Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Godfather
    Nasıl izlememişim bugüne kadar. Gomorra'dan sonra ilaç gibi geldi

İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pride and Glory

Dün gece izledim. Siz sakın ola izlemeyin. Gerek yok.
    Dedik ama demi
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• The Last of the Mohicans
      Sırf o muhteşem doğa görüntüleri ve müzikleri için bile izlenir. Adamlar yapmış
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Sevgililer Günü Katliamı-3D-'nı izledim. Film güzel değil işte sırf 3D için izlenir. Bazı sahneler inanılmaz oluyor. Adam baltayı attı sanki yüzüme geliyordu, arkadaş sarsıldı Gerçekten çok güzeldi. Böyle 4-5 sahne var insanı etkileyen.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Normal bilgisayar ekranında 3 boyutlu izleme şansım var mı?
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Gözlük verdiler bana,bende de gözlük var şaşırdım Sonra baktım gözlüklüler üst üste takıyo ben de taktım normal gözlüğümün üstüne

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgililer Günü Katliamı-3D-'nı izledim. Film güzel değil işte sırf 3D için izlenir. Bazı sahneler inanılmaz oluyor. Adam baltayı attı sanki yüzüme geliyordu, arkadaş sarsıldı Gerçekten çok güzeldi. Böyle 4-5 sahne var insanı etkileyen.
              İyiymiş.

Ama katliamlı kanlı filmleri sevmem. Bir aksiyon filmi falan olsaydı gidilirdi.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Sevgililer Gününde filmlere verdim kendimi

The Transporter
                İlk kez izledim. Hoş bir aksiyon filmi. Bildiğimiz aksiyon filmlerinden yani, heyecanlı ama Cüneyt Arkınvari Tavsiye ederim izlemeyenlere.
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Taken

Az önce izledim. Güzel, sıkmayan, güzel vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon filmi. Başrollerde Liam Neeson ve

veeeeeee

Lost'tun eski bölümlerinin güzellerinden Maggie Grace, Shannon, var.

Mükemmel bir film değil ama dediğim gibi, çok uzun olmayan, heyecanlı bir aksiyon filmi. Tavsiye edilir.
                  En son Muhammet tarafından düzenlendi; 15.02.2009, 01:11.
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• The Transporter Jason Stotham ın oyndaığı ise 2. filmi süper bir de onu dene derim kardeşim...
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taken

Az önce izledim. Güzel, sıkmayan, güzel vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon filmi. Başrollerde Liam Neeson ve

veeeeeee

Lost'tun eski bölümlerinin güzellerinden Maggie Grace, Shannon, var.

Mükemmel bir film değil ama dediğim gibi, çok uzun olmayan, heyecanlı bir aksiyon filmi. Tavsiye edilir.
                      Sırf Shannon için izlemeyi düşünüyordum bu filmi Filmin fragmanını gördüm sinemada Pride and Glory'yi izlerken, Desmond'a benzeyen birini de gördüm. Heyecanla eve gelip filmin oyuncu listesine baktım ama Des yokmuş
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dün gece Shoot Em Up filmini izledim. Berbat ötesiydi. Sacmaligin daniskasi. Kimseye önermen.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Transporter 3
                          Beklediğim güzellikte değildi. Evet heyecanlıydı ve aksiyonu boldu ama bu sefer fazla abartmışlar. Ayrıca kurallarına bağlı bir karizma olan Frank'in tüm kurallarını bir bir ihlal etmesi hiç hoş değildi. Ayrıca diyaloglar da biraz zorlamaydı. Frank fazla geveze olmuş.

Yine de Statham'in oyunculuğu ve aksanı, Natalya Rudakova'nın güzelliği ve Audi'nin A8'i için izlenir diyorum

Bir de şöyle bir ekleme yapayım:Film her ne kadar bir sahnesinde İsmai YK posteriyle sanatsal değerini göstermiş olsa da biraz üstündeki Müslüm Baba posteriyle kendini affettirmiştir.

Sağ üst köşeye dikkat
                          En son Mayls tarafından düzenlendi; 15.02.2009, 17:47.
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Su sıralar vizyonda cok guzel filmler var...
                            Benjamin Button oldukca etkileyici ve guzel fakat hikaye pek de ozgun degil... buna benzer; hayati tersten yasamaya iliskin film, roman hatta siir bile mevcut
                            Ayrica benim aklim fikrim Slumdog Millionaire'de...bazi filmlerin bizde daha gec vizyona girmesine sinir oluyorum.. herkes izliyor ve yorumlarda bulunuyor, film oduller aliyor vs. mecburen sartlanmis bir sekilde izlemek zorunda kaliyorsunuz
                            Umarim hakli beklentilerimizi bosa cikarmiyacak bir filmdir!
                            Futbol taraftardır!

Yorum

• Dün akşam Angelina Jolie'nin oynadığı "Sahtekar" adlı filme gittim. Beğendim. Tavsie ederim. Film çeşitli türlerden (korku,gerilim,dram) kesitleri bünyesinde barındırıyor ve başarılı olmuş bence.
                              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Se7en
                                Az önce bitti. Mükemmel bir film. Gerek Brad Pitt, gerek Morgan Freeman, gerekse Kevin Spacey harika performanslarıyla favorilerim arasına soktular bu filmi. Tabi bir de Fincher'in muazzam performansı var.

"Her sokak köşesinde, her evde, ölümcül bir günah görüyoruz ve hoşgörüyoruz. Hoşgörüyoruz çünkü sıradan, çünkü olağan. Sabah, öğle ve akşam hoşgörüyoruz. Hayır, artık olmaz. Ben örnek oluyorum ve yaptığım şey şaşırtacak, incelenecek ve izlenecek... Sonsuza dek..."

Bu arada Fight Club'ta ilk 15 dakikada bir kaç kez Tyler beliriyordu bir kaç kareliğine. Filmin sonunda bir kez buna benzer bir yansıma dikkatimi çekti. Mills (Brad Pitt) katili vurmadan önce karısı bir kaç kareliğine belirdi. Böyle sürprizler daha da ilginç kılıyor filmi
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X