Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hint sinemasına çok büyük ön yargım vardı. 3 İdiots filmi ile bu ön yargıyı kırdım ve artık favorim Bollywood filmleri İzlediğim filmlerden bazılarını değerlendireyim bende.

2 Guns: 10/7 Denzel abimiz varsa izlenir.
    13 Sins: Fena değil, izlenebilir. 10/6,5.
    300 Riseof an Empire: 10/6,5.
    After Earth: Will Smith ve oğlu oynuyor. İzlenilir. 10/6,5-7.
    Apocalypto: Tom Hanks yapımı 10 numara film. Kesin izleyin. 10/9.
    Barfi: Müthiş bir Hint filmi. 10/8,5.
    Captain Philips: İdare eder. 10/6.
    Case 39: Güzel film. 10/8.
    Cloud Atlas: Güzel film. 10/7.
    District 9: Bu filme karşı da ön yargım vardı. İzleyeyim dedim ve çok beğendim. 10/8.
    Drive: 10/7,5.
    El Cuerpo (The Body): İspanyol gerilim filmi. Ters köşe sevenler izlesin. 10/7,5.
    Elysium: Matt Damon var daha ne olsun. 10/7,5.
    Equilibrium: Christian Bale var yetmez mi? 10/7,5.
    Escape Plan: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel. 10/8.
    Frequency: İzlenir. 10/6,5.
    Ghajini: Hint sinemasının iyi filmlerinden. Memento çakması gibi ama çok güzel.10/8.
    İn Time: Boş zamanlarda izlenir. 10/6.
    Julia's Eyes: Yine İspanyol gerilim ve çok başarılı. 10/8,
    Fermat's Room: Çok iyi. 10/8-8,5.
    Master And Commander: The Far Side Of The World: 10/7.
    Oblivion: 10/7.
    Talaash: Hint filmi 10/8.
    The Call: Fena değil. 10/6,5.
    The Collector ve The Collection: Serinin 1 ve 2. filmi ben beğendim eleman tam psiko. 10/7.
    The Uninvited: Çok güzel ters köşe filmlerden. 10/8.
    Warrior: Güzel film. 10/7.
    bir kac hint filmi öneriym sana

devdas
    fanaa
    dhoom 1-2-3
    Kabhi Khushi Kabhie Gham
    don 1-2
    my name is khan
    black
    hum tum
    Mohabbatein
    om shanti om
    Taare Zameen Par
    dostana

aninda aklima gelenler bunlar
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Predestination...Bu nasıl film ya kafam karıştı. Güzel ama kesin izleyin.
      Film paradoks içerdiği için benim de kafam karıştı izledikten sonra. Özgün bir konusu var ama genel itibari ile beğendim. ''Mindfuck'' tarzı film sevenler kaçırmamalı bence.

Yorum

• Rush filmini seyrettim dün,herkese tavsiye ederim,özellikle F1 sevenleri kesinlikle seyretmeli,sevmeyenler de seyredince F1 sever olurlar zaten...

Yorum

• Sinemada en son gittiğim 3 film:

Interstellar: Fazla yoruma gerek yok herkesin gidip görmesi gereken bi film, bi başyapıt.. Mükemmel bi hayal gücü ve yönetmenlik yeteneği harmanlanması. Mutlaka izleyin hala vizyonda mı bilmiyorum da..
          The Hunger Games: Mockingjay - Part 1: Part 1 part 2 muhabbetine kurban gitmiş. Çok aman aman bi seri değildir zaten ama son filmi iyi olabilir bunu pek tavsiye etmiyorum
          Deliha: Arkadaşın zoruyla gitmiş bulundum.. Önünden bile geçmeyin

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir kac hint filmi öneriym sana

devdas
            fanaa
            dhoom 1-2-3
            Kabhi Khushi Kabhie Gham
            don 1-2
            my name is khan
            black
            hum tum
            Mohabbatein
            om shanti om
            Taare Zameen Par
            dostana

aninda aklima gelenler bunlar
            My name is Kahan, Black, Taare Zameen Par harddiskte var yakında izleyeceğim Black'in Türk versiyonunu izledim zaten konuyu biliyorum
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              My name is Kahan, Black, Taare Zameen Par harddiskte var yakında izleyeceğim Black'in Türk versiyonunu izledim zaten konuyu biliyorum
              hepsi güzel filmler
              devdas bi baska
              zaten oscar icinde son besdeymis ama secilmemis
              4 saat süren bir dram
              duygulandiran bir film, zaten ilk izledigim hint filmiydi
              gercekden harika film

birde hum tum süper komedi

gerisi iyi zaman gecirmek icin, birde bu gece gibi insan kafayi yiyorsa, 1.sinif ilac
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.12.2014, 02:04.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nightcrawler kesin tavsiye ediyorum.

Başrol oyuncusu Jake Gyllenhaal müthiş bir performans sergiliyor.

Filmin konusu da sıradışı.

Temposu biraz düşük gelebilir kimisi sevmiyor böyle filmleri, ama anlatımı çok güçlü. Tekrar söylüyorum kesinlike tavsiye ediyorum pişman olmazsınız. Olursanız yazın bana buradan
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

Rahmetli Cengiz DAĞCI Bey'in enfes romanı Korkunç Yıllar, "Kırımlı" adıyla sinemaya aktarılmış. Kim çekmiş, kimler oynamış detaylı bilgim yok. Ön çalışma yapmadan gidip seyredeceğim. Kitabı iki defa altını çize çize okumuştum. Sizlere de tavsiye ederim. Umarım filmi de tavsiye edebilirim.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fury hala gitmeyenler varsa kesinlikle gitsin. Hala vizyondamı bilmiyorum fakat son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden birisiydi. Kadro süper senaryo süper...

Ayrıca Keanu Reeves'in filmi John Wick'de sahneleri ve kurgularıyla bence 10 üzerinden 9 alır. Kesinlikle izlenmeli.
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yağmur: Kıyamet Çiçeği

Kazım Koyuncu'nun da hayatının bir bölümünü anlatan bu filmi gerçekten merak ediyorum, Avni Aker tribünlerini çok güzel göstermişler, fırsat bulursam gideceğim inşallah.

Yorum

• abdullah ın golü olmamış.

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Predestination...Bu nasıl film ya kafam karıştı. Güzel ama kesin izleyin.
                          Bunu ben de izlemek istiyorum. Kısa zamanda izleyeceğim.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yağmur: Kıyamet Çiçeği

Kazım Koyuncu'nun da hayatının bir bölümünü anlatan bu filmi gerçekten merak ediyorum, Avni Aker tribünlerini çok güzel göstermişler, fırsat bulursam gideceğim inşallah.
                            Filme konu olan merhumla ilgili yorum yapmayacağım. Filmin fragmanları bana Sonbahar'ı hatırlattı.

Bundan bağımsız olarak, Karadeniz-Trabzon temalı film/dizilere nedense hiç sıcak bakamadım. Gerçek yaşantıyı bildiğimiz için, uyarlamanın sahteciliğini kabul etmek zor geliyor.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hiç güzel yorumlar yapılmıyor film hakkında.
                              Gitmeyi düşünmüyordum iyice vazgeçtim.

Yorum

• Yağmur-Kıyamet Çiçeği kitabını okuyunca filmin çok güzel olacağını düşünmemiştim zaten. Kazım Koyuncu'nun ön planda olduğu bir hikaye değil ve Kazım Koyuncu'yla ilgili yeni, hiç duymadığımız, bilmediğimiz bir şey yok. Aynı cümleler, aynı konuşmalar, herkesin bildiği olaylar.. Bir kişi hakkında bir kitap yazılıyorsa, bir film çekiliyorsa okuyucuya, izleyiciye yeni şeyler göstermek gerek. Kitapta bu yoktu. Yorumlara bakılırsa filmde de yok. Gitmeyi düşünüyorum. İzleyince daha sağlıklı yorum yapabilirim.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X