Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarantino'nun Hateful Eight'nda final sahnelerinin can alıcı aktörü sol göğsünün yanından vuruluyor 2 dakika sonra bir de bakıyorsunuz sol göğsünden değil de sol bacağından vurulmuş, inanılır gibi değil.
    Bu hata hiç yakışmamış Tarantino'ya.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      birde herkesin
      hey dostum ... demesi var ya

hep ayni dialoglar, küfürleri nalet olsun/olasinlan gecistirmeler...

almanca dublaj gibisi yok, adamlar hint,kore , amerika demeden ceviriyorlar
      kültürlerinde anlamsizliklari degistiriyorlar, kötü kisi almansa onu rus yada protestan ingiliz yapiyorlar...
      gercekden filmi izleyenlere anlanacak sekilde servis ediyorlar

ayrica kinox u unut virus yuvasi oldu allu.cee dene
      Almanlar "Scheiße" (b.k) kullanıyorlar mesela "fuck" yerine. Ya da "Alter" (ihtiyar/adamım manasında) kullanıyorlar "men" yerine. Dediğin gibi hem kendi jargonlarından bir kelime kullanıyorlar hem de cuk oturuyor o kelimeler.

Yolda "hey dostum" veya "lanet olsun" diyen Türke rastlayamazsın.

O yüzden dublajları bizimkiler gibi göze batmıyor böyle.

Türk filmlerini izlerim genellikle, o yüzden ihtiyacım olmaz pek. Tavsiye üzerine izledim o Kore filmini. Huyum değildir yoksa. Ama bi dahakine dediğin sayfadan izlerim tabiki yabancı film izlemek eserse kafama yine.

Edit: Konu dublajdan açılmışken, Homer Simpson karakterine hangi ses daha çok yakışıyor diye sorarsan Amerikalıların bile büyük bir çoğunluğu Alman dublör der sana. Hangoverdeki şişkonun Türkçe sesini duydum gülme krizine girdim.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 09.02.2016, 09:05.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi öyle bir film tavsiye ettin ki, nette alt yazılı versiyondan başka versiyonunu bulamadım. Almanca aradım yine aynı şekilde. Yalan yok yarım saat 45 dakika aradım. Meşhur kinox.to sayfasında on linkten sadece biri Almanca dublajlıydı. Uzun uğraşlar sonucu bulabildim sonunda. Ama aramama taramama değdi gerçekten.

Dün kız kardeşimin ısrarları ile Özcan Denizin "Herşey Aşktan" filmine gittik. O eziyetten sonra iyi geldi valla.
        Hadi ya, o film o kadar zor mu bulunuyormuş?? Valla o filmi 1080p falan izlemek gerekiyor aslında, yani bir zamanlar anadolu da olduğu gibi atmosferi çok iyi o atmosfere girebilmek için görüntü kalitesi önemli oluyor.

Beğenmene sevindim.
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Alın size farklı bir konu daha...

Ben filmleri mobil olarak (cep telefonumdan) TUBİO isimli program üzerinden izliyorum. DLNA özelliği var uydu alıcımın. Cep telefonumdaki görüntüyü TV'ye aktarabiliyorum. (ayrıntılı yazmama gerek yoktu belki ama DLNA özelliğini bilmiyen olabilir diye....) Cep telefonumda kurulu olan TUBİO programına giriyorum (youtube, google...vs.) oradan istediğim sitenin URL'sni giriyor (örn. hd......,com, türkçe........com....vs.) filmi seçip DLNA özelliği ile 82 ekran TV'den izliyorum.

Ancak sıkıntı şu ki TUBİO programı üzerinden girdiğim sitelerin birçoğu virüslü ve 360P veya 144P (garip çözünürlükler) üzerinden hizmet veriyor.

1- Adam akıllı TUBİO tarzı DLNA programı var mı tavsiye verecek.

2- Aynı şekilde film sitesi tavsiyesi.

(Not: Bana özel mesaj da gönderebilir cevap vermek isteyenler)
          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 09.02.2016, 13:50.
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alın size farklı bir konu daha...

Ben filmleri mobil olarak (cep telefonumdan) TUBİO isimli program üzerinden izliyorum. DLNA özelliği var uydu alıcımın. Cep telefonumdaki görüntüyü TV'ye aktarabiliyorum. (ayrıntılı yazmama gerek yoktu belki ama DLNA özelliğini bilmiyen olabilir diye....) Cep telefonumda kurulu olan TUBİO programına giriyorum (youtube, google...vs.) oradan istediğim sitenin URL'sni giriyor (örn. hd.....com, türkçe......com....vs.) filmi seçip DLNA özelliği ile 82 ekran TV'den izliyorum.

Ancak sıkıntı şu ki TUBİO programı üzerinden girdiğim sitelerin birçoğu virüslü ve 360P veya 144P (garip çözünürlükler) üzerinden hizmet veriyor.

1- Adam akıllı TUBİO tarzı DLNA