Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kpss 2008

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla eğitim bilimlerinin puan statüsünü bilmiyorum ama çok yakışıklı bir puan 92 tebrikler kardeşim

hele bide bu sene eğitim bilimleri çok zor kitaplarda anlatımı bile bulunamayan şeyler sordular diyorlardılar

tebrikler helal valla umarım gönlüne göre bir yere yerleşirsin
    bu seneki sınav bugüne kadar yapılmışların en zoru idi.. şahsen ben elimde o kalın KPSS kitapları ile gitsem yine aynı neti yaprdım çünkü müfredat dışı çok soru sormuşlardı.. normalde sınavım kötü idi lakin türkiye genelinde kimse yapamadığı için bu enterasan soruları, puanlar geçen seneye göre 8-9 puan daha fazla geldi..

bu arada teşekkür ederim hayırlısı ile atanmayıda nasip eder inşallah mevlam..
    yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Sistemin en basarisiz ve amacsiz sinavi... her branşa fenotip ogretmen atiyan gereksiz ss'lerden! Sonuclarindan daha onemlisi kadrolarin aciklanmasi sureci oluyor genelde takip ettigim kadariyla ve ulkemizde gittikce artan din kulturu ogretmeni acigini bir turlu kapatamamistir!!!
      Futbol taraftardır!

Yorum

• sosyal bilgiler ögretmenlıgı 83 aldım ama atanamam herhalde bu puanla herkes ıyı almıs a.q

Yorum

• Gelecek nesil öğretmenlerin eseri olmuyor maalesef.Ata'mın ileri görüşlülüğü sökmemiş bu defa...Bilseydi tıptan yüksek puanla alınan matematik öğretmenliği mezunlarının bir sene hiç atanmayıp ertesi sene 30 kişi atandığını,kimbilir ne düşünürdü...Neler dönüyor canım ülkemde...Her şehirde bir tane mi öğretmen açığı olabilir? Gerçi pardon,65ti di mi emeklilik yaşı?
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• bir dahaki kpss girip itfaiyeci olacağım

Yorum

• Az Bi Zaman Kaldı Bende Giricem
              Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
              Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Bir KPSS döneminin daha ardından yeni sınava da yelken açıldı artık.
                Öğretmen adayları , lisans mezunları ; işleri sıkı tutup çalışmaya başlama zamanıdır.
                Ha gayret ..Bu yıl olacak inşallah...
                ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir dahaki kpss girip itfaiyeci olacağım
                  Alper avatarınla çok uyumlu bir şey söyledin
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• 2009'da olacak mı arkadaşlar sınav?
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Olmayacağına dair bir duyum mu var Kaya?
                      Her yıl olup olmayacağına dair söylentiler dillenir ve sonunda da sınav yapılır.
                      Sanırım bu yıl da böyle olur.
                      ....................Celliac ..................

Yorum

• Bu sene girecem hiç çalışmadım bakalım nolcak bişe olacağı yok gerçi
                        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2009'da olacak mı arkadaşlar sınav?

eylül 22 olması lazım

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2009'da olacak mı arkadaşlar sınav?
                            2009'da Lisans mezunları için olur oda Öğretmenlik veya Kpss A grubu dediğimiz Müffettiş, Denetmen, Kontrolör ve Uzman yardımcısı gibi kadrolar içindir. Kpss Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim mezunları için B grubu kadrolar sınavı ise 2 yılda bir oluyor oda Lisans mezunları için Haziran ayında yapıldı, Önlisans ve Ortaöğretim mezunları içinse bu ay yapılacak.

Ben de Kpss A grubuna 3 ay falan hazırlandım ama olmadı kısmet 2009'a artık onun içinde Ekim ayı gibi başlarım çalışmaya.

Yorum

• Az bir süre kaldı.. Sınava nerde gireceğimiz belli olmadı galiba daha..
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az bir süre kaldı.. Sınava nerde gireceğimiz belli olmadı galiba daha..
                                oldu poyraz kağıtlar geldi çoktan ..
                                bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X