Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sansal büyüka: sansasyonlardan, sike ve hileden uzak bir sezonun ardindan sezonun son maraton programinda siz degerli sporseverlere en derin saygilarimizi sunarak programimiza basliyoruz. sayin ermen toroglu sizin söylemek istediginiz bir sey var mi programin açilisinda...

erman toroglu: degerli görüslerine katilmamak mümkün degil tüm sporseverlere iyi aksamlar diyorum...

sansal büyüka: sayin erman toroglu lig sonunda hakemler ve futbol hakkinda nasil bir yorumda bulunacaksiniz.

erman toroglu: sayin sansal büyüka türk futbolunun katettigi mesafeyi hakemlerin performanslariyla görebiliriz. küçük hatalar olmus olabilir biz bile pozisyonlari buradan izlerken tereddüt ediyoruz. ben hakemlerin iyi niyetli olduklarina inaniyorum

Yorum

N.A. : SuAnkaragücü'ndeki çocuk için yeni teklif verdik mi biz?..

H.S:Evet baskanim,Ömer Riza arti 2 milyon Euro...

N.A. : Yahu kabul etmezlersesu Emrah'i da kiralik verin yaninda...

H.S. : Baskanim Emrah'la Volkan'i Malatya'ya verdiydik...

N.A. ealdik karsiliginda?..

H.S. : Bilal için söz aldik...

N.A. e?..Keske yanlarinda Mehmet Yilmaz'i da verip bonservisini alsaydik be,sözü ne yapacaz?...

H.S. : Ama baskanim,Mehmet'iyarim sezon kiralik Ibrahim Ege'yi de bonservisiyle Denizli'ye vermistik Ömer Riza'yi almak için...

N.A. : Himmm,demek ki Ankaragücü Umut içinyarim sezonluk Mehmet arti Ibrahim Ege arti 2 milyon Euro'yu begenmiyor ha!...

H.S. :Yaninda bizim masörü de versek mi acaba?..

N.A. : Olmaz,ben masörüSivas'a verip Hayrettin için söz almayi düsünüyorum...

H.S. :Olabilir aslinda,ama Hüseyin'i bir sezon kiralik arti 250 bin dolar verip Antep'ten Faruk'u alabiliriz,Faruk'la Ahmet Sahinyaninda da Hasan Üçüncü yarim sezon kiralik veripHayrettin'i almak daha mantikli...

N.A. : Öfff,ne zor ismis yahu bu transfer,kafam karisti,neyse aceleye getirmemek lazim,dur su çayciyi çagirayim da iki çay içelim,bogazim kurudu sikintidan........Gel oglum,al su çakmakla klavyeyi,bize iki çay getir karsiliginda,hadi bakem...

Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

-"Yahu Hasim; biz en son kimi aldiydik?"

-"Ankaragücü'nden Umut'u, sayin baskan."

-"Dengeyi bozmadi, degil mi?"

-"Ne dengesi?"

-"Klüp içi dengeler."

-"Vallahi bilmem, sayin baskan. 'Alin' dediniz, aldik."

-"Tüh bee... Ya bozduysak simdi dengeyi?..."

-"Ne bozmasi, sayin baskan. Alt tarafi Türkiye liglerinden bir oyuncu transfer ettik."

-"Öyle deme. Bizim klübün dengesi hassastir, çok kolay bozulur. Geçen sene Ferhat'i aldigimizda denge bir bozuldu; hala düzeltmeye çalisiyoruz."

-"Keske Çagdas'i almasaydik, o zaman."

-"Nee?... Çagdas'i da mi aldik?... Gitti dengeler, gitti...."

-"Yapmayin sayin baskan. Haydi Umut neyse. Çagdas'a bizden baska talip olan klüp bile yok. Bu neyin dengesi?"

-"Yengenin dengesi. Tövbe, tövbe... Söyletecek simdi beni."

-"Kusura bakma, Nuri Agbi, durumun bu kadar vahim oldugunu bilmiyordum. Jun'u satsak düzelir mi bu denge acaba?"

-"Jun hala bizde mi?"

-"Evet sayin baskan. Kimseye kaka... sey... bonservisiyle veremedik."

-"Yok yok, Jun kalsin; Stepanov'u satalim. Denge ancak öyle düzelir."

-"Git Allah askina baskan, yaaa... Kafa mi buluyorsun benimle?"

-"Vallahi denge bu... Ya Stepanov'u satacagiz, ya da Bomboko'yu alacagiz."

-"Bomboko mu?.. O da kim?"

-"Ruanda Mega Ligi gol krali. 2 maçta 1 gol atmis."

-"Haydi 1 golü anladim da; neden sadece2 maç?"

-"Ruanda Mega Liginde iki takim var da ondan. Hutuspor ve Tutsi Idman Yurdu. Bomboko Hutuspor'da oynuyor."

