Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Arkadaşlar herkesin faydalanabileceği ve daha cok android ile ilgili bilgisi olanların bize bu anlamada yardımcı olacağı bir başlık olmasını diliyorum.
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

HTC'nin neyi eksik Samsung'dan

Kullandigim Appler:

-iSonDakika [Haber, Gazeteler, Borsa&Döviz ve Dünya'nin neresinde olursaniz olun, nerede oldugunuzu tespit edip, Namaz vakitlerini oranin saati ile gösteriyor..]
    -twitter
    -facebook
    -instagram
    -chrome
    -safari
    -viber
    -whatsapp

digerleri zaten telefon'un üstünde alirken
    En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 26.09.2012, 11:49.

Yorum

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İyi oldu faydanalalım .....

Yorum

Android'e güzel oyunlar var mi? Hic oyun yok tel'de

Yorum

Başlığı direk Andorid İşletim Sistemi olarak değiştirelim bence . Bende anroid telefon arıyorum buldum bir tane en kısa zamanda aranıza katılacağım
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Şimdilik önerebileceğim oyunlar Agent Dash, Wipeout Dash, Traktor Digger
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Teknoloji savaşları BMN Forum'larında başladı diyorsunuz İmzaları telefon modelimiz yazıp küçük resimlerle işaretliyor muyuz
                9 # Osvaldo'

Yorum

Vay arkadaş telefonun arkası sarardı ya kılıftan olsa gerek. Nasıl geçer bu?

Yorum

S II kullanan var mı? Batarya ömrünü uzatacak program var mı?
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Program varmı işe yararmı bilmem ama almanyada 20 küsür euro'ya 2000 mph'lık batarya satılıyor, orjinal samsung.

Normal bataryalar 1650 mph. Türkiyede bula biliyorsan tavsiye ederim.

Yorum

gel be samsung galaxy note 2.......
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Uzatacak program bilmiyorum ancak batarya kalibrasyonu diye bazı bilgiler var nette. Araştırmanızı öneririm. İşe yaradığını söyleyenler var.
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Sony Ericsson Xperia X8 kullanıcısıyım
                            Ben de batarya dışında çok memnunum cihazdan.
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

İnterneti kullanmayacaksın Özellikle mobil veri.
                              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X