Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanırım Eylül ayını bulacak bu yaz, sağ salim gidip o havayı teneffüs edelim de zaman çok mühim değil şimdilik
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 10-11 yıldır olduğu gibi sanırım bu sene de gitmeyeceğim.

Yorum

• kismetse 9.ayda memleketteyim,iki senedir gitmiyordum....

Yorum

• Allahın izniyle 30 haziranda 1 aylığına
          İnsan ol evlat!

Yorum

• Temmuz 2 akşam uçağı ile Stuttgart tan kalkis Temmuz 3 gece 2 gibi Ankaraya iniş insallah
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• o kadar fırsat oldu fakat gitmek nasip olmadı bende bu yaz gitmeyi düşünüyorum kutsal topraklara
              #50 Jackson Avelino Coelho
              #7Miroslaw Szymkowiak
              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• 2 senedir gidemiyorum, bu sene de gidemeyeceğim herhalde.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ağustos'un 2. yarısında gidiyorum ben de bakalım
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• (Yazmak için burası uygun geldi)Ben çocukluk çağı Trabzonsporun şampiyonluklarına denk gelmiş yaşıda Trabzonsporun kuruluşuyla aynı olan bir bahtiyar Adanalı Trabzonsporluyum.Trabzona gitmek hiç nasip olmamıştı.Bu sene ailemle 7 günlük bir Trabzon seyahati düşünüyorum.Öncelikle orta halli bir aileyle kalabileceğim uygun bir konaklama yeri belirlemek için araştırma yapmaktayım.Bulacağımız yeri merkez yapıp çevreyi de gezmek istiyoruz.Forumda bu yazıyı okuyan arkadaşların tavsiyeleri benim için iyi bir referans olacaktır.Trabzonda yaşayan arkadaşlara duyurulur.Öğretmenim ve İstanbulda yaşıyorum.Temmuz ortası gibi araçla gelmeyi düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler
                    En son güneyli tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 01:48.
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Yarın akşam yola çıkıyoruz nasipse.. 4 yıllık Antalya maceramız sona erdi..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        (Yazmak için burası uygun geldi)Ben çocukluk çağı Trabzonsporun şampiyonluklarına denk gelmiş yaşıda Trabzonsporun kuruluşuyla aynı olan bir bahtiyar Adanalı Trabzonsporluyum.Trabzona gitmek hiç nasip olmamıştı.Bu sene ailemle 7 günlük bir Trabzon seyahati düşünüyorum.Öncelikle orta halli bir aileyle kalabileceğim uygun bir konaklama yeri belirlemek için araştırma yapmaktayım.Bulacağımız yeri merkez yapıp çevreyi de gezmek istiyoruz.Forumda bu yazıyı okuyan arkadaşların tavsiyeleri benim için iyi bir referans olacaktır.Trabzonda yaşayan arkadaşlara duyurulur.Öğretmenim ve İstanbulda yaşıyorum.Temmuz ortası gibi araçla gelmeyi düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler
                        Trabzon Merkezde bir öğretmen evi var. Hem güzel hem de daha merkezi bir yer bulamazsınız... Fakat siz de daha iyi biliyorsunuz erken rezerveler oluyor... Önceliğiniz o olsun bence....

Gezme işinde de size bir tur hazırlarız burda.

TRABZON ÖĞRETMEN EVİ
                        TEL: 0 (462) 322 36 57 0 (462) 322 36 58
                        FAX: 0 (462) 346 40 05
                        Cumhuriyet Mah. Uzun Sok. No:77 TRABZON
                        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 11:23.
                        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 21-25 temmuz
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

(Yazmak için burası uygun geldi)Ben çocukluk çağı Trabzonsporun şampiyonluklarına denk gelmiş yaşıda Trabzonsporun kuruluşuyla aynı olan bir bahtiyar Adanalı Trabzonsporluyum.Trabzona gitmek hiç nasip olmamıştı.Bu sene ailemle 7 günlük bir Trabzon seyahati düşünüyorum.Öncelikle orta halli bir aileyle kalabileceğim uygun bir konaklama yeri belirlemek için araştırma yapmaktayım.Bulacağımız yeri merkez yapıp çevreyi de gezmek istiyoruz.Forumda bu yazıyı okuyan arkadaşların tavsiyeleri benim için iyi bir referans olacaktır.Trabzonda yaşayan arkadaşlara duyurulur.Öğretmenim ve İstanbulda yaşıyorum.Temmuz ortası gibi araçla gelmeyi düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler
                            arkadaşım yarın akşam iftar var gel biz sana bol bol tavsiye ederiz ne yapacağını
                            İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon Merkezde bir öğretmen evi var. Hem güzel hem de daha merkezi bir yer bulamazsınız... Fakat siz de daha iyi biliyorsunuz erken rezerveler oluyor... Önceliğiniz o olsun bence....

Gezme işinde de size bir tur hazırlarız burda.

TRABZON ÖĞRETMEN EVİ
                            TEL: 0 (462) 322 36 57 0 (462) 322 36 58
                            FAX: 0 (462) 346 40 05
                            Cumhuriyet Mah. Uzun Sok. No:77 TRABZON
                            iftara davet etsene kardeşim

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşım yarın akşam iftar var gel biz sana bol bol tavsiye ederiz ne yapacağını

iftara davet etsene kardeşim
                              İftar için yarın başka bir yerdeyim.İlginiz için teşekkür ederim.Ya nasip diyelim.
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

İftar için yarın başka bir yerdeyim.İlginiz için teşekkür ederim.Ya nasip diyelim.
                                Ben Adana da oturuyor sandım... abi İftara gelmezsen kayblursun yanlış yol tarif ederiz...

Trabzon diye rize yi gezdiririz bak
                                Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                                Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                                Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X