-"Baskan, iyi diyorsun da; Bomboko'yu alirsak Hutuspor'un dengesi bozulmaz mi?"

-"Yok, onu düsündük. 6 Milyon $ ve Yattara'yi verecegiz; dengeler bozulmayacak."

-"Baskan bu fikirleri kim ögretiyor sana?"

-"Kurnazba.."

-"O kim?"

-"Bomboko'nun menejeri. Bizim klüpteki dengelerin bozulmamasi için 2 Milyon $ da ona vermem gerekiyormus."

-"Yolun açik olsun baskan."

-"Ah su dengeleri bir tutturabilsem..."
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

öldüm gülmekten valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
            öldüm gülmekten valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Bir Yönetim Kurulu Toplantısı

Silinmiştir!
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2006, 01:00.

Yorum

Bir süredir pek ziyaret etmemiştim buraları ama sanırım bayağı bir şey kaçırmışım. Aynı üstatlar, aynı tatta yazılar. Gülüyoruz ağlanacak halimize
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Bir şike komisyonu:

Biri: Dosyaları getirin bakalım bir inceleyelim.
                  Nedir bu yahu hepsi gazete bu dosyaların içindekilerin?

Diğeri: Evet efendim malumunuz bu gazetelere demeç verenler, iş komisyonlara gelince tıss. Biz de bari gazeteleri kullanalım dedik. Alt komisyon olarak inceledik, şimdi sizin önünüze geldi.

Biri: İyi yapmışsınız da ne gerek vardı? Futbolda temizlik isteniyordu, İtalya'da yapıldı, bitti!

Diğeri: Valla efendim ben de bugün iddiaa bayiine gidecektim, çok iyi tüyolu bir kuponum vardı, bu iş yüzünden yarım kaldı. Hem İtalya'da ne olmuş ki?

Biri: Oğlum günlerdir bütün dünya çalkalanıyor duymadın mı sen? Pessotto ayağı takılıp düşmüş. Bunlar da başlamış ona buna ceza vermeye. Neyse biz konumuza dönelim. Şimdi ne yapacakmışız, niye toplamış bizi Ulusoy Başkan?

Diğeri: Efendim dedi ki "Üstada söyle şu dosyaları, pardon gazeteleri bir incelesin!"

Biri: Onu anladım da evladım inceleyip ne yapacaz, okuyacaz mı?

Diğeri: Sanırım.

Biri: Tövbe tövbeee. Ulan ben gazete okuyacak olsam zaten açar okurum hergün. Ben okumamki öyle şeyler. Kaç sayfa var burada okunacak?

Diğeri: Valla bilmiyorum ki.

Biri: Ulan haspa sen alt komisyonda değil misin, okumadın mı sen bunları?

Diğeri: Efendim alt komisyonda biz sadece dosyalama işini yapıyoruz. Pek okumuyoruz içinde yazanları.

Biri: Helal olsun ulan, kimin talebesi, heh heh hee.

Diğeri: Teveccühünüz efendim. Utandırmayın beni şimdi.

Biri: Pekalaaaa, nereden başlayalım? Çıkar bakalım şu üstten üçüncü gazeteyi.

Diğeri: Buyrun efendim.

Biri: Hım, hım hım hım ..... Eveeet, ne demişleeeer: Hah, Totti fenerde. Vay be baksana olum bizim başkan çalışıyor. Almış gene kralını. Yakışır Anelkamın yanına.

Diğeri: Anelka gidecekmiş diyorlar.

Biri: Hiç sanmam. İyi para veren olursa belki. Ulan bak merak ettim şimdi. Ara bakıyim şu bizim kırmızı hattan Şekip'i.

Biri: Aloo, Şekip. Ulan Anelka gidiyor mu yoksa?

Şekip (telefonda): Valla üstad iyi para veriyorlar. Belki gidecek.

Biri: Benim niye haberim olmadı?

Şekip: Aziz Baba sen komisyondasın meşgulsün diye seni rahatsız etmemizi istemedi.

.........................................(sessizlu k)

Şekip ve Biri : Puhhhhahahahahahahaha!

Biri: Ulan gülmekten öldürecektin beni. Anlat bakayım şunu.

Şekip: Valla üstad, göndericez arabı.

Biri: Yakışır. Neyse ben şimdi meşgulüm sonra konuşuruz.

............................... (sessizluk)

Şekip ve de Biri: Puhahahahahahahaha!

Şekip: Görüşürüz abi....

Biri: Ulan şu komisyonlar da olmasa hiçbir şeyden haberimiz olmayacak. Getir bakalım bir gazete daha. Bu sefer sen seç.

Diğeri: Buyrun efendim.

Biri: Hım hım hım hım..... eveeet. Neymiş, Galatasaray Gravesen'i almış. Mış mış mış. Nahh alırlar. Olum siz önce donunuzu bir toplayın lan. Puhahahahaha!

Diğeri: başkanım o haberin önünde bir başka haber var, bakın mutlaka okumalısınız. Ne diyor? Hımmm. Alex yeni saç modeliyle bu sene çok havalı.

Biri: Bence kısa saç iyiydi be. Nereden çıktı şimdi bu kıvırcıklık. ........ hay ben böyle haberin..!

Diğeri: Ne oldu üstadım?

Biri: Olum okusana şunu?

Diğeri: Ne var?

Biri: Bak bak dinle. Dünyadan haberimiz yok valla. İnan tüylerim diken diken oldu. Şuna bak. İnanamıyorum yahu. Diyor ki "Ülker ile Fener basketbol şubesini birleştirmiş" Heyyt babalar beee. Kutluay böylece yeniden fenerde. Ulan bu da efes'e kapak olsun. Bira da bu kapağın altında olsun. Puhahahahah.

Diğeri: Ömürsünüz, ömür.

Biri: Vay! Şuna bak, şu alttaki gazetenin haberine. "Ayhan Barmek bombalamış" Ulan seni rezil, ulan seni hayırsız.

Diğeri: ne demiş efendim?

Biri: Ne bileyim yahu, bu herifin suratını görmeye tahammülüm yok. Kapat şu gazeteyi bak asabım bozuldu.

Diğeri: Üstadım niye bu haberi buraya koymuşlar ki? Size şaka mı yapıyorlar acaba?

Biri: ben o şakayı yapanı.......*+*&?€@

Diğeri: Efendim biz kapatalım bu dosyaları, ben size demli bir çay getireyim.

Biri: Afferin lan, bak şimdi keyfim yerine geldi işte. Yalnız gelirken şu Ersun Yanal'ın "Teşvik Pirimi Alanlar" listesini de getirmeyi unutma.
                  .................................. (Sessizluk)

Diğeri ve Biri: ....Puhahahahahaha.

Diğeri: Efendim valla diyolar ki bavul ticareti Laleli'den Kadıköy'e taşınmış:

Biri: Puhhhhhahahahah. Ulan senle Şekip beni öldüreceksiniz gülmekten. Şişşşt, yalnız bana bak, bu olanlardan sakın Başkana bahsetme bozulur valla. Gassaraylıdır kendisi alınır.

Diğeri: Efendim bunda alınacak ne var, kendi halimizde sohbet ediyoruz işte.

Biri: Olum sonra diyecek ki Gassaray'ın parası yok çanta gönderemiyor diye dalga geçiyorlar.
                  .................................(Sessizluk)

İkisi birden: Puhahahahahah!

Derken telefon çalar.

Biri: Başkanım merhaba.

Telefondaki ses: Ne haber üstad? Gazeteler sende, haberler sende.

Biri: Valla başkanım fener Totti'yi alıyormu......

Telefondaki ses: Yaaa alırlar üçün birini....

Biri: Valla ciddiymiş gibi geldi bana.

Telefondaki ses: Nahh alırlar. Ben onlara kıyak olsun diye Aurelio'yu Türk yapiim, o hırbo da gitsin Totti'yi alsın. Crespo dururken..

.........................................(Sessizlu k)

Hep beraber: Puhahahahahahaha!

Telefondaki ses: Bana bak bu kadar lakırdı yeter. Ne yaptınız dosyayı?

Biri: Teker teker açıp bakıyoruz Başkanım.

Telefondaki ses: Bana bak, seni oraya getirdim, çünkü dedim bu herif dosyaların hepsini okumaz diye. Vakit kaybetmeyiz diye.

Biri: Yaa, başkanım valla ne iyi tanıyorsunuz kulunuzu. Üç gazete baktık sadece. Bu dosyadan bir halt olmaz.

Telefondaki ses: İçim rahatladı valla. Diğeri'ne söyle Bermuda Şeytan Üçgenine haber versin bir olumsuzluk yok, aynen devam diye.

Biri: Tamamdır Başkan. Ama söylemedi demeyin, Şekip'e de sordum valla doğru dedi. Anelka'yı satıyorlarmış.

Telefondaki ses: Kimi alacaklarmış yerine Zalad'ı mı?

.....................................(Sessizluk)

Hep beraber: Puhahahahahahaha.

Biri: Yok be başkan, Cafer'i...

.............................(sessizluk)

Hep beraber: Puhahahahahahaha.

Telefondaki ses: Valla senle daha çok konuşurduk ama bu sohbeti kayıt eden Şimal Yıldızı çok yorulmuş, ben seni birazdan tekrar ararım. Şimdi Azizin özgııııçğğçını aramam lazım.

...........................(Sessizluk)

Hep beraber son kez: Puhahahahahaha.
                  En son Tunga tarafından düzenlendi; 25.07.2006, 01:09.
                  Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Üstadım;

Asıl uzun zamandır, biz çok şey kaçırıyorduk. Hoş geldiniz.
                    -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Marchelinio Trabzon'a gelir

-"Pısst, kardeş mektep nerede?"

-"Hangi mektep?"

-"Ooo?... Birden fazla mı mektep var burada?"

-"Sen Trabzon'u ne zannettin? Bir sürü var."

-"Yaa?.. kaç tane mesela?"

-"Sayısını boş ver. Sen hangisine gitmek istiyorsun?"

-"Hangileri var?"

-"Kızlarınki var, erkeklerinki var, karma var..."

-"Vaayyy... Trabzon mevzuları aşmış. Şimdiye kadar yaşadığım hiç bir yerde böyle çeşitlilik görmedim."

-"Neyse, sen hangisine gitmek istiyorsun?"

-"Heyecan olsun, karmaya gidelim."

-"Yahu, benim sana kanım çok ısındı. Herhalde transferden alacağın parayla mektebe bağış yapacaksın değil mi?"

-"Bağış mı?... Siz o paraya öyle mi diyorsunuz?"

-"Başka ne denir?"

-"Bir dakika arkadaşım. Anlaşamadık galiba. Sen Yattara değil misin?"

-"A benim şapşal oğlum. Benim hiç zenciye benzer tarafım var mı?"

-"Pardon senin adın neydi?"

-"Ahmet Suat."

-"Tamam amca... Bunları hiç konuşmamış olalım."
                      -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

-"Umut'u alınca dengeyi fena bozmuştuk. Çok şükür Fatih'i sattık da biraz olsun düzeldi."
                        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

TRABZONSPOR:

DENGELİ HARİKALAR KUMPANYASI!
                          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

-"Selam ağbi, nasılsın?"

-"Ya, söylemesi ayıp; dengeyi fena bozmuşum. Alttan üstten cır cır gidiyor, şerefsizim."
                            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bir restaurant ve Yıldız Tatlısı

NA: Vallaha bu sefer biraz fazla kaçırdık galiba, benim midem rahatsız oldu.

TS: Başkanım yemek sözünüz vardı ama bu kadar da olmaz dedirttiniz yani. Patlayacağım şimdi. Al al al bu midenin de bir dengesi var yani.

NA: Ben söz verdim mi tutarım kulübüm. Sonra vermesek, laf çıkar ayıp olur. Söz verdi tutamadı derler Allah muhafaza.

TS: İyi de başkanım tüm dengemi bozdunuz, üstüne bir de Yıldız Tatlısı (bunu ben uydurmadım vallahi, varmış: http://www.lezzetci.com/?sayfa=tarif&yid=295). Ne olacak bu midenin dengesi?

NA: Sen bulursun dengeni. Şu Tekke Kebabı'nı az ye! (vallaha bunu da ben uydurmadım, buyrun: http://www.iskenderiye.com/yasam/yem...p?sirano=61920) Yahu hatta hiç yeme. Ne olur?

TS: İyi de başkanım Yıldız Tatlısı yerine daha çok Tekke Kebabını arzu eder bu bünye.

NA: Birazdan birşeyciğin kalmaz. Hadi bakalım iste hesabı.

TS: Başkan bunu ben ödeyeceğim.

NA: Ver bakayım ne tutmuş?

TS: 2,5 milyon EURO başkanım.

NA: Haa iyi, ver sen bana o hesabı bakayım. Tamam Yıldız Tatlısı benden. Sen diğerleri için başının çaresine bak.

TS: İyi de başkanım biz sonunda ziyafet için gelmedik mi buraya? Asıl yemek istediğim Tekke Kebabı yerine, attın önüme bir Yıldız Tatlısı, boş mide ne yapsın Yıldız Tatlısını? Şimdi mide de doldu. Yiyemedik Tekke Kebabını.

NA: Ben senin midenin dengesini düşünüyorum. Tekke Kebabı çok kalorili. Oysa bak Yıldız Tatlısına. Kuş kadar hafif. Ama anladım ben senin derdini. Tamam hadi üzülme. Buradan çıkalım yakında çok iyi bir bar var. Orada sana Martini söyleyeceğim, hatta yanına da bir Büyük 70'lik. Anlaştık mı? Ama bu sefer sıra sende, hesaplar senden.

TS: Başka şansım var mı?
                              En son Tunga tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 02:28.
                              Trabzonsporlu olmak...

Yorum

son zamanların en manidar yazısı olsa gerek.yine muazzam bir iş çıkarmışsın abi ellerine sağlık
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                                "7"

Yorum

Çalışıyor...
                                X