getirmek lazim.karisik gibi oldu ama aslinda basit.son söz bir oynayin bir daha diger tavla sitelerinde oynamassiniz.

buarada onur özel msj at ilk maçimiz senle.ortak bir zamanda oynayalim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

[QUOTE=fincher_se7en]mynet pratik ama msn ninki çok sahici.görüntü ses süper.zarlarin yuvarlanisi bile harika.benim favorim msn nin tavlasi.mynette kingde sorunlar çikiyordu birde.oyuncularin siralarini karistiriyordu,kafayi yiyordu program.tavlada da olabilir.biz en iyisi play65 ten oynayalim

GILIMALI

Yorum

1.maçlar

sürmeneköprübasi-eyüphan: 0 - 5
                                BMN TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X