İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
o filmi 3 hafta önce divx olaylarıyla baya haşır neşir olan bi arkadasım söylemişti çok güzel diye. sinemaya geldiğinde kaçırma dediydi hala bekliyoruzİlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMel Gibson'un yönetmenliğini yaptığı Kıyamet (Apocalypto) filminin divxini netten bulma şansım oldu. Bir gecede 1.5 gb olan fimi indirdim. Henüz Türkiye'de gösterime girmedi. İzlemek için sabırsızlanıyorum. Görüntü kalitesi baya iyi, ölesine bir baktım oldukça kaliteli bir filme benziyor. Oldum olsası Maya ugarlığını merak etmişimdir. Tam benlik tarih kokuyor. Akşam izlerim artık.
Hadi eyvallah..
Yorum
-
şimdi köstebeği izledim film bence iyi olmus ama soyle söylim bu begenip begenmeme kişiden kişiye göre değisebilir eger oscar aldı die cok büyük beklentileri olan varsa hayal kırıklıgına ugrayabilir benim cok büyük beklentim yoktu hatta almadan önce izleyen bazı arkadaslar kötü abartılacak bi film degil demişlerdi ve bendede öyle cok buyuk bi beklenti olusturmadı ama sunu söyliyebilirimki son derce sürükleyici bi film mutfaga su içmeye gidemezsiniz okadar söylim gözünüzde cok büyütmeyin ama izleyin asla pişman olmazsınız ayrıca parantez içinde belirteyim leonardo kendini bayagı bi geliştiriyo kanlı elmastan sonra bu filmdede hakikaten tam rolüne doymus hakkını vermek lazım.......
Yorum
-
Son yıllarda Asya sinemasının şaheserlerini yeniden çekmek -yoksa içine etmek mi demeliydim?- moda oldu. Lake House, Pulse, Departed bunun en tipik örnekleri. Sırada maalesef My sassy Girl ve Seven Samurai gibi klasikler var.
Köstebek orijinal bir film değil. Dünyanın en iyi epik suç filmi üçlemesi olarak kabul edilen Hong Kong yapımı Mou gaan dou üçlemesinin ilk filminin Hollywood versiyonu yeniden çekimi (remake). Filmin 2002'de çekilen orijinali o kadar başarılı oldu ki 2003'de ikinci ve üçüncü bölümleri çekildi. IMDB Linkleri:
1. Bölüm: http://www.imdb.com/title/tt0338564/
2. Bölüm: http://www.imdb.com/title/tt0369060/
3. Bölüm: http://www.imdb.com/title/tt0374339/
Hollywood'u kıble haline getirmiş çarpık bir sinema anlayışının hem ticari hem de kültürel yansıması olarak ülkemizde pekçok kişinin bu filmden haberi yok. Çok şanslıysanız bazı DVD/VCD dükkânlarında hiç kimse ilgilenmediği için fiyatında indirirm yapılmış filmler arasında birinci bölümünün Türkçe dublajlısını "Kirli İlişkiler" adıyla bulabilirsiniz. Bazı DVD mağazalarında üçüncü bölümüne de rastlayabilirsiniz.
Filmin uyarlama olduğunu bildiğim halde Martin Scorsese gibi bir yönetmenin elimde Jack Nicholson gibi bir devin başrol oynadığı bir filmin iyi olacağını düşünmüştüm. Bir bakıma beni filmi seyretmeye sevkeden bu iki ustanın filmde imzasının bulunmasıydı. Leonardo DiCaprio ve Mat Damon'un Andy Lau ve Tony Leung Chiu Wai'nin yerini tutamayacağını zaten biliyordum.
Yaşadığım büyük hayal kırıklığı yüzünden ne yazık ki filme 40 dakika tahammül edebildim. "Her taklit aslına övgüdür." denir. Tam bir simatografik fiyasko. Bana tek faydası meşhur üçlemenin değerini bir kez daha takdir etmemi sağlamasıydı.En son poetricus tarafından düzenlendi; 03.03.2007, 22:06.
Yorum
-
Barda
ortaya yeni birşeyler koymayan gercek hayattan bir alıntı olmasından dolayı insanları etkileyen bir film .bayanlara tavsiye etmem.kan gözyaşı acı...şiddete dair ne ararsanız bu filmde
Yorum
-
İlk olarak forzalazio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAMELİE bu fransız yapıtı filmi hiç unutamıyorum

Olay budur, şimdiye kadar izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Daha neyini tavsiye ediyorsun ki?Anlattın filmi.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçenlerde tepenin gözlerini izledim dehşet bi filmdi yahu benim çok hoşuma gitti şahsen kan biraz fazla gibiydi california'ya yolculuk eden bi ailenin yamuk suratlıların
(mutantlar) kurduğu tuzak sonucu çölün ortasında kalmaları ve sonrasında nüklüer araştırmalar nedeniyle oluşan mutantlara karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Gerçekten ilerledikçe merak uyandıran bi film. Damadın herşeye rağmen ölmemiş olması saçma olmuş ,ufaklığın gösterdiği cesaret abartı, gerçek olsa altına sıçardı herhalde
bebeğin türlü belaya rağmen sağ kalması da güzel tabii
neyse korkmak isteyenlere tavsiye olunur diyelim !When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.
Yorum
-
Tamam kardeşim izleme o zaman, alla alla, anlatmışım niye tavsiye ediyor muşum işe bak beİlk olarak t-sat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha neyini tavsiye ediyorsun ki?Anlattın filmi.
Yorum
-
BARDA: GEMİDEN BARA GEÇİVERDİK
Filmin yönetmeni bizatihi kendisi söyledi; ‘çocuğuma bu filmi izlettirmem’ diye. Ve biz zannediyoruz ki, bir sanat eseri ne kadar sert, argo, şiddet ve küfür içerirse, etkisi o kadar büyük olur. Yönetmen Serdar Akar’ın röportajlarını ve filmin basın bültenindeki şu cümleleri okudukça aklıma Tarkovsky’nin filmleri gelir hep: “Bir film olmasının ötesinde “Barda” sert ama bir o kadar da gerçek bir durumu anlatan sinematik bir şamar sanki. Neden bu derece sert, umutsuz ve doğrudan? Aslında cevap basit sayılır: Çünkü bu derece ağır olmadıkça ilgi göstermiyoruz… Kan, küfür, dayak, hakaret görüyoruz film boyunca. Gittikçe artarak ve bazı sahnelerde neredeyse dayanılmaz boyutlarda.” Bu cümleler bile, ‘bir sanat eseri nasıl olmalı?’ sorusunu tartışmamızı gerektiriyor. Yönetmen, Gemide’den sonra benzeri bir mantığı daha da uçlara taşıyor. Acaba sanat böylesi direkt olarak vermek midir gerçeği, yoksa izleyici kalibrasyonuna göre sanatın kendi gücünü kullanarak imgelem oluşturmak mıdır? Soru çok basit aslında: Sinema bu mu olmalı?
......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
Yorum
-
Bu akşam maçtan sonra arkadaşlarla "23" e gittik..Jım Carrey gibi bi adamın gerilim filminde oynaması çok ilgimi çekmişti.Ve ayrıntılara çok fazla dikkat eden bi tip olarak merak ettiğim filmlerin başında geliyordu..
Korku filmi falan değil,gerdiği yerler var yalnız insanları.Ancak inanılmaz bir oyunculuk ve inanılmaz bi kurgu bana göre..O kadar güzel saptanmış ki olaylar arası bağlantılar.Ben çok beğendim açıkçası,görülmeye değer diye düşünüyorum."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
bizde maçtan önce gittik bu filmeİlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam maçtan sonra arkadaşlarla "23" e gittik..Jım Carrey gibi bi adamın gerilim filminde oynaması çok ilgimi çekmişti.Ve ayrıntılara çok fazla dikkat eden bi tip olarak merak ettiğim filmlerin başında geliyordu..
Korku filmi falan değil,gerdiği yerler var yalnız insanları.Ancak inanılmaz bir oyunculuk ve inanılmaz bi kurgu bana göre..O kadar güzel saptanmış ki olaylar arası bağlantılar.Ben çok beğendim açıkçası,görülmeye değer diye düşünüyorum.
, hiç gidesim yoktu ama arkadaşlar filmin başrolünde ''jim carrey'' olduğunu söyleyince önce inanamadım ve çok büyük merak içinde gittim filme.. dediğin gibi bu tip rollerdede çok başarılı olduğunu gösterdi ''jim carry'' bu kadar güzel bi oyunculuk ve film beklemiyordum pişman olmadım yani gittiğime..
bu arada bizdede bi 23 takıntısı oluştu fimden sonra
arkadaş'ın doğum günü 23 mart 1985 (1+9+8+5=23
) Rabbim sonumuzu hayır etsin ...
yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
tavsiye ederim.son zamanlardaki film kıtlığına iyi gelir. Orjinal sahnelerle dolu film. filmin afişinde mel gibson oynuyormuş gibi bir izlenim bıraksada sadece kamera arkasında.. mel gibsonı kamera önünde görseydik çok daha keyifli olurdu gibi geliyor bana....İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMel Gibson'un yönetmenliğini yaptığı Kıyamet (Apocalypto) filminin divxini netten bulma şansım oldu. Bir gecede 1.5 gb olan fimi indirdim. Henüz Türkiye'de gösterime girmedi. İzlemek için sabırsızlanıyorum. Görüntü kalitesi baya iyi, ölesine bir baktım oldukça kaliteli bir filme benziyor. Oldum olsası Maya ugarlığını merak etmişimdir. Tam benlik tarih kokuyor. Akşam izlerim artık.Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)
Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...
Yorum
-
Dün 300 spartalıyı izledim,
Adamlar bu işi biliyor,mükemmel bir film daha yaptılar.
Bu tür filmleri izledikten sonra hep neden diyorum?
O kadar çok saçma sapan filmler var ki, Türklerin bu kadar çok zengin mazisi varken, bir tane böyle film yapmıyorlar.
En basit örnek Çanakkale savaşı,Kıbrıs harekatı gibi yakın döneme ait savaşlar var,Osmanlıların ki anlat anlat bitmez.
Amerikalıların vietnamla ilgili yüzlerce filmi var,artık tükendi konular ve avrupaya,afrikaya açılmaya başladılar.
Bizim bir tane böyle filmimiz yok oysa tarihimizden çok anlamlı olayalar var ki!"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
300'ü izlemeyi düşünüyordum ancak neredeyse eleştirilerin hepsi olumsuz olunca izlemekten vazgeçtim.İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün 300 spartalıyı izledim,
Adamlar bu işi biliyor,mükemmel bir film daha yaptılar.
Bu tür filmleri izledikten sonra hep neden diyorum?
O kadar çok saçma sapan filmler var ki, Türklerin bu kadar çok zengin mazisi varken, bir tane böyle film yapmıyorlar.
En basit örnek Çanakkale savaşı,Kıbrıs harekatı gibi yakın döneme ait savaşlar var,Osmanlıların ki anlat anlat bitmez.
Amerikalıların vietnamla ilgili yüzlerce filmi var,artık tükendi konular ve avrupaya,afrikaya açılmaya başladılar.
Bizim bir tane böyle filmimiz yok oysa tarihimizden çok anlamlı olayalar var ki!En son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 18.04.2007, 21:16.keyif adamı ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum