Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sinema tarihinin kült filmlerinden...

Gerçek anlamda çekilen ilk perili ev filmi olarak da bilinir.
    Filmin yansıttığı atmosfer çok başarılı ve etkileyici...
    Sırf, atmosferi için bile izlenir...

The Haunting...

Dr. Markway, Hill House isimli malikanede hayaletlerin varlığına dair çeşitli araştırmalar ve deneyler yapmaktadır. Rivayetlere göre bu malikane birçok
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sinema tarihinin kült filmlerinden...

Gerçek anlamda çekilen ilk perili ev filmi olarak da bilinir.
      Filmin yansıttığı atmosfer çok başarılı ve etkileyici...
      Sırf, atmosferi için bile izlenir...

The Haunting...

http://www.turkcealtyazi.org/mov/005...-haunting.html
      the haunting....cok eskilerden izlemiştim....gerçekten güzel bir kurgusu var, dengeyi bulmak cok önemli bu türde....burada ev de cok güzeldi, gerçekten....
      ıslak imza....

Yorum

• Concussion

slklcl film, konu cok kapsamli oldugundan uzun atlamalar var konuda
        will smith in oyunculugu biraz olsun filmi cekilir hale getiriyor

önermemin tek nedeni konu simdi futbolada intikal ediyor, fifa kapsamli sekilde arastirilmasi icin start verdi
        topa kafa vurusunun yasaklanmasina yada kafa kafaya carpismada yön degisenin sari kartla cezalandirilmasina kadar konu gidebilirmis

film tarzi zaten belgesele benziyor, belgesel olarak izlenebilir

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 15:39.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Heyecanla Logan filminin gelmesini bekliyorum.
          Hugh Jackman'in 17 senelik Wolverine'i son bulacak
          malesef
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Özellikle Güney Kore'nin mafya filmlerini öneririm. Çok kaliteliler bu konuda.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• "Recep ivedik 5" arkadaş ısrarıyla gittim. Siz gitmeyin, izlemeyin, izlettirmeyin.

Bilmiyorum biz "bir demet tiyarto" ile büyüyen bir nesildik. Belkide ondan beğenmedim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• recep ivedik 5 gercekten tavsiye edilmez.

Yorum

• "The Best Offer" bilmiyorum burada mı tavsiye ettiler. Mükemmel film. Tavsiye ederim.

Yorum

• Ya arkadaşlar Recep İvedik 5 'ten salon kalmaması sebebiyle Martin Scorsese'in Silence filminin vizyon tarihi ertelenmiş diyorlar , gerçekten doğru mu o kadar yoğun mu gösteriyorlar şu lanet filmi .. ?
                    [MENTION=51258]omondoles[/MENTION] teşekkürler sevdiğim tarzda bir filme benziyor ,senaryo ve kurgu olarak nasıl bir film ? şaşırtıyor mu ?
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Sizleri bilmem ama entel görünme çabasına da gerek yok. Recep İvedik 1 - 2 - 3 gayet güzel bir filmdi. Fakat dört çok berbattı. 5'e bu yüzden gitmek istemedim.

Benim gibi düşünen 1 - 2 - 3'e gülüp 4 serisine berbat diyen birisi 5i yorumlayabilir mi ?
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya arkadaşlar Recep İvedik 5 'ten salon kalmaması sebebiyle Martin Scorsese'in Silence filminin vizyon tarihi ertelenmiş diyorlar , gerçekten doğru mu o kadar yoğun mu gösteriyorlar şu lanet filmi .. ?
                        [MENTION=51258]omondoles[/MENTION] teşekkürler sevdiğim tarzda bir filme benziyor ,senaryo ve kurgu olarak nasıl bir film ? şaşırtıyor mu ?
                        Aynen. Şaşırtıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• En son Halka 3 'e gitdim beğendim güzel hatta ve hatta 4'üncüsü gelicek bu kesin.

Ayrıca zaman bulursanız John Wick 2'yede gitmeniz lazım fragman efsane zaten Keanu Reeves farkı izlenir herşeyden önce...
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya arkadaşlar Recep İvedik 5 'ten salon kalmaması sebebiyle Martin Scorsese'in Silence filminin vizyon tarihi ertelenmiş diyorlar , gerçekten doğru mu o kadar yoğun mu gösteriyorlar şu lanet filmi .. ?
                            şu recep serisinin hiç birini sinemada yada televizyonda izlemedim ki, teşvik olmasın diye. Ama hala alıcı çıkıyor bu film serisine hayret verici.

aslında millet de gülmek istiyor, bende istiyorum, böyle bir ülke de yaşadıktan sonra recep 80 bile izlenir.
                            En son Ali Can tarafından düzenlendi; 01.03.2017, 19:14.
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]11809[/ATTACH]

Müthiş bir film. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Deşarj ediyor film resmen insanı, yenilendiğimi hissettim.

Mutlaka izleyin derim. Etkileneceksiniz.
                              Faruk hocam buna benzer bir film önerin var mıdır?
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Faruk hocam buna benzer bir film önerin var mıdır?
                                Kardeşim şimdilik yok ama olursa hemen yazarım.

Beğenmene sevindim
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim