İlk olarak Serap tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtiraflarımız
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla alem olan annem öbür tarafını sürt durula tahtayla sıyır bir baş daha yıka arka yüzünü omola su tut
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleitiraf ediyorum dizlerim yanmasın diye etek giynerek halı yıkadım hemde bu sabahpele good , maradona better , george best
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak a.yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemirhan sen fotoda çekmişsindir şimdi çççTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya yok zaten arkadan frikik veriyoduk üsteki komuyu kolluydum bana bakıyo mu diye ne fotosu ya
çok açık sözlü gördüm seni emirhanpele good , maradona better , george best
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak a.yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleitiraf edeyim
aziz yıldırım gibi bi başkanımız olsun istemişdim ,
kalbim temizmiş(!) sadri başkan geldiTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz yıldırımla sadri şener ikisini kıyaslamak aa nasıl benzettin aziz yıldırım gibi şaibeli bir adam değil sadri başkanımız
ama bi itiraf daha halı yıkamaktan iyidir hemide komşuya ramen çççpele good , maradona better , george best
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak a.yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekıyas yok ya , sadri başkanımız başkalarıyla kıyaslan(a)maz
ama bi itiraf daha halı yıkamaktan iyidir hemide komşuya ramen çççTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İtraf ediyorum;
5-6 yaşlarındaydım, fener TRABZON'u yenip şampiyon olduğunda ben bundan sonra fenerli olcam ya demiştim, neyseki babam bu fikirden beni hemen vazgeçirip tekrar TRABZONSPORlu yaptı. Teşekkürler baba..."Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
- Alıntı
Yorum
-
itiraf ediyorum, 2000-2003 yılları arasında Trabzonspor' a olan ilgimi asgari düzeye indirmiştim, hatta soranlara "takım tutmuyorum" diyip geçiştirdiğim bile oluyordu, ama o dönem hepimiz için sancılıydı, benden başka örnekler de biliyorum. Allahtan 2003-2004 sezonunda bir ivme yakaladık da o kabus yıllarını unutuverdik...
- Alıntı
Yorum
Yorum