Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gece tek başınayken karanlık ve sessiz bir atmosferde izlemelik, insan gibi değil hayvan gibi gerim gerim gerecek film tavsiyelerine açığım.
    Netflix, kullanıcıların izlerken edindiği verilere göre bitirilemeyecek kadar korkunç olan 10 filmi listeledi.

vCabin Fever (2016)
    Carnage Park (2016)
    México Bárbaro (2016)
    Piranha (2010)
    Raw (2016)
    Teeth (2007)
    The Conjuring (2013)
    The Human Centipede 2: Full Sequence (2011)
    The Void (2016)
    Jeruzalem (2015)

Kaynak

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Don't Breathe" tam olarak aradığın film.
      Fragmanını izledim tam aradığım şey gibi gözüküyor, yazdım listeye ))
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Angel-A

Umut, sevgi, iyilik... Üstelik siyah beyaz. Bitkin bir anınızda seyrederseniz doping gibi gelebilir.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• a quiet place bu senenin yüksek puan alan korku filmi. henüz izlemedim ama yorumlar iyi. başrolde emily blunt ve eşi john krasinski var, filmin yönetmeni de o. ailece korku filmi yapmışlar ucuza getirmişler. çocukları farklı ama onlar çocuk oyuncular ucuzdur zaten

Yorum

• Jules ve Jim

62' yapımı bir Fransız dostluk ve aşk filmi. Sonu enteresan...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• La Haine - Protesto

Muhteşem bir konu ve Hubert Kounde'den harika bir performans. Bir Yahudi, bir Arap ve bir siyahinin Fransız toplumundaki yerini anlatıyor. Film 95' yapımı. 2005'te Paris'te çıkan olaylar filmin konusuyla örtüşüyor. Seyrederken bu noktayı da unutmamak gerekir.

Yorum

• Gabbeh

İran yapımı bir film. Renkler, kilim desenleri, konar-göçer bir toplum... Gelinin çeşme başında Türkçe şiir okuması, bu aşiretin Kaşkay Türkleri olduğunu düşündürüyor.

Filmde birçok sembol var. Renk ve tabiatın ilişkisi güzel karelerle anlatılmış.

Tavsiye ederim.

Yorum

• Ben de bir İran filmi paylaşayım,çok begendim ve guzel bir anlatım tarzı var.Eski filmlerdeki oyunculuk başka bir duzeyde.

Allah Yakındır.
                  • Memento mori

Yorum

• Ölümlü Dünya son dönemlerde gittiğim en güzel yerli komedi filmidir. Kesinlikle gitmenizi öneriyorum. 7 Liraya düşmüş bilet fiyatları.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: GH.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 18.1 KB 
Kimlik: 11212368

Yılmaz Güney'in efsane filmlerinden biri. Yine rol yapmıyor çirkin kral.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bir başyapıt,izlediim en guzel filmlerin en başında yer alır.İşin garibi ise oyuncuların tamamının amatör olması,Baran rolunu oynayan kız 15 yıl hiç çıkmadıgı İran'daki Afgan multeci kampından ilk defa bu film için çıkmış.

• Memento mori

Yorum

• şöyle bir filme rastladım. sonlara doğru baya sarıyor. eski istanbul'u görmek de güzeldi.

Yorum

• '12 Strong' son zamanlarda izlediğim en iyi savaş filmi konusu Amerika'nın, Afganistan'da gerçekleştirdiği bir operasyon.
                            Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İspanyollar son yıllarda müthiş işlere imza atıyor özellikle gerilim filmleri baya sağlam Hollywood'un basit senaryolarından artık sıkılmıştık.

Tesis, Rec, El Orfanato, Julia’s Eyes, Mientras Duermes, El Cuerpo, La İsla Minima, La Cara Oculta, La habitacion de Fermat, Contratiempo, Al final del tunel, Celda 211
                              En son Berkay Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.06.2018, 14:43.
                              Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir başyapıt,izlediim en guzel filmlerin en başında yer alır.İşin garibi ise oyuncuların tamamının amatör olması,Baran rolunu oynayan kız 15 yıl hiç çıkmadıgı İran'daki Afgan multeci kampından ilk defa bu film için çıkmış.

Macidi'yi "Cennetin Rengi" filmiyle keşfetmiş ve hayran olmuştum. Yine amatör oyuncular, özellikle başroldeki Muhammed ilk sahneden (okul çıkışı kuşla olan) itibaren muhteşemdi. Marangozla olan sahnesine de onlarca kitap yazılır.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim