Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nuri Albayrak:Bu maçta da mağlup olduk.Ancak 16. sıraya yükseldik.Bu iyi yolda olduğumuzu gösterir.

Yorum

• Dertli, yaralı, mağdur Trabzonspor taraftarı:

Hiçkimse benim Trabzonspor'luluğumu tartışamaz! Trabzonspor taraftarı olmaktan yoruldum. Kafa olarak koptum ulan. Artık Avrupa'da önemli bir kulübün taraftarı olmak istiyorum. Bu kadar basit! Trabzonspor'u Avrupa'da temsil etmek istiyorum.

-Bi süre sonra....:-

Avrupa'da hiçbir kulüp beni taraftar olarak istemedi. Olsun. Asya'dan bir kulübe itelendim. Kulübün menfaatleri doğrultusunda oldu bu durum. En büyük Zenit. Ne dedim ben? En büyük Trabzonspor evet. Yanlış olmasın. Bordoooooo.....Bordoooo.... cevap yok mu? Mavi desenize len? Çok yalnızım burda yahu. Kafa olarak koptum. Ühühüh Avrupa Avrupa duy sesimi, ,işte bu benim ayak seslerim Duyun lanm sesimi ühühühü

Yorum

• Herhangi bir maç; Hüsnü - Sebastio konuşmaları

-"Ya Hüsnü, sen bu oyundan memnun musun?"

-"Güldürme hoca. Bu oyundan kim memnun olur ki?"

-"O zaman birşeyler yapmak lazım..."

-"... diyorsun."

-"Bir oyuncu değişikliği..."

-"Tamam hoca, paşa gönlün bilir. Kimi çıkaralım?"

-"Ulan Hüsnü... Beni hala tanıyamadın mı? Kimi çıkaracağız; tabii ki Yattara'yı."

-"Hoca... Yattara oyunda olsa, sana sormadan 11 numarayı kaldırtacağım ama, unuttun galiba; kendisi sakat."

-"Yapma ya, ben bu maçta işler kötü giderse, bütün planlarımı Yattara'yı oyundan çıkarmak üzerine yapmıştım."

-"Zaten senin bütün planın o: Yattara'yı ya oyundan çıkarıyorsun, ya da iş zora girince oyuna alıyorsun."

-"Çok kötü... Kaç hafta yok bu çocuk?"

-"3-4 hafta oynamayacak."

-"Gitti 3-4 haftalık planlarım, gitti."

-"Hey gidi Yattara... Varlığın ayrı bir dert, yokluğun ayrı."
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Yine Bir Rüya

Silinmiştir!
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2006, 00:56.

Yorum

• Hocam tefsiri zor bir rüya olmuş, umarım birileri birşey yapar da sadece hatıralarımızda "rüya" olarak kalır.

Yorum

• Çok güzeldi.Bravo.

Yorum

• Silinmiştir!
                En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2006, 00:57.

Yorum

• Tamam, Üstad;

Emrin olur da, biraz veri toplayayım.

Baki selamlar.
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Bu kadar serzenişe uyup da birşeyler yazmazsak ayıp olacak. Ama hafifletici sebeplerimiz de var. Hala sizin yazdıklarınıza gülüyoruz mesela..
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Silinmiştir!

Yorum

• Lazaronievgili günlük takımda 3. ayımı doldurmak üzereyim.Artık Trabzondan sıkıldım.Daha değişik yerleri görmek istiyorum

Yorum

• Silinmiştir!

Yorum

• Silinmiştir!

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              H.S- Başkanım akşamki millî maçı seyrettiniz mi?
                              N.A- Tam televizyonu açacaktım ki çocuklar seyircisiz oynanacağını söylediler.
                              H.S- Ha?
                              Umarım gargaraya gelip de kaynamaz. Son yılların flaş Temel fıkrası
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Dejavu

-"Şu sarışın zenciyi bir yerlerden tanıyorum, ama...." (Z.D. [Poetricus'tan mülhem])

-"Şu kel kafalıyı bir yerlerden tanıyorum, ama...." (İ.Y)

-"Şu bizim anında ayarttığımız adam değil mi? Gene Trabzonspor'la anlaşmış. Hem de tam bizim maçın öncesinde. Ben bu durumu bir yerlerden tanıyorum, ama...." (Y.D)

-"Hımmm... Bundan sonra takımın başına kimi getiriyorlardı? Allah, yaşadık. Ben bu silsileyi bir yerlerden tanıyorum, ama...." (Ş.G)
                                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Yükleniyor...
                                X