İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Tamamdır hocam bunu izleyeyimİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Taste of Cherry" izle o zaman üstad.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
benim uyuduğum bir film oldu. yarısına kadar çıkmış oldum. ışıklar yandığında tüm salon uyuduğumu gördü. değişik bir pozisyondaymışım arkadaşlarım öyle dedi .İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinemada yarıda bırakıp izlemediğiniz film oldu mu hiç ?
Benim 1 tane oldu yanlış hatırmaıyorsam Hellboy isimli filmin yarısında çıkıp gitmiştim.....
Çıkmak istediğim çok oldu ama
herif uyumuş diye sesli düşünmüş salondan biri.
filmin adı deprem'di, türk filmi.
Yorum
-
Ladri di biciclette (Bisiklet Hırsızları)
6/10
IMDB'de filme 8,4 puan verilmiş 10 üzerinden ama nasıl verilmiş anlamadım. 1948 yılı yapımı ve o zamanlar bunu düşünmek de mühim diye mi düşündüler bilmiyorum. Ben filme 6 falan veriyorum. Konusu da şöyle ; İşsiz gezen bir adam var, bir iş buluyor. Fakat çalışabilmesi için bisikleti de olması gerekiyor. Bisiklet satın alıyor, çalışmaya başlıyor. Bisikleti çalınıyor. Sonra oğluyla birlikte bu çalınan bisikleti arıyorlar.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 21:31.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Dunkirk bekleyenler el kaldırsın .
21 Temmuz'da vizyona giriyor ,
Yönetmen koltuğunda Christopher Nolan bulunuyor.
Klasik bir müttefik yüceltmesi mi , yoksa Nolan etkisi mi olacak , izledikten sonra yorumumuzu yaparız.
Filmi kaliteli bir salonda izlemekte fayda var , zira görseller ve sound olarak keyif verecek gibi.
"2. Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Nazi Almanyası'nın net bir üstünlüğü vardır. Mayıs 1940'ta İngiltere, Kanada, Fransa ve Belçika'ya ait müttefik ordularından 400 bin asker, Fransa'nın İngiltere'ye çok yakın Dunkerque (Dunkirk) bölgesinde Alman Ordusu tarafından karadan tamamen kuşatılmıştır. Almanlar bu askerleri hava bombardımanlarıyla yok etmeyi planlarken, İngiliz Başbakanı Churchill'in yönlendirmesiyle askerleri kurtarabilmek için çok tehlikeli ve savaşın gelişimi açısından hayati önemde bir tahliye operasyonu başlatılır.
Dunkirk, filmi, 2. Dünya Savaşı'nın seyrini etkileyen olaylardan Dunkirk Tahliyesi'ni karadan, havadan ve denizden farklı bakış açılarıyla izleyiciye aktarıyor."
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi bir online film izleme sitesi bilen var mı arkadaşlar ?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Eskiyle bugünü kıyaslayınca hayret ediyor insan.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]13818[/ATTACH]
Bilinen Kemal Sunal filmlerinin dışında bir film. Öğretmen maaşı ile geçimin zorluğu anlatılyıor genel anlamda.
Bugün sosyal medyada konuşulan tek şey öğretmenlerin üç ay boyunca tatil yaparak maaş almaları.
Şu film bugün çekilmiş olsa birçok kişi tarafından inandırıcı bulunmayacaktır.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Türkiye'den engellenmiş.
Yorum
-

Filmde din ile ideoloji arasında gidip gelen küçük yaştaki bir çocuk anlatılıyor. Aslında direkt bu çocuk anlatılmıyor. İzleyin derim, şahsen zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Akıcı film, etkileyici de aynı zamanda. Yönetmen Yüksek Ahsu'nun neredeyse tamamen aynı tarzda Dondurmam Gaymak filmi var. Orada da bir adam dondurma satıyordu, burada ise ürün gazoz.
İyi seyirler.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 00:33.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum