Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mel gibson oynamıyor.yönetmen koltuğunda.ben izledim.neden yamyamları konu edinmiş anlamadım
    o ne demek şimdi ya

neyse panın labirentini indirdim izlicem yakında

prestij çok güzel bi film en iyi 10 filmim arasına da koymuştum zaten

300'e verdiğim paraya acıyorum sadece efektlerle film yapmaya çalışmışlar üstüne de kendilerini bi güzel övmüşler başka da bi b.k yok filmde arkadaşın dediği gibi kara murat mantığı var hadi çizgi romandan aldınız yaptınız bişey demiyorum da
    konu bu kadar mı boş olur

Yorum

• 300 beklentilerimin çok altında bir film oldu ama bunda Frank Miller ın Sin City de Rodriguez le yakaladığı uyumu Snyder le yakalayamaması ana etken kanımca.Yıllar sonra yeniden çekilecek bir "300" iyi bir yönetmenin elinde değerini bulabilir.

Unutmadan DVD artı dergisi bu ay "Donnie Darko" dvd si veriyor(yönetmenin kurgusu).Fiyatı 10 ytl,filmi izlemeyenler veya arşivine eklemek isteyenlere duyurulur.
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
      "7"

Yorum

• Belkide yorum yapılmıştır ama en son gittiğim film 'polis' kısaca sakın gitmeyin diyorum.

Yorum

• 300 spartalı tam bir rezalet. kapkaranlık bir ortamda herşey sanal inandırıcı değil o yüzden iyi bakınca belli oluyor gökyüzü otlar dağlar hepsi sanal yapılmış. bi de üstüne yunan propagandası. beş para etmez bi film

Yorum

• butterfly effect cok güzel bir film tavsiye ederim..

Yorum

• 300 Spartans'ı izleyeceğinize The Lord of The Rings-The two towers'ı tekrar izleyin daha iyi.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• dün Osman sınav yapımcı ve yönetmen olduğu PARS:KİRAZ OPERASYONU adlı filme gittim.Türk yapımı film olması açısından öncelikli tercihlerim arasında oldu.film 140 dak.sürüyor.fazla yorum yapamayacağım çünkü filme önceden biraz şartlandım açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım.çok aksiyonlu bir film değil başroldeki adam kastı biraz izleyenleri hele iş arkadaşı(devrem)galiba ilk defa kamera karşısına geçmiş.tanıdık simalardan Selçuk yöntem'in olması durumu az buçuk kurtarıyor filmin sonalrına da doğru olsa.
                efektler fena değil(tır sahnesinde nefesiniz durabilir).son sahnelere doğru biraz daha atraksiyon var.
                filmde en çok hoşuma giden şey:filmin konusunu gerçek hayttaan almış olması.polisiye bir film
                sadece 2 3 dakikalık sansur haricinde film benden yana geçer not aaldı diyebilirim

Pars, narkotik polisin amblemidir. Pars, karanlıkta bile görebilen, gözleri keskin, avına son derece sessiz yaklaşan, tek bir hamlede avını bitiren bir hayvandır.
                En son Fatih Efe tarafından düzenlendi; 21.04.2007, 13:10.
                ......mutedil dalgalı..
                fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Valla şuan aklıma gelen 2 öneri olacak
                  1. si hayatınızda aşk yoksa ve sanırım erkekseniz kesinlikle komşu kıznı seyretmeyin.....
                  2. si ise hertürlü halukarda milyon dolarlık bebeği seyretmeyin

2 filmde dengemin pusulasını yeterince saptırmıştı....
                  38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                  Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                  " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• apocalypto yu tavsiye ederim özellikle son 1 saati nefes nefese izleniyor

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      apocalypto yu tavsiye ederim özellikle son 1 saati nefes nefese izleniyor
                      midesine güvenmeyen gitmesin
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• en son evde edward norton ve jessica biel başrol oynadığı sihirbaz filmini izledim hoş bir film olmuş tavsiye ederim
                        Bordomavi.net

Yorum

• zincir bozan filimine gitmenizi tafsiye ederim

geçmiş dönemde TÜRKİYE üzerine oynana oyunları anlatıyo

şimdide aynı işler dönüyo
                          Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• pan'ın labirentini izledim en son güzeldi fantastik ve gerçek içiçeydi

Yorum

• Izlememis olanlara ben de Rocky 6 yi izlemesini tavsiye ederim. Filmin yarisina kadar cok güzel. Eski Rocky serisinden hatirlatma falan yapiyor film icinde. Filmin yarisindan sonrasi klasik Raki konusu ama izlenmeye deger.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Pan's Labyrinth mükemmel bir filmdi. Hatta 2007'de izlediğim en güzel film diyebilirim. 300 konusunda herkese katılıyorum. Filmin 30. dakikasında nolur artık birazı ölsün diye yalvarmaya başladım
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X