Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1. BMN Tavla Turnuvası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

evet istakayi kafada kirma orani bi hayli yuksek bana dikkat manyak tas calarim kimsenin ruhu duymazz

Yorum

Favoriler arasinda gösterilmiyorum ama turnuvadan çikacak sürpriz bir sonuca herkes hazirlikli olsun[img]smileys/smiley4.gif[/img]
      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

herkesin Grubu rakipleri belirlendi. tabloyu eklemeye çalisiyorum ama sorun veriyor. Ilk sayfada görebilirsiniz eklenince.. Edited by: forever61
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

ne zaman basliyoruz.istedigimiz zaman oynayabiliriz dimi
          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

simdi nasil olcak bu is? maçlari yapcak olanlar özelden görüsüp saat ve yeri mi belirlicek?
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Herkese basarilar. Edited by: ofkopat
              - impossible ? what does it mean ?

Yorum

AMESPACE PREFIX = O />
                1.BMN Tavla Turnuvasinda, 32 katilimcinin tamamlanmasiyla birlikte ffice:smarttags" />4? er kisiden olusan 8 Grup Hazirlanmistir. Grup maçlarinda oynayacaklari 3 maç sonucunda ilk 2 sirayi paylasan oyuncular 16 kisinin mücadele edecegi eleme maçlarina katilmaya hak kazanacaklardir. Daha sonra tabloda belirlenmis olan eslesme durumuna göre yari final, çeyrek final ve final karsilasmalarina katilabilmek için yarisacaklardir. Bol sans.
                Not:

• Her galibiyet 2 puan degerindedir.

• Grup içi siralamada , sirasiyla puan farki, averaj, alinan oyun sayisi ve iki rakip arasindaki maçin sonucu baz alinarak yapilir.

• Oynanacak olan maçlar ilk sayfadan duyurulacaktir.

• Oyuncular rakipleriyle beraber karar verdikleri bir oyun sitesinde oyunlarini tamamlayip,puanlamanin zamaninda yapila bilmesi için maç sonucunu buraya yazacaklardir. Örn: ( 1.maç forever61- immortal_TS= 3-5 ) gibi

• Maçlarini bitis süresine kadar sonlandirmayan yarismacilar diskalifiye edilebilecektir.
                • [/list]
                  Ilk maçlari oynayacagimiz için süreyi biraz uzun tutuyoruz . 1. maçlarin son oynanma tarihi 28/06/2006 çarsamba gününe kadardir. maçlarini oynamayanlar diskalifiye edilebilecektir.
                  1.maçlar suan itibariyle baslamistir. Herkese bol sans.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

1.maçlar delioflu-ofkopat

Hemso gel bi ifadeni alayim [img]smileys/smiley36.gif[/img]Nerdesin ? [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

www.gamegarden.net

burdan oynayabiliriz...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

Berat abi ugramaz oldun ya gelsene bu taraflara hadi özelden mesaj bekliyorum...[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

www.gamegarden.net

burdan oynayabiliriz...
                        abi buraki tavlaya tiklanmiyo malesef mynet ten atlayalim hadi ya Berat abi korkma bu kadar ya..[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

bence herkes Play65 de oynasin. Herkesin PC sindekurulur. Hem birbirimizi bulmasu daha kolay olur hem de ordaki oyun biraz daha güzel

Yorum

İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                            bence herkes Play65 de oynasin. Herkesin PC sindekurulur. Hem birbirimizi bulmasu daha kolay olur hem de ordaki oyun biraz daha güzel
                            abi orayi açinca mozilla yonlendirme geçersiz çerezler kabul edilmedi diyor neyi kurmamiz gerekiyo?

Yorum

http://www.play65.com/GettingStarted.html Burdan direk click to download i tikla .. Bende hiç çerez falan cikmadi valla.Edited by: ofkopat

Yorum

İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                                http://www.play65.com/GettingStarted.html Burdan direk click to download i tikla
                                yalniz abi bunun yaninda $ filan var free oynanmiyomu bu??
                                Edited by: kanda61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X