Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnsomnia, Kızıl Nehirler, Poker Night, Kiss The Girls, Angel Heart iyi bir polisiye-gerilim örneklerindendir.
    Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• kiss the girls'u gorunce dayanamadım yukarıdaki entaride....cok cok iyi film oldugu icin degil, cok bilinmedigi icin....cılgınlar gibi doksanlar izledigim zamanlar aklıma geldi....izlemeyen arkadaslara onerelim....

yine yukarıda "topkapı" filmi salık verliyor idi, 2006 yılında akcaabat aklıma geldi hüzünlendim....tebrikler güzel filmler....

ben 90 lar grunge müzige devam edeyim, nirvana'dan jesus doesn't want me....bununla beraber "sleepless in seattle" yada 93 yapımı "fearless" 'ı da izlemenizi tavsiye ederim....

iyi eglenceler....
      ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kiss the girls'u gorunce dayanamadım yukarıdaki entaride....cok cok iyi film oldugu icin degil, cok bilinmedigi icin....cılgınlar gibi doksanlar izledigim zamanlar aklıma geldi....izlemeyen arkadaslara onerelim....

yine yukarıda "topkapı" filmi salık verliyor idi, 2006 yılında akcaabat aklıma geldi hüzünlendim....tebrikler güzel filmler....

ben 90 lar grunge müzige devam edeyim, nirvana'dan jesus doesn't want me....bununla beraber "sleepless in seattle" yada 93 yapımı "fearless" 'ı da izlemenizi tavsiye ederim....

iyi eglenceler....
        90'ların Hollywood yapımları bir başkadır yıllardır öyle kaliteli filmler yok denecek kadar az LA Confidential, Se7en, Kuzuların Sessizliği, The Usual Suspects, Fight Club vb.
        Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• MTV Music'in sponsorluğu etrafında, siyahilerin ghetto yaşamına çok geniş odaklı dokunmadan birkaç kişinin üzerine kurulmuş bu hikâye, diğer siyahi ghetto filmlerinde olduğu gibi yine bir şeyleri havada bırakmış maalesef.

Özellikle Boyz n the Hood, Straight Outta Copmton gibi yapımlarda, çok yüksek beklentilerle başlayıp yolda kalmıştım resmen. Ya müzikal kısım havada kalıyor ya da mahalle ve ev yaşamları havada kalıyor.

İşte burada yine havada kalmış olan ancak müzikâl kısmı ve beklentileri yüksek oranda karşılayacak olan bir film "Hustle&Flow".

Kısır bir kişi ve olay örgüsü etrafında gelişmesine rağmen film sizi 1 saat 50 dakika boyunca kendine bağlamayı başarabiliyor. Oyunculuklar ortalamanın üstünde ve siyahilerin müzikal beklentilerini özelden genele şeklinde anlayabilmek açısından beklentiyle izlenebilecek bir film.

Sinematografik manada da pek bir şey vaat etmese de ilgilisine keyifli dakikalar yaşatabileceğini düşünüyorum.

7.0/10 verebilirim

Yönetmen: Craig Brewer

Görüntü Yönetmeni: Amy Vincent

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 81byB-sy+TL._SL1444_.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 115.3 KB 
Kimlik: 11212561

----------------------------------------------------------------

Buried, 2010 yapımı olan, sizlerin de izlemiş olması muhtemel bir gerilim, aksiyon filmi denilebilir. Sinemada çok çok riskli bir yatırım olan tek mekân çekim kullanılmış durumda. Hatta tek mekânlık öyle bir hale bürünmüş ki film boyunca sadece 1 adet karakterle görsel olarak muhatap oluyor ve bu karakteri bir tabut içerisinde takip etme fırsatı bulabiliyoruz.

Salt olarak bakıldığında yürütülmesi en zor film türlerinden biridir. Sadece 1 karakter, gayet kısıtlı bir mekan ve yaklaşık 2 saat. Ancak film tüm bu handikaplarını, gerilimi bir an bile düşürmeden devirebilmiş.

Bazı sahnelerde gerçekten sıkıntı hissettim ancak bunun dışında bana çekim teknikleriyle pek his geçiremedi film maalesef. Bazı kişilerse bu sıkıntıyı 90 dakika hissedebilmişler, değişkenlik gösterebilir tabii.

Benim bu sıkınıtıyı devamlı olarak hissedememe sebebim, tabutun içerisinde kişinin çok fazlaca aksiyona girebilmesi oldu. Bu da dar alan hissiyatından beni sıyırarak, geniş alanda döneniyormuş hissi verdi. Sizler izlediğinizde daha değişik hislere kapılabilirsiniz tabii, izlemeden karar vermeyin derim.

Filmin konusundan bahsetmeyeceğim çünkü bu cevabı filmin vermesi gerekir diye düşünüyorum. Bir yandan politik mesajlar da havada uçuşuyor tabii. Bu noktadan da kaçırılmaması gereken yerleri var...

7.5/10 diyebilirim bu film için.

Yönetmen: Rodrigo Cortes

Görüntü Yönetmeni: Eduard Grau

İsim: buried-poster.jpg 
Boyut: 97.2 KB 
Kimlik: 11212562
          En son B61 tarafından düzenlendi; 20.08.2018, 11:12.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Konu baya bir arka sıralara gitmiş yok mu son zamanlarda çıkan sonunda yuh be diyeceğimiz filmler...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• The Right Kind of Wrong

Tim Sandin'in "Sex and Sunsets" kitabından uyarlanan "Aşkta Yanlış Yoktur", Jeremiah Chechik tarafından yönetilen bir romantik komedi filmi.

Kanada'nın en sevdiğim bölgesi Calgary, Alberta'da geçiyor. Sırf arka plandaki doğa için seyredilir. Konusu da fena değil...
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• son zamanlarda izlediğim en iyi kara mizah filmlerinden biriydi. Biraz abartıda olsa gerçek yaşanmış şeyleri konu alması o döneme ait merakınızı canlandırıyor.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Baya uzak kalmışım buradan.
                  Benden de bir dizi önerisi gelsin madem

İsim: b21e4a349bfb1114dc9c1c4692eacbea137c84af-1.jpg 
Boyut: 62.4 KB 
Kimlik: 11212757

Narcos's çok benzer bi film. Filmin dili İspanyolca olması ayrı bir güzel
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• 720p-izle.com is available for sale! Check it out on ExpiredDomains.com. 720p-izle.com is in high demand, secure it today!

Tür: Aksiyon, Suç, Dram
                    IMDB: 8,1

Beğenerek izlediğim bir film oldu.
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://720p-izle.com/detay/salinui-chueok.html

Tür: Aksiyon, Suç, Dram
                      IMDB: 8,1

Beğenerek izlediğim bir film oldu.
                      Evet güzel flimdir kardeşim...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buried, 2010 yapımı olan, sizlerinde izlemiş olması muhtemel bir gerilim, aksiyon filmi denilebilir. Sinemada çok çok riskli bir yatırım olan tek mekân çekim kullanılmış durumda. Hatta tek mekânlık öyle bir hale bürünmüş ki film boyunca sadece 1 adet karakterle görsel olarak muhatap oluyor ve bu karakteri bir tabut içerisinde takip etme fırsatı bulabiliyoruz.

Salt olarak bakıldığında yürütülmesi en zor film türlerinden biridir. Sadece 1 karakter, gayet kısıtlı bir mekan ve yaklaşık 2 saat. Ancak film tüm bu handikaplarını, gerilimi bir an bile düşürmeden devirebilmiş.

Bazı sahnelerde gerçekten sıkıntı hissettim ancak bunun dışında bana çekim teknikleriyle pek his geçiremedi film maalesef. Bazı kişilerse bu sıkıntıyı 90 dakika hissedebilmişler, değişkenlik gösterebilir tabii.

Benim bu sıkınıtıyı devamlı olarak hissedememe sebebim, tabutun içerisinde kişinin çok fazlaca aksiyona girebilmesi oldu. Bu da dar alan hissiyatından beni sıyırarak, geniş alanda döneniyormuş hissi verdi. Sizler izlediğinizde daha değişik hislere kapılabilirsiniz tabii, izlemeden karar vermeyin derim.

Filmin konusundan bahsetmeyeceğim çünkü bu cevabı filmin vermesi gerekir diye düşünüyorum. Bir yandan politik mesajlar da havada uçuşuyor tabii. Bu noktadan da kaçırılmaması gereken yerleri var...

7.5/10 diyebilirim bu film için.

Yönetmen: Rodrigo Cortes

Görüntü Yönetmeni: Eduard Grau

[ATTACH]15780[/ATTACH]
                        Tavsiye için teşekkürler, film gayet iyiydi.

(UEFA)

Yorum

• geçenlerde bir listede denk geldigim 96 yapımı bir film; fear ....

türkceye cevirisi saplantı....

filmde mark wahlberg ve reese whiterspoon gençlik zamanlarını gorebilirsiniz....ayrıca cok sevdigim aktor olan william petersen -to live and die in la gibi müthiş underrated filmdeki basaktor rolu unutulmaz- izlenebilir....

ben izlememiştim dogrusu 96 oldugunu gorunce hemen indirdim, pişmanda olmadım seviyorum 90 lı yılların filmlerini....
                          ıslak imza....

Yorum

• Upgrade. Özellikle black mirror sevenler zevkle izleyebilir.

Adamın oyun karakteri gibi hareket ettiği ilk sahne kamera çekim tekniğiyle birlikte mükemmel olmuş. Çok güzel düşünülmüş.

Yorum

• Doğruluk mu Cesaret mı? 2018 filmi gayet başarılı buldum ben izlenmeye değer canlar...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• "Gadjo Dilo" - ÇILGIN YABANCI: Emir Kustirica'nın "Çingeneler Zamanı" nı izlediğimde çok beğenmiş, hatta hayranı olmuştum. Şöyle söyleyeyim; bu filmi izledikten sonra Çingeneler Zamanı'nı "tırt", güzel müzikleri dışında hiçbirşey anlatmayan bir çingene filmi olarak görürsünüz. Yakın zamanda seyrettim ve "nasıl kaçırmışım" diyorum.

İzlemediyseniz izleyin, izlettirin...
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim