Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ömer rizanin cewp guzelmis
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

Gene biraz eski defterler. Asagidaki yazi STAR TV'deki Telegol programini hicvediyor. Yalniz kadro biraz eski. Üç-dört yillik filan:

GÜNLERDEN PAZAR, SAAT 23.30

fficeffice" />
      - ?Beyler, yayina geçiyoruz.?
      - ?Ben de sana kodum.?
      - ?Bir dakika, sayin Çakar. Daha yayin baslamadi.?
      - ?Yedi sülaleni höpürdeteyim...?
      - ?Bak Ahmetçigim, çocuk ?daha yayin baslamadi? diyor.?
      - ?Esiktekini, besiktekini...?
      - ?Sayin Çakar, daha program baslamadan, neden bu kadar hiddetlendiniz ki??
      - ?Yaa, simdi Ali Sami oradan kil bir laf edip, nasil olsa sinirimi bozacak. ?Ben simdiden tedbirimi alayim? dedim.
      - ?Neyse, biraz susun da, programi baslatayim: Sayin seyirciler bir Telegol programinda gene birlikteyiz. Gene her zamanki gibi degerli konuklarimiz var: Sayin Ali Sami Alkis, Sayin Turgay Seren, Sayin Ahmet Çakar ve Sayin Kazim Kanat. Bu aksamki konumuz Transfer Yönetmeligi. Evet Sayin Seren.?
      - ?Simdi bizim zamanimizda, öyle zirt pirt transfer olmazdi.?
      - ?Yani milattan önce...?
      - ?Sen ne diyorsun, Ahmet??
      - ?Oh ooohhh, sen bize sittin sene öncesini anlatiyorsun. Bize bugün lazim bugün.?
      - ?Sayin Kanat, siz ne diyeceksiniz??
      - ?Bu is maalesef Avrupa?da baska, biz de baska türlü oluyor. Daha geçenlerde Ispanya liginde Carlos Juanito el Condor Basa della Alvarez Tossa Marki el Torro, klübünü degistirmek istedi ve üç gün içinde basardi. Ama bizde öyle mi ya? Mesela bu sene Tayfur Havutçu ve Oktay Derelioglu?nun sözlesmeleri sona eriyor. Bu iki futbolcu digerinin klübüne giderse ne olacak, hiç düsündünüz mü??
      - ?Nasil yani??
      - ?Yani Tayfur Havutçu, Fenerbahçe Gündüz?e...?
      - ? ?Fenerbahçe Gündüz? mü??
      - ?Evet, Fenerbahçe Gündüz. Ne diyordum? Hah, tamam: Yani Tayfur Havutçu, Fenerbahçe Gündüz?e, Oktay Derelioglu da Besiktas Dizdaroglu?na geçerse, yönetmelik bu durumda ne diyor, ben çok merak ediyorum.?
      - ?Ulaaan, bu isin buralara varacagini tahmin etmeliydik. Adam sonunda klüpleri de soyadlariylasöylemeye basladi.?
      - ?Evet Sayin Alkis; siz Sayin Kanat?in sorusunu cevaplayabilir misiniz??
      - ?Bencee...?
      - ?Sus ulan, dallama...?
      - ?Bence bu is Anadolu Klüplerini daha çok ilgilendiriyor.?
      - ?Siz bir yalancisiniz.?
      - ?Bana bak Ahmet, sözünü geri al.?
      - ?Siiiiizzz... Yalancilarin hasisiniz.?
      - ?Ne yani, simdi göz göre göre Anadolu klüplerinin haklarini mi yiyelim??
      - ?Gö.ümü ye.?
      - ?Agzini topla.?
      - ?Ama Ahmetçigim, bak, adam ?Tayfur Havutçu? diyor.?
      - ?Siz bir korkaksiniz...?
      - ?Korkak babana benzer.?
      - ?Evet Sayin seyirciler; ortalik isindi, konuyu degistirelim: Sayin Çakar birkaç tartismali pozisyonumuz var, onlari konusalim.?
      - ?Konusalim, koklasalim. Yalarim ulan seni, Ali Sami...?
      - ?Allah Allah... Adam her durumda bana laf sokusturuyor, ya.?
      - ?Her pozisyonda sokarim.?
      - ?Evet Sayin Çakar, bu pozisyonda sizce penalti var mi??
      - ?Hangi pozisyonda? Ben pozisyon filan göremiyorum.?
      - ?Ali Sami, bak. Güntekin ?pozisyon? diyor.?
      - ?Maalesef görüntü alamiyoruz, Sayin Çakar. Ama siz gene de söyleyin, pozisyonda penalti var mi??
      - ?Ben görmeden nasil cevap vereyim??
      - ?Ben maçtaydim, gördüm. O pozisyonda, Osman Özköylü, Ogün Temizkanoglu?yla omuz omuza girdigi bir sarj esnasinda, Metin Aktas da Abdullah Ercan?in ayaklarina yatarak, topu almak isterken, Hami Mandirali ise Haim Revivo ile agiz dalasina girip, Kuddusi Müftüoglu?nu perdelemeye çalisiyordu. Seyirciler ise sürekli Archil Arveladze ve Sota Arveladze lehine tezahürat yaparken, Rüstü Rençber ve Marco Aurelio bir kenarda sessiz sessiz duruyorlardi.?
      - ?Yani?...?
      - ?Ne bileyim ben? Bu kadar isim ve soyadi söyledim ya, yeter.?
      - ?Çok aydinlatici oldun hoca yaa...?
      - ?Senin hiç cevap vermemenden iyidir.?
      - ?Sus ulan keltos...?
      - ?Sen ne diyorsun, bakayim??
      - ? ?Keltos? diyorum. Sen keltoslarin hasisin.?
      - ?Ahh... Fenalasiyorum. Bana su getirin. Su... Su Özdemir, Su Özdemir.?
      - ?Adam gerçekten fenalasti.?
      - ?Bir de hapim olacak: Diazem Türkmen.?
      - ?Kazim Abi, iyi misin??
      - ?Mahmut Tellioglu...?
      - ?Bak Ali Sami, Kazim ?Mahmut Tellioglu? diyor.?
      - ?Beyler Kazim Abi fenalasti.?
      - ?Çakal Öztavuk...?
      - ?Hemen bir ambulans çagirin. Ambulans Özcan... Hay Allah, ne diyorum ben, ya??
      - ?Evet Sayin seyirciler. Telegol programini burada kapatiyoruz. Simdi baslayacak olan program: Haberler Solmaz.?

-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Silinmiştir!
        En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2006, 01:01.

Yorum

Iltifatiniza yesekkür ederim.

Keramet konusunda sunu söyleyeyim: "Seyh arzu ederse, mürid hisseder."
          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi

Iltifatiniza yesekkür ederim.

Keramet konusunda sunu söyleyeyim: "Seyh arzu ederse, mürid hisseder."

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Silinmiştir!
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2006, 01:01.

Yorum

Eh, size de o yakisir, üstadim.
                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bu köse maalesef sekteye ugruyor. Sevgili Simal Yildizi, Poetricus, Muhalif ve adini sayamadiklarim. Lütfen kösemizi canli tutalim. Iste benden bir katki.

Asagida:
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Efendim, biliyorsunuz, Galatasaray iki üç sene önce Istanbul'da Club Brugges'ile karsilasti. Club Brugges'te de bir zamanlar Trabzonspor'da oynamis Lange var. Biz burada Lange ile yapilmis hayali bir röportaji yayinliyoruz. Yalniz o günlerde klübün baskani Mehmet Ali Yilmaz'di, biz burada onu Özkan Sümer'mis gibi gösterdik. Affola.fficeffice" />

- ?Evet Sayin Rune Lange. Evvela Istanbul?a hos geldiniz.?
                    - ?Hos bulduk. Ama bu benim Türkiye?ye ilk gelisim degil.?
                    - ?Biliyoruz, ilginç bir Trabzon maceraniz oldu. Aslinda biraz da ondan bahsetmek istiyorduk.?
                    - ?Tabii anlatayim. Benim için, gerçekten ilginç bir macera oldu. Nereden baslasam, bilmem ki??
                    - ?Norveç?e gidelim mi??
                    - ?Ah, evet. Ben 2000 yilina kadar, Norveç?te futbol oynayan, kendi halinde bir adamdim.?
                    - ?Sonra?...?
                    - ?Sonra, nereden çiktigini anlamadigim, teknik direktör oldugunu ise çok sonralari ögrendigim bir adam bana musallat oldu ve dünyam karardi.?
                    - ?Biraz daha açsak??
                    - ?Bu adam bana, Trabzonspor diye bir takima transfer olmami teklif ediyordu. Aslinda, daha adami ilk gördügümde, aklima ilk gelen sey reddetmek oldu ve reddettim.?
                    - ?Sonra?...?
                    - ?Sonra... Çok israr etti. Ben de usulen, kariyerini sordum. Aldigim cevap suratima bir saplak gibi indi: ?Kombassan Konyaspor?. Neyse adini duymadigim bir takimdi, ama gene de sordum: ?Baska?...? ?Baska yok.? diye cevap verdi.?
                    - ?Tepkiniz ne oldu??
                    - ?Tabii gene reddettim. Ama adam israrla, bir de klüp baskaniyla görüsmemi istiyordu. Naçar kabul ettim. Ne yalan söyleyeyim; teknik direktörü görünce, önceleri Norveç?te büfe isleten bir Türk zannetmistim. Ama klüp baskani tam bir felaket. Adam Türk mafyasi ile Italyan çöpçüsü karisimi bir sey. Hele bir de kara gözlükleri var ki, akillara seza. Neyse, sogukkanliligimi korumaya çalistim. Büyük bir klübün baskanligini yaptigina göre, basarili bir is adami olmaliydi. Simdiye kadar hangi islerde çalistigini sordum.?
                    - ?Ne cevap aldiniz??
                    - ?Su anda baskanligini yaptigi klüpte futbolculuk, su anda baskanligini yaptigi klüpte teknik direktörlük, su anda baskanligini yaptigi klüpte alt yapi danismanligi ve su anda baskanligini yaptigi klüpte çim sorumlulugu...?
                    - ?Enteresan...?
                    - ?Bana da öyle geldi. Hele sonuncusu... Ben gene de, büyük bir ümitle, ?Baska?...? diye sordum.?
                    - ?Ne cevap aldiniz??
                    - ?Çok enteresan bir cevap aldim: ?Konya Mobellaspor teknik direktörlügü.? Bu cevabi alinca, ben artik Konya?yi Türkiye?de futbolun merkezi zannetmeye baslamistim. Çünkü hem teknik direktör, hem de klüp baskaninin en övündükleri nokta, Konya takimlarindaki teknik direktörlükleriydi.
                    - ?Yaa?... O klüpleri sampiyon mu yapmislar??
                    - ?Yok canim, ne gezer? Hatta bizim teknik direktör, bizden kovulduktan sonra, güneyde bir takima gitti, onu düsürdü, oradan da kovuldu.?
                    - ?Sonra?...?
                    - ?Sonra, bu sezon basinda da, dogudaki bir takimla anlasmis. Takim bununla anlastiktan sonra, hizla asagilara dogru gitmeye baslamis...?
                    - ?Oradan da mi kovulmus??
                    - ?Iste burasi çok enteresan: Oradan kovulmadi, kendisi istifa etti.?
                    - ?Bunun neresi enteresan? Basarisiz adam elbette istifa eder.?
                    - ?Valla Trabzonlu adamlarin beyinlerinde istifa mekanizmasina yer yok. Bu teknik direktör Trabzonspor?un basindayken de, çok basarisizdi ama istifayi hiç düsünmedi. Ama dedigim gibi, bu sirf ona degil, bütün Trabzon dogumlu adamlara mahsus bir durum. Mesela klüp baskani da, dünyanin herhangi bir yerinde baska bir klübü bu hale getirse, derhal istifa eder. Ama Trabzon?da bu isler böyle olmuyor. Mesela su andaki Türk milli takim teknik direktörü de Trabzonludur. O da hayatinda hiç istifa etmemistir. Trabzon halki onun için ?Tekelioglu?nun saçli halidur, daaa...? tanimini yapar.?
                    - ?Tekelioglu da kim??
                    - ?Aman oraya hiç girmeyelim?
                    - ?Peki tekrar sizin transfer hikayesine dönelim.?
                    - ?Baktim, bunlari basimdan savamayacagim; çok agir sartlar ileri sürdüm ki, kabul etmesinler.?
                    - ?Sonra?...?
                    - ?Sonra, ne olacak? Kabul etti adiler.?
                    - ?Sözlesme imzaladiniz mi??
                    - ?Imzalamak zorunda kaldim. Çünkü adamlar, ileri sürdügüm her agir sarti kabul edince, itiraz edecek bir seyim kalmamisti. Sözlesmeyi imzalar imzalamaz, klüp baskani, anlayamadigim bir sebepten dolayi, ?eger imzalamasaydim, babamin sarap içtigi kabin içine dogal ihtiyacini giderecegi? yönde sözler sarf etti. Tercüman bu laflari çevirince, hayretten dona kadim. Sözlesme imzalayana kadar çok vakit geçtigi için, apar topar kampa katildim. Kampa katildigim siralarda, takim bir hazirlik maçi oynuyordu. Teknik direktör beni kolumdan tuttugu gibi takima soktu. Düsünün daha hiç antrenman yapmamis, kültürfizik programi eksik, hatta olmayan bir adam, dogruca maça çikiyor.?
                    - ?Eeee?... Ne oldu bu ilk maç??
                    - ?Benim attigim golle 1-0 kazandik.?
                    - ?Kamp nasil geçti??
                    - ?Ben, antrenmansiz olmama ragmen genellikle, kampin en iyi oyuncusuydum; ama teknik direktör beni kadroya pek almiyordu. Bu arada, teknik direktör yardimcisi oldugunu ögrendigim bir adam, futbolculara ?tavsan? filan gibi isimler takiyor, kendine de ?Basbakan? denmesini istiyordu. Uzun bir müddet ?acaba teknik direktör mü, yoksa yardimcisi mi daha zeki?? seklinde düsündüm.?
                    - ?Sonra galiba lig basladi.?
                    - ?Evet lig basladi, ama baskan bu kelimeyi hep ?lik? olarak telaffuz ediyordu. Neyse, ilk maçimiz Erzurum deplasmaniydi. Ben tam ?herhalde bir klüpte yasanabilecek soklar bu kadardir? diye düsünüp, ümitlenmeye baslamistim ki; bu maçin sonunda, büyük bir sok daha yasadim.?
                    - ?O neydi??
                    - ?Maçtan sonra soyunma odasina inen baskan, ?Bu is böyle giderse, babamin dalagiyla cinsel iliskiye girmek arzusunda oldugu?nu tercüman vasitasiyla iletti.?
                    - ?Sebep??
                    - ?Çünkü o maçta gol atamamistim.?
                    - ?Çok mu kötü oynadin??
                    - ?Yooo. Bir golcünün oynayabilecegi kadar oynadim.?
                    - ?O zaman, herhalde maçi kaybettiniz.?
                    - ?Hayir, 3-1 kazandik.?
                    - ?Neyse, bir anlik kizginlik, herhalde.?
                    - ?Yok canim. Ne bir anligi? 2. haftadaki rakibimiz Bursaspor?du ve bu maçin benim son sansim oldugu söylendi.?
                    - ?Nasil yani??
                    - ?Yani, o maçta da gol atmazsam, beni kovacaklardi.?
                    - ?Allah Allah. Daha ligin ikinci haftasinda son sans, ha??
                    - ?Evet, o benim son sansimdi. Uykularim kaçmaya basladi.?
                    - ?Hakikaten. Hiçbir futbolcu o durumda olmak istemez.?
                    - ?Neyse. O maça, canimi disime takarak hazirlandim, çok çalistim ve çok sükür bir gol attim; maçi da 2-1 kazandik.?
                    - ?Oh ne iyi.?
                    - ?Ben de öyle düsünüyordum. Ama kazin ayagi hiç de öyle degil.?
                    - ?Ne oldu??
                    - ?O maçtan sonra uzun bir müddet yedek kaldim.?
                    - ?Yani, sana ?son sans? denilen maçta, çiktin, oynadin, golünü attin ve takim da maçi kazandi. Bütün bunlara ragmen, sen kizaga alindin, öyle mi??
                    - ?Aynen öyle.?
                    - ?Ben bu isten hiçbir sey anlamadim.?
                    - ?Ben, bu klüpte yasadiklarimdan hiçbir sey anlamadim.?
                    - ?Sonra??
                    - ?Sonra hiç anlayamadigim bir sey daha oldu ve klüp, çok olumlu bir is yaparak Löebe denilen bir futbolcu transfer etti. Löebe?yle çok iyi bir ikili olusturmustuk. Antrenmanlarda müthis goller atiyorduk.?
                    - ?Aman ne iyi.?
                    - ?Iyi de, teknik direktör Löebe?yi hep yedek soyunduruyor, bir türlü takima sokmuyordu.?
                    - ?Yahu, deli mi bu adam??
                    - ?Bilemeyecegim. Neyse, biz bu arada sürekli puanlari kaybediyoruz, tabii. Bir gün gene bir maçtayiz. Öyle umutsuz umutsuz oynarken, birden teknik direktörün kenarda Löebe?yi isindirdigini gördüm. Gözlerime inanamadim.?
                    - ?Kafasina tas düstü herhalde.?
                    - ?Ben de senin gibi erken sevinmistim. Neyse, Löebe yeteri kadar isindiktan sonra, saha kenarina geldi ve dördüncü hakem tabelayi kaldirinca, basimdan asagi kaynar sular döküldü. Teknik direktör, Löebe?yi oyuna sokarken, beni oyundan çikariyordu. Bu is hep böyle gitti. Ben çiktim, Löebe girdi; Löebe çikti, ben girdim.?
                    - ?Sonra?...?
                    - ?Sonra ben çiktim.?
                    - ?Takimdan mi, kadrodan mi??
                    - ?Klüpten çiktim. Ben sag, onlar selamet...?
                    - ?Peki Lange. Türkler?e son bir mesajin var mi??
                    - ?Evet. Türkler?i çok seviyorum, ama Cimbom?a golüm var, bilesiniz.?
                    -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

-"Küüüüttt...."

-"Aaahhhh..."

-"Appiah, sen misin?"

-"No, I am Yattara..."

-"(Ohhh, iyi ki geçirmisim). Kardes, kusura bakma karanlikta seçemedim."

-"Ne yani? Seçseydin, sen var Appiah'a da tekme atmak?"

-"Orasini karistirma. Özür diledik iste."

-"Küüüüt..."

-"Yuh ulan, Jefferson... Sen ne ariyorsun orta sahada?"

-"Kaleyi... Kale nerede?"

-"Tahm in etmeliydim."

-"Bak birader, kale surada... Dümdüz 15 dakika git, bulursun."

-"Agbi devre oldu. Sen yanlis kaleyi tarif ettin."

-"Yok ya... Devre oldu muydu?"

-"Tabii canim; ben takip ettim. Elektrigin altinci kesilmesinden sonraki gelisinde hakem ilk yariyi bitirdi."

-"Yok ya... Biz simdi ikinci yariyi mi oynuyoruz?"

-"Agbi, 10 dakikadir ikinci yariyi oynuyoruz."

-"Yapma ya... Ben hiç soyunma odasina gitmedim."

-"Gitmedigin belli. Çünkü ikinci yari Vahid Hoca senin yerine Djokaj'i soktu."

-"Dalga geçme lan. Biz simdi 12 kisi mi oynuyoruz?"

-"Belki de 13. Çünkü Hüseyin'in yerine de Adem'i aldik ama bulup da bunu Hüseyin'e bildiremedik."

-"Ulan o zaman bagir Jefferson'a da yanlis kaleye gitmesin."

-"Bos ver agbi; biraz da Fener'in basina bela olsun."

-"Bak bunu iyi düsündün, iste."

-"Hah, elektrikler de geldi."

-"Bir dakika birader, sen de kimsin?"

-"Ben taraftarim agbi. Firsat bu firsat, 'biraz oynayayim' dedim."

-"Allah, gene gitti. Baslayacagim su stadin isiklarina. Neyse, sen niye indin?"

-"Elektriklerin dördüncü kesilisinde, Lee kayboldu; beni onun yerine aldilar."

-"Lay lay Fenerbahçe, olamazsin sampiyon."

-"He he he... Hoparlörler, jeneratörle çalisiyor degil mi?"

-"Tabi agbi... Firsati kaçirir miyiz?"

-"Vizzzz...."

-"Bir dakika, yanimdan bir sey geçti."

-"Bos ver agbi, Yattara'dir."

-"Iyi, iyi... Gittigi kale de Jefferson var."

-"Goooooolllllll!!!......"

-"Allah, gol attik. Kaç kaç oldu?"

-"Bilmem? Hakemler bes dakika önce stadi terkettiler, zaten."Edited by: Cyzio
                      -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

çok güzel olmus. Tebrikler[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Fanatik Pacci

Yorum

- Sayin Gürsoy röportajtalebimizi kabul ettiginizi için çok tesekkür ederiz.

- Rica ederim benim için zevk.

- Sayin Gürsoy, bu sene sampiyonluk yarisinda çok basabas bir yaris sürdürüyorsunuz fener ile. Ne olacak bu isin sonu.

- Fener bizden çok önde farki açti, yatirimlar, mali durum, takim kadrosu çok iyi bizi geçtiler.

- Ama sonuçta yaris at basi gidiyor?

- Benim gönlümde Trabzonspor'un sampiyonlugu var.

- Nasil yani?

- Yani fener olacagina Trabzon olsun.

- Iyi de Trabzon çok gerilerde ve artik matematiksel olarak da sanslari yok.

- Geçen hafta sonu maçtan sonra Adnan ile konustum, fenerlilerin Trabzon'un sampiyonlugunu engelleyeceklerini söylemisler. Hatta Hasas'a..., aman pardon Hasan SAS'a Fatih Tekke diye saldirmislar.

- Yahu fener neden böyle birsey yapsin, zaten Trabzon'un sansi yok ki?

- Öyle deme! Demisler ki "Trabzonspor olacagina Gassaray olsun".

- Siz de inandiniz mi bu söylenenlere?

- Adnan saglam adamdir, yapmaz öyle yanlis!

- Neyse tekrar bu sampiyonluk dügümüne gelelim.

- Gelelim de benim asil söyleyecegim sudur: "Fener olacagina Besiktas olsun".

- Ergun bey inadina mi yapiyorsunuz?

- Yoo ne münasebet, bence Besiktas çok daha fazla haketti.

- Iyi de nasil olur, onlar Trabzon'un da gerisindeler?

- Daha önce de dedigim gibi, Trabzon olsa daha iyi.

- Peki ya Gassaray'in sampiyonlugu?

- Bence Kayseriye 3. takim sart. Ankaraspor da iyi yolda.

- Sayin Gürsoy ben sizin niyetinizi anladim sanirim. Neyse, peki bu haftaki Trabzon - fener maçi ne olur?

- Ben Trabzon'daki 2000 akrabama güveniyorum.

- Nasil?

- Allah'in dedigi olur.

- Yahu 2000 akrabaniz çikip da oynayacak degil ya, nasil katkisi olacak onlarin?

- Trabzon'daki 2000 akrabam, arti Kayseri'deki 3500 hismim birleserek Denizli'deki 12650 amcaoglumla isi halledecekler.

- Masallah asiret gibiymissiniz. Iyi de ne alaka?

- Onlar mesaji aldi.

- Iyi de biz alamadik?

- Size de daha önce söyledigim gibi biz Kayseri'nin ikinci takiminin UEFA kupasina Besiktas ve Trabzonspor ile birlikte gitmesini istiyoruz. Bence fener olacagina onlar gitsin daha iyi.

- Sayin Gürsoy UEFA'ya 2 takim gidiyor.

- O zaman Besiktas sampiyonlar ligine gitsin. Fener gidecegine daha iyi.

- Allah askina ne sorayim da net cevap alayim siz söyleyin.

- Mesela bana seyi sor. Seyi..? Tamam buldum! Bu sene kimin sampiyon olmasini istiyorsunuz diye.

- Fesüphanallah!

- Bence fener bizim çok önümüzde, tribündekiler densizlik yapmasin. Benim gönlümden Besiktas geçiyor. Ama bu hafta Trabzon. Sonraki hafta erciyes UEFA'ya.

- Tüh senin kalibina, yakisiyor mu bu kadar yalakalik.

- Bak dogru konus benimle. Röportaj dedin yapiyoruz. Zaman ayirdik bir de çikmis terbiyesizlik yapiyorsun.

- Peki tamam sinirlenmeyin. Son sorumu sorayim. En son Adnan Polat'in açiklamalari ve fener'in cevabiyla ortam çok gerildi. Bu gerilimi ortadan kaldiracak birseyler söyleyin de su çileyi sonlandiralim.

- Adnan az bile söylemis. O statta öyle kötü konustu ki fenerliler. Neler dediler neler. Neyse ben onlarla bir olmayayim. Benim mesajim Trabzon'daki 2000 akrabama, Kayseri'deki 3500 hismima ve Denizli'deki 12650 amcaogluma. Onlara seslenerek sükunet çagrisi yapiyorum. Benim akrabam isini bilir. Bana cepten ulassinlar onlara fener kafilesinin onlarin sehirlerine gelis saatlerini söyleyeyim. Sakin olsunlar. Ama islerini de yapsinlar. Spor dostluk kardesliktir. Biz dostuz onlarla. Dostlarimizdan karagün yardimi bekliyoruz.

- Bi dakka, bi dakka, hem spor dostluktur diyorsunuz, hem de fener'e karsi infial çagrisi yapiyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu.

