Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    El Cuerpo
    Film çok iyiydi, eyvallah

(UEFA)

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 220px-Crimson_tide_movie_poster.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 20.7 KB 
Kimlik: 11212911

Crimson Tide.

Adım gibi eminim burdan birisi tavsiye etmişti ve ben watchlistime aldım , şimdi sırf teşekkür etmek için 10 sayfa geriye kadar gittim aradım bulamıyorum Bulan varsa bir el atsın , kimmiş özellikle teşekkür etmek istemiştim.

Filme gelince, Das Boot a bir türlü cesaret edemediğimden ve bu film de bir denizaltı filmi olduğundan alternatif olarak listemdeydi.

Tek mekan filmi neredeyse sadece giriş ve kapanış sahneleri istisna.Filmi askerlik yapmış biri olarak veya askeri geçmişi olan biri olarak izlerseniz daha doğrusu bir asker gibi düşünmeye çalışarak izlerseniz çok daha farklı bakacaksınız.Belki de karmaşıklık yaşarsınız. Gerçekten mesaj almak isteyene birçok mesaj içeriyor.Yüzyılları aşkın askeri kültürü bulunan ve bırakın cumhuriyet tarihini,her dönemi askeri darbelere sahne olmuş bir toplumun bireyleri olduğumuzdan , aslında çok yabancı gelmeyecek ama ufuk katabilecek olaylar mevcut .

Ayrıca tek mekan olmasına rağmen bir an bile sıkmayan, sizi sürekli içinde tutan bir gerilim havası var. Gerekli donanım varsa evinizde Alabama personelinin yaşadığı gerilimi hissedebilirsiniz özellikle geçişlerdeki müzikler çok başarılı.

Farklılık arayanlara tavsiyemdir.
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

İsim: dss.jpg 
Boyut: 13.2 KB 
Kimlik: 11212959

Bir şey yazmayayım, izlenmesi gereken bir film ama. Underrated kalmış.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Thomas More'un idama gidiş öyküsünün anlatıldığı çok başarılı bir film...

Thomas More kim derseniz, buraya sığdıramam bu adamı...

Dönemnin en entellektüel, en aydın adamlarından biriydi ve idam edildi...

Bu süreci anlatan başarılı bir film.

İzlemenizi tavsiye ederim...

A Man For All Seasons...
          Ütopya kitabının yazarı ünlü rahip Thomas Moore’un hayatını anlatan biyografik bir film. Başka bir kadınla evlenmek için karısını boşamak isteyen
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]16281[/ATTACH]

Bir şey yazmayayım, izlenmesi gereken bir film ama. Underrated kalmış.
            Müthiş bir kara komedi...
            Üniversitedeyken izlemiştim, o dönemin çok ilerisinde bir film bence...
            Acayip esprili ve derin diyaloglar var...
            Hatta hatırlattığın iyi oldu hoca, tekrar izleyeceğim...
            Arafilboylu

Yorum

• Upgrade'yi izledim, beğendim.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

İsim: 14.jpg 
Boyut: 25.1 KB 
Kimlik: 11212978

Beğendim

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]16307[/ATTACH]

Beğendim
                  Süper filmdir...

Tipik Fransız filmi...

Müzik hocasına çok üzülmüştüm izlediğimde...
                  Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süper filmdir...

Tipik Fransız filmi...

Müzik hocasına çok üzülmüştüm izlediğimde...
                    Clement Mathieu

Yorum

• Queen grubunu, özellikle de benim gibi Freddie Mercury sevenleri yerine mıhlayacak bir film vizyonda...
                      Tabir-i caizse sanatına aşık olduğum bir adamdır Freddie Mercury. Onun etkisiyle mi çok beğendim filmi bilmiyoeum ama gerçekten çok başarılı bir biyografi filmi olmuş...

Kendimce önemli bulduğum önemli Queen anıları filme dahil edilmemişse de, çok başarılı bir filmdi.

Freddie Mercury rolünde, Mr. Robot dizisinden tanıyacağınız Rami Malek var ve çok iyi bir oyunculuk örneği göstermiş...

Freddie'nin neredeyse kopyası olmuş hal ve hareketleriyle, sahne figürleriyle ve danslarıyla...

Dünya Rock tarihinin en büyük konseri kabul edilen Live Aid konserine de değinildi filmde ve çok başarılı...

Mutlaka izleyin...

En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 06.11.2018, 09:26.
                      Arafilboylu

Yorum

Queen grubunu, özellikle de benim gibi Freddie Mercury sevenleri yerine mıhlayacak bir film vizyonda...
                        Tabir-i caizse sanatına aşık olduğum bir adamdır Freddie Mercury. Onun etkisiyle mi çok beğendim filmi bilmiyoeum ama gerçekten çok başarılı bir biyografi filmi olmuş...

Kendimce önemli bulduğum önemli Queen anıları filme dahil edilmemişse de, çok başarılı bir filmdi.

Freddie Mercury rolünde, Mr. Robot dizisinden tanıyacağınız Rami Malek var ve çok iyi bir oyunculuk örneği göstermiş...

Freddie'nin neredeyse kopyası olmuş hal ve hareketleriyle, sahne figürleriyle ve danslarıyla...

Dünya Rock tarihinin en büyük konseri kabul edilen Live Aid konserine de değinildi filmde ve çok başarılı...

Mutlaka izleyin...

https://www.imdb.com/title/tt1727824/
                        +
                        Öncesinde Müslüm'e gidin. Farklı bir deneyim olacak.

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesi, çocukluğundan başlayarak yaşadığı zorlukları ve Muhterem Nur ile olan ilişkisini beyazperdeye taşıyor.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          +

https://boxofficeturkiye.com/film/muslum-2014050
                          Sırada o var Oğuz...
                          Müslüm Gürses'i çok severim, hala da dinlerim ama filme bir önyargım da yok değil...

Bakalım...
                          Arafilboylu

Yorum

• Çocukluk hayranlığından ötürü bu hafta Halloween'e gittik. Michael Myers ölmemeli Laurie'yi öldürmeli..
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              +

https://boxofficeturkiye.com/film/muslum-2014050
                              Yazmayı unuttum.

Müslüm'e gittim...

Belgesel olmadığı için takılmak istemiyorum bazı şeylere ama filmde yanlış şeyler var. Biyografik film mantığına uymayan yanlışlıklar vesaire...

İnsanları ağlatmak için film yapma huyundan ne zaman vazgeçecek yapımcılar ve yönetmenler çok merak ediyorum. Sırf bu yüzden Türk filmlerine gitmek istemiyorum. Gitmiyorum da zaten normalde ama Müslüm babayı kendimi bildim bileli dinlerim ve severim. O yüzden merak edip gittim.

Bir kere, film içerisinde çalan/söylenen şarkıların çoğu orjinal Müslüm şarkıları değil, Müslüm Gürses'in cover'ladığı, sonradan söylediği şarkılar. 'Müslüm' adı verip iddialı bir film yapıyorsun, adını da bu iddiayı destekler gibi 'Müslüm' koyuyorsun ama Müslüm'ün en baba şarkıları filmde yok...

Küskünüm, Gitme,Unutamazsın, Dinleyin Geceler, Topraklara Gömeceğim vb 'en Müslüm' şarkılar yok filmde...

Yönetmen ve senarist olsam Muhterem Nur'la olan sahnelerinde 'Maziden Biri' şarkısını fona koyarım, milletin tüyleri diken diken olur...

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük Gülhane konserini filme koyuyorsun ama pas geçiyorsun her şeyi...

O konserde bıçaklanmadı Müslüm Gürses, Bursa konserinde bıçaklandı. O konser efsane konserdir ama 6 dakikayla geçiştiriyorsun Gülhane konserini...
                              Adam o konserde 10 dakika şarkıya giremedi izdihamdan...
                              Valla ben hiç beğenmedim filmi, belki de çok Müslüm dinleyen bir adam olduğum için detaylara taklıyorum ama şu anlattıklarımtemel taşlar artık...

Tam bir hayal kırıklığıydı film... Yakışmamış babaya böyle bir film...
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 07.12.2018, 09:59.
                              Arafilboylu

Yorum

Yazmayı unuttum.

Müslüm'e gittim...

Belgesel olmadığı için takılmak istemiyorum bazı şeylere ama filmde yanlış şeyler var. Biyografik film mantığına uymayan yanlışlıklar vesaire...

İnsanları ağlatmak için film yapma huyundan ne zaman vazgeçecek yapımcılar ve yönetmenler çok merak ediyorum. Sırf bu yüzden Türk filmlerine gitmek istemiyorum. Gitmiyorum da zaten normalde ama Müslüm babayı kendimi bildim bileli dinlerim ve severim. O yüzden merak edip gittim.

Bir kere, film içerisinde çalan/söylenen şarkıların çoğu orjinal Müslüm şarkıları değil, Müslüm Gürses'in cover'ladığı, sonradan söylediği şarkılar. 'Müslüm' adı verip iddialı bir film yapıyorsun, adını da bu iddiayı destekler gibi 'Müslüm' koyuyorsun ama Müslüm'ün en baba şarkıları filmde yok...

Küskünüm, Gitme,Unutamazsın, Dinleyin Geceler, Topraklara Gömeceğim vb 'en Müslüm' şarkılar yok filmde...

Yönetmen ve senarist olsam Muhterem Nur'la olan sahnelerinde 'Maziden Biri' şarkısını fona koyarım, milletin tüyleri diken diken olur...

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük Gülhane konserini filme koyuyorsun ama pas geçiyorsun her şeyi...

O konserde bıçaklanmadı Müslüm Gürses, Bursa konserinde bıçaklandı. O konser efsane konserdir ama 6 dakikayla geçiştiriyorsun Gülhane konserini...
                                Adam o konserde 10 dakika şarkıya giremedi izdihamdan...
                                Valla ben hiç beğenmedim filmi, belki de çok Müslüm dinleyen bir adam olduğum için detaylara taklıyorum ama şu anlattıklarımtemel taşlar artık...

Tam bir hayal kırıklığıydı film... Yakışmamış babaya böyle bir film...
                                Şu yazıyı okudun mu abi: https://www.haberturk.com/yazarlar/m...2242474-muslum

Galiba Bergen'in de hayatı çekiliyormuş.

[MENTION=1329]Taner Uykuçeken[/MENTION] Abi geçenlerde Deliler'i tavsiye etmişti. Fırsat bulabilirsem onu seyretmek istiyorum.

Osman Kaya'nın yönetmenliğini üstlendiği Deliler, II. Mehmet'in Eflak Voyvodası Vlad Tepeş'in zulümlerine bir son vermek için gönderdiği Deliler Birliği'nin hikâyesini anlatıyor.

Şu yazılara denk gelince daha da meraklandım: http://www.orhuntv.com/yazarlar/ahme...u/deliler/654/

Reklam panolarında Kafası Karışıklar ile Şampiyon diye iki filmi gördüm. İlki hakkında fikrim yok ama gazetede yazdığına göre kadrosu sağlammış, gişe yaparmış. İkincisi ise bir yarış atı hikayesi. Afişi görünce hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim çünkü uzun süre Alex adında bir at binmiştim, filmin bir at hikayesi olması hoşuma gitti. Üzüldüm, Alex'i özlediğimi hissettim.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim