Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son tüm filmleri görmüş olmak, sanatsal açıdan değerlendirmek açısından 'NEŞELİ GENÇLİK' filmine gittim. Hatta inanır mısınız, kız arkadaşımla. Filmde gördüklerimi sevgilimin üzerinde uygulamamak için kendimi zor tuttum diyebilirim :P Neyse özel hayata girmeden filme geçelim. (Not: Bu sapık filme gelenlerin %70'i kızdı diyebilirim... Acaba neden :P Bir de başörtülü cemaat de topluca gelmiş kızlardan...)

Neyse, Film haşat... Berbat filan. Gitmediniz biliyorum. Gitmeyiniz diyorum Sanatsal açıdan eleştirecek bir sanat bile bulamadım. Çükünün derdinde bir çocuğun yaşadığı saçmasapan bir milli olma çabası. Yahu filmi merak ettiğim için sonuna kadar izledim, çocuk hala milli olamadan bitti film. Umarım bunun nedeni ikincisini çekmek gibi saçma bir fikre sahip olmaktan dolayı değildi. Sinema dünyası ikinci bir darbeyi kaldıramaz
    Açık sahnelerin çoğunda sansür vardı bende, gözlerimi kapatıyordu solumda oturan şahıs. Siz de sansür için yanınızda karşı cinsten birini bulundurun.

Her neyse, filmden çıktıktan sonra paramı geri bile istemeyi düşndüm. o derece berbat bir filmdi ... ıy .. Kızlar bile çirkindi yahu. Çılgın Dersane o açıdan bin basardı

Benden şimdilik bu kadar:P

Yarın Polis'e gidiyorum... Detaylı bir sanatsal açıklamada bulunacağım.
    Emin Buğra SARAL ~ www.rahmetli.net

Yorum

• gomeda ve uygunsuz gerçeğe gittim bu hafta .. gomeda ya gitmeye değmez ama uygunsuz gerçek çok bilgilendirici oldu
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzel bir film,evet.Ama eski sayılır.
        Yanlışınız var
        2005 yapımı bir film.
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• the illusionist (sihirbaz).. yine sonu beklediğiniz gibi bitmeyen bi film.. ancak filmde bi kaç bariz hata vardı.. özellikle çocugun yaptıgı bi kolye var. üstünde kelebek resmi falan neyse bu kolye kalp şekline dönüşüyo ordan kaydırılıyo içinde resim var. fizik kurallarını altüst etmişler. çizerek denedim menteşeyi bi türlü ayarlayamadım, saçma olmuş.. yalnız sonu gercekten tahmin edilmesi zor bi şekilde gelio.. nooluyo yaw dedirtiyo. tavsiye ederim..
          Hadi eyvallah..

Yorum

• ölülerin şafağı

Yorum

• Ghost Rider'a gittim bugün Polis'e gidecekken. 16.00 seansına girdik arkadaşın yüzünden Şahsen efektler hariç, filmde bir şey yok yani Senaryo saçma filan :P Ama özel efektler çok süper...
              Şahsen ben niye mi gittim filme?
              EVA MENDES için!!! (bkz: Resim) Allah'ım bizim böyle bir manitamız olmayacak mı ??! ühü ühü...
              En son RahMetLi tarafından düzenlendi; 27.02.2007, 22:59.
              Emin Buğra SARAL ~ www.rahmetli.net

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlışınız var
                2005 yapımı bir film.
                Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ama ''eski'' derken başlığın içeriği açısından söyledim.Vizyonda olan filmlerden bahsediliyor genelde.Ben de geçen yıl izlemiştim Ada'yı.Dediğim gibi,hoş bir film.
                En son Gamze tarafından düzenlendi; 28.02.2007, 07:44.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  the illusionist (sihirbaz).. yine sonu beklediğiniz gibi bitmeyen bi film.. ancak filmde bi kaç bariz hata vardı.. özellikle çocugun yaptıgı bi kolye var. üstünde kelebek resmi falan neyse bu kolye kalp şekline dönüşüyo ordan kaydırılıyo içinde resim var. fizik kurallarını altüst etmişler. çizerek denedim menteşeyi bi türlü ayarlayamadım, saçma olmuş.. yalnız sonu gercekten tahmin edilmesi zor bi şekilde gelio.. nooluyo yaw dedirtiyo. tavsiye ederim..
                  Evet bir Edward Norton hayranı olarak izlenilmesi gereken güzel bir film.
                  "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• sihirbazı aldım ama seyretme fırsatım olmadan arkadaşa vermiştim şimdi merak ettim iyice, en kısa zamanda geri alınıp izlenecek...
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• yerli filmler hiç izlemem çünkü hep aynı senaryolar var ve etkileyici sürükleyici değil yabancı filmler favorimdir

Yorum

• başlığın amacına uygun yazarsan daha iyi olacak. mesela son zamanlarda izlediğin bi film hakkında yorum yaparsan başlık da amacına ulaşmış olur.. saygılar..
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• gece uçuşunu izledim ama hiç beğenmedim

Yorum

• sabah kalktım baba 2 yi yeniden izledim adamlar harbiden yapmışlar ya yok böyle bi film

Yorum

• Mel Gibson'un yönetmenliğini yaptığı Kıyamet (Apocalypto) filminin divxini netten bulma şansım oldu. Bir gecede 1.5 gb olan fimi indirdim. Henüz Türkiye'de gösterime girmedi. İzlemek için sabırsızlanıyorum. Görüntü kalitesi baya iyi, ölesine bir baktım oldukça kaliteli bir filme benziyor. Oldum olsası Maya ugarlığını merak etmişimdir. Tam benlik tarih kokuyor. Akşam izlerim artık.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• The Hİlls Have Eyes

Geçenlerde tepenin gözlerini izledim dehşet bi filmdi yahu benim çok hoşuma gitti şahsen kan biraz fazla gibiydi california'ya yolculuk eden bi ailenin yamuk suratlıların (mutantlar) kurduğu tuzak sonucu çölün ortasında kalmaları ve sonrasında nüklüer araştırmalar nedeniyle oluşan mutantlara karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Gerçekten ilerledikçe merak uyandıran bi film. Damadın herşeye rağmen ölmemiş olması saçma olmuş ,ufaklığın gösterdiği cesaret abartı, gerçek olsa altına sıçardı herhalde bebeğin türlü belaya rağmen sağ kalması da güzel tabii
                                neyse korkmak isteyenlere tavsiye olunur diyelim !
                                En son champions tarafından düzenlendi; 02.03.2007, 11:48.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X