- Bak yalan konusmuyorum. Spor dostluktur, kardesliktir. O nedenle biz TrabzonSPOR, ErciyesSPOR ve DenizliSPOR ile kardesiz. Ama fener'de spor var mi? Yok. E o zaman.

- Tamam anladim. Kesiyoruz. Edited by: simal yildizi
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

bu basligin altina henüz hiç bir sey yazmamistim... bayadir aklimdaydibasligi açan Simal Yildizi'na ve mesaj ekleyen diger renkdaslarima tesekkürlerimi sunmak; kismet bugüneymis... gerçekten de her biri birer saheser olacak nitelikte seyler...

ben ne yaptim biliyor musunuz? burada yazilanlari bir güzel çikti alip; Fenerli, G.Sarayli ve Besiktasli arkadaslarima okutturdum... okumak istemeyenlere de ben okudum yüksek sesle... [img]smileys/smiley4.gif[/img]

gerçekten de her biri ince bir zeka ürünü olan yazilariniz hiç kesilmez insallah... çünkü tam benim satasma tarzim; hakaret etmeden, bagirmadan-çagirmadan, zekanizla alt ediyorsunuz karsinizdakini... bu da tam bir Trabzonsporlunun yapabilecegi bir is bence... elinize, beyninize, yüreginize saglik... [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

- Mahmut hemen Trabzon Elektrik idaresini ara, durumu sor.

- Iyi de baskan geçen hafta elektrikleri elektrik idaresi kesmemis ki. Direklerde sorun olmus diyorlar.

- Olum ben her söylenene inansam Aziz olur muydum?

- Büyüksün baskanim. Allah gassaray'in belasini versin!

.....

- Baskanim, aradim idareyi bir sorun olmayacakmis.

- Tamam o zaman Eksiogluna söyle statta gerekli hazirliklari yapsinlar.

- Baskanim sen büyük adamsin yaa. Yani Trabzon stadini da biz mi düzenleyecegiz.

-Olmaz mi? Karsi mi çikiyorsun lan sen bana!

- Hasa baskanim da, adamlar kendi statlarinda bayagi bir hazirlik yapmislar zaten bizi oraya sokmuyorlar ki.

- O zaman Mosturogluna bir danis bakalim, henüz oynanmamis birmaç için federasyon ceza verebilir mi?

...

- Sordum baskanim ama yanit negatif. Seve seve gidecegiz o stada.

- Ulan geçen sene onca yaptiklarimizdan sonra ne yüzle gidecegiz oraya. Bir yol olmali. Bir yol olmali.

- Baskanim!

- Efendim Murat (Özaydinli).

- Biz Manisa maçindan dolayi ceza almadik mi?

- Evet, de ne diye hatirlatiyorsun simdi bunu?

- Tamambir maç seyircisiz oynamamiz gerekecek. O zaman neden Trabzon maçini seyirciyle oynuyoruz ki?

- Ulan büyük adamsin Murat. Bunu ben neden daha önce akil edemedim? Hemen federasyona yazi yaz. Trabzon'daki maçi cezamiz nedeniyle baska sehirde, mesela Istanbul'da oynamak istiyoruz diye.

- Tamamdir.

....

- Ne oldu?

- Haberler kötü baskanim. Federasyon kabul etmedi. Üstüne bir de Manisa maçindaki olaylar nedeniyle polislere de bir maç ceza vermisler. Polisler de Trabzon'da yok..!

- Ne diyosun lan sen? Bagla bana Levent'i (Biçakçi).

- Avukatlik bürosunu mu?

- Hayir lan federasy... Tüh Allah kahretsin, simdi hatirladim. .....Özgiüiçimi ara o zaman. Hakem komitesini, ne bileyim arayin ulan bir yerleri. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemistim.

..........

- Alo baskanim, içiniz rahat olsun. Adnan Polat ....si öyle bir açiklama yapmis ki tansiyonu bizim düsürmemize gerek kalmadi.

- Ne oldu?

- Trabzonspor, "Fener bizim düsmanimiz degildir" diye açiklama yapmis.

- Ohh be son zamanlarda aldigim en iyi haber. O zaman Mahmut'a da söyle Lee Young ile Stepanov'a yaptigimiz transfer tekliflerini geri alsin. Kurtulduk desene...
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Ellerinize ve zihninize saglik.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Yükleniyor...
                                X