Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtiraflarımız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahmut'tan yardim isteyebilirsin

Itiraf ediyorum; BMN Anasayfasina ayda bir falan bakiyorum
    bende hiç bakmıyorum direk foruma giriyorum

Yorum

• forum.bordomavi.net yazmak www.bordomavi.net yazmaktan daha kolay sanki

Gerci forumun adresi www.bordomavi.net/bmn/forum iken de anasayfaya pek ugramiyordum
      www.bordomavi.net/bmn/forum yazmak www.bordomavi.net yazmaktan daha kolay geliyordu. Elim alismisti
      En son Mayls tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 17:25.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Itiraf ediyorum; BMN Anasayfasina ayda bir falan bakiyorum
        İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende hiç bakmıyorum direk foruma giriyorum
        bmn anasayfasının şekli şemali nasıl unuttum..şimdi girecem nasıldı acaba?

Yorum

• itiraf ediyorum aslında çayı hoholsuz seviyorum ama bir kere hoholli deduğum için lafumdanda dönemeyrum
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• okul ve kıss itirafları hemi

itiraf ediyorum ortaokul ve lise zamanlarım da kızzların çok paralarını yedim ççç mecburiyetten yahu çulsuzdum alan razı veren razı

Yorum

• bu sene bilerek okulu uzattım okumaktan zarar gelmiyecegini düşündüm cünkü
              Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
              Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Itiraf ediyorum: Is basvurusu yazmaya üsendigimden okumaya karar verdim
                Sonuc: Simdi de staj icin basvuru yazmam gerekiyor
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bi tane daha itiraf edim Bu Güne Kadar ÇAY içmedim şaka degil gercek
                  Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                  Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• İlk olarak W_O_L_D_A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bi tane daha itiraf edim Bu Güne Kadar ÇAY içmedim şaka degil gercek
                    ciddimisin sen?
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ciddimisin sen?

baya cidiyim hemde bide karadenizli olucam da
                      Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

bu sene bilerek okulu uzattım okumaktan zarar gelmiyecegini düşündüm cünkü
                        1. sınıfta bende aynı şeyi düşünüodum okumaktan ne zarar gelir diye ama uzadıktan sonra yan etkileri ortaya çıkıyo.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• bende 1. sınıfta okulu uzattım ama geriside geliyor..uzadıkça uzuyor..

bende yaz okulu sonunda evdekilere yaz okulu bitiş tarihini 1 hafta geç söledim..arkadaşlarla tatile gitcem
                          Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            itiraf ediyorum aslında çayı hoholsuz seviyorum ama bir kere hoholli deduğum için lafumdanda dönemeyrum
                            İtiraf ediyorum, hoholun ne olduğunu bilmiyorum.

İlk olarak W_O_L_D_A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nassii!?
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1. sınıfta bende aynı şeyi düşünüodum okumaktan ne zarar gelir diye ama uzadıktan sonra yan etkileri ortaya çıkıyo.
                              aman aman benim yan etkiye ihtiyacım yok da azıdan yel alsın
                              Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

Hafta sonu pide yemeye gittiğimizde pidenin üstüne çay niye içmedin şimdi anLadık..
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X