Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    miss sloane iyi film.
    Benim devrelerimi yaktı o film. Diyaloğun çok olduğu filmleri sonuna kadar izleyemiyorum kesinlikle.

Yorum

• Yaşam Kürü nasıl bir film izleyen var mı ?
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• John wick 2 yi izledim geçenlerde. İlkinden daha güzel olmuş. Keanu Reeves bu karakterle bence sinemaya "geri dönmüş".
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 0926762.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 42.6 KB 
Kimlik: 11210453
          Evli beş erkek. Lüks bir çatı katı. Metresler. Bir kadın cesedi. Çatı Katı'nın beş karakteri aynı zamanda beş cinayet zanlısı
          Güzel bir Belçika filmi tavsiye ederim
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH=CONFIG]13234[/ATTACH]
            Evli beş erkek. Lüks bir çatı katı. Metresler. Bir kadın cesedi. Çatı Katı'nın beş karakteri aynı zamanda beş cinayet zanlısı
            Harika bir film...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

[ATTACH=CONFIG]13234[/ATTACH]
              Aman diyelim yanlışlıkla Hollywood versiyonunu izlemesinler Daha önce Funny Games filmini önermiştim ama arkadaşım yanlışlıkla Hollywood versiyonunu izlemişti sonuç facia olmuştu.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Dün izlediğim 2 filmi önermek istiyorum
                http://www.imdb.com/title/tt0117883/?ref_=nv_sr_7 (Yılına göre bir çok gerilim ve gizem filmine taş çıkartmış)

http://www.imdb.com/title/tt2991224/?ref_=nv_sr_1 (Estonya-Gürcistan yapımı savaş filmi izlerken hiç sıkılmadım)

Yorum

• Muhtemelen izlemiştir ama yeni izledim çok beğendim.

"Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

Dün izlediğim 2 filmi önermek istiyorum
                    http://www.imdb.com/title/tt0117883/?ref_=nv_sr_7 (Yılına göre bir çok gerilim ve gizem filmine taş çıkartmış)

http://www.imdb.com/title/tt2991224/?ref_=nv_sr_1 (Estonya-Gürcistan yapımı savaş filmi izlerken hiç sıkılmadım)
                    Numan başkan izleyeceğim sen diyorsan iyidir
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Gerilim, Gizem filmi sevenler ispanyol sinemasına bir baksın derim. Özellikle şu filmler:

La Casa Del Fin De Los Tiempos
                      La Cara Oculta
                      El Cuerpo

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Numan başkan izleyeceğim sen diyorsan iyidir
                        İyidir başkan devam et

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerilim, Gizem filmi sevenler ispanyol sinemasına bir baksın derim. Özellikle şu filmler:

La Casa Del Fin De Los Tiempos
                          La Cara Oculta
                          El Cuerpo
                          Araftaki ev izlemedim listeye aldım sırayla Önce [MENTION=36242]Numan Yerlikaya[/MENTION] Başkanın filmlerine bir bakayım
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• [MENTION=43211]Furkan Tütüncü[/MENTION] Araftaki ev filmini izledim şimdi bitirdim ama beynim yandı hicbirsey anlamadım hatta anlayan varsa izleyip anlatırsa çok memnun olurum
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

Dün izlediğim 2 filmi önermek istiyorum

Ben de tam Mandariinid (Tangerines) filmini başlığa yazmaya gelmiştim ki gerek kalmamış Tavsiye ederim güzel filmdir.
                              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• The Man from Earth Kesinlikle izlenmesi gereken bir film
                                "Güneş Doğudan Doğar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim