Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Casuslar Köprüsü

Yönetmenliğini Steven Spielberg'in üstlendiği, tarihsel olaylardan esinlenilmiş bir James Donovan hikayesi olan Brooklyn'de bir sigorta avukatının kendisini bir anda Soğuk Savaşın ve Sovyetler tarafından ele geçirilen Amerikalı U-2 pilotunun değişimi için olacak pazarlığın ortasında bulmasını konu alıyor.

Gerçek isimleri ve onların hikâyelerini anlatan filmleri seviyorum. Diğer yandan Oyun Teorisi'ne ilişkin bir vaka üzerinden ilerlemesi de begenmem için ayrı sebep...

Filme bu açıdan yaklaşan bir ben değilmişim. Merak edenler için şurada bir analiz var: https://www.scribd.com/document/3095...dy-Game-theory
    Oğuz Abi;

Filmi izledim , paylaştığın analizi de son sayfasına kadar inceledim.
    Film gerçekten etkileyiciydi.

Ancak oyun teorisiyle alakalı olarak şöyle bir çıkarım yaptım ne derece doğru bilmiyorum : Oyun teorisi saf olasılıktan oluşmuyor anladığım kadarıyla.Oyun teorisi elbette bize bir yol çiziyor , hamlelerimizde yardımcı oluyor ancak dış etmenleri bazı davalarda gözden kaçırma eksikliği içeriyor gibi.
    BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
    Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuz Abi;

Filmi izledim , paylaştığın analizi de son sayfasına kadar inceledim.
      Film gerçekten etkileyiciydi.

Ancak oyun teorisiyle alakalı olarak şöyle bir çıkarım yaptım ne derece doğru bilmiyorum : Oyun teorisi saf olasılıktan oluşmuyor anladığım kadarıyla.Oyun teorisi elbette bize bir yol çiziyor , hamlelerimizde yardımcı oluyor ancak dış etmenleri bazı davalarda gözden kaçırma eksikliği içeriyor gibi.
      Şüphesiz... Hayatın gerçekleri hesaba katılmayan boyutları da barındırıyor. Bu da karar alma süreçlerinde, bazı fonksiyonların gözden kaçmasına neden olabilir. İyi analizle ve bütüncül bakış açısıyla problem giderilmeye çalışılır.

Nisan-Mayis aylarında staj basvurulari başlıyor. Düşünüyorsan bana özgeçmişini gönderebilirsin Arda.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Aamir Khan'ın yapımcılığını yapıp başrolünde yer aldığı Dangal, eski bir güreşçi olan Mahavir Singh Phogat ile türlü zorluklara rağmen güreş eğitimi verdiği kızlarının hikâyesini anlatıyor.

Dangal

Teknik açıdan yorum yapamam ancak etkileyici ve gerçek bir başarı öyküsü.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• abre los ojos (aç gözünü)

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: lrg_png__650x935_q70.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 108.8 KB 
Kimlik: 11212277

Gectigimiz Cumartesi günü spontane sekilde sinemaya gittim arkadasimla. Seceneklerde Ready Player One, Tomb Raider ve Pacific Rim 2. Aslinda ben Pacific Rim'e bakariz diye ümit etmistim ama Rady Player One filminin IMDB notu bu düsüncemden vazgecmeyi sagladi.

Hicbir beklenti olmadan girdik filme ve ilk efektler hosuma gitmeye basladiginda keske 3 boyutlu izleseydim dedim kendi kendime.

Filmin Steven Spielberg'den oldugunu daha sonra ögrendim ve hic de sasirmadim. Gercekle sanal alemin arasinda ki ince cizgiyi bu kadar güzel anlatan film daha önce cekildi mi bilmiyorum.
            Iki saat boyunca cok keyif aldim filmden. cok iyiydi ve eminim 3 boyutlu olarak daha da cok keyif alir insan. Belki sirf bunun icin tekrardan izlemeye giderim. 80-90 arasi dogan insanlara daha cok hitap ettigini söyleyebilirim zira filmde oyun ve filmlerde ki karakterlerden o kadar cok var ki, bazen ben bile "bu hangi oyundan/filmden?" dedigim oldu.

Benim gibi gencliginizde severek konsol oyunlari oynadiysaniz ve sinema yelpazeniz genisse bu film tam size göre. Ilerleyen teknoloji ile nelerin mümkün oldugunu gösteren ve aslinda bir yerde de bunun tehlikelerini bize acikca ifsa eden cok güzel bir film oldu.

10/8
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Magnolia'yı seyreden var mı? O nasıl bir sondu öyle...
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 16:36.

Yorum

Magnolia'yı seyreden var mı? O nasıl bir döndü öyle...
                tom cruise´un magnolia mi?
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tom cruise´un magnolia mi?
                  Evet Selçuk. Top Gun ve Mission Impossible 2'den sonra en beğendiğim Tom Cruise filmi Magnolia oldu.

Yorum

https://boxofficeturkiye.com/film/dangal-2013772

Dangal

Teknik açıdan yorum yapamam ancak etkileyici ve gerçek bir başarı öyküsü.
                    Dangal'ı kaç kere izledim sayamadım. Ofiste bile ara ara şarkılarını açıp dinliyorum. Bollywood sever olarak ilk sıralara yazabileceğim bir film. Aamir sağolsun her filmde muhteşemi başarıyor. Gerçek hayattan uyarlanmış biyografi ve sosyal mesaj içeren tarzdaki yapımları izlemeye çalışıyorum. Hayatında Hint filmi seyretmeyen kuzenim bile salonun ortasında kalktı alkışladı Aamir'i. İzlemeyen varsa kaçırmasın.

Ve bunu da buraya bırakayım - https://www.youtube.com/watch?v=jMfvlh0tjyo
                    En son Burak tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 20:21.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Evet Selçuk. Top Gun ve Mission Impossible 2'den sonra en beğendiğim Tom Cruise filmi Magnolia oldu.
                      evet bayaga beyin yakan film

mi2 benimde favorim o seride, özellikle filmin ilk basi sinemada nefes kesiciydi, keske tekrar verseler hemen izlemeye giderdim

ama en iyi filmi bence jerry maguire ve tabiiki rain man
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gece tek başınayken karanlık ve sessiz bir atmosferde izlemelik, insan gibi değil hayvan gibi gerim gerim gerecek film tavsiyelerine açığım.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gece tek başınayken karanlık ve sessiz bir atmosferde izlemelik, insan gibi değil hayvan gibi gerim gerim gerecek film tavsiyelerine açığım.

El Cuerpo
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            El Cuerpo
                            Bu filmi çok duydum ama izlemedim, ''1408'' diye otel odasında geçen yine gerilim filmi varmış bunları bugün ve yarın izleyeceğim bakalım nasılmış
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: gf.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 113.3 KB 
Kimlik: 11212300

Süresi uzun olmasına rağmen, sonunda iyi ki izlemişim dedirten bir film. En azından bende öyle oldu.

Tavsiye ederim.

Dip not : Hindistan'da tüm zamanların en çok izlenen filmi.
                              En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 19.04.2018, 15:12.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu filmi çok duydum ama izlemedim, ''1408'' diye otel odasında geçen yine gerilim filmi varmış bunları bugün ve yarın izleyeceğim bakalım nasılmış
                                "Don't Breathe" tam olarak aradığın film.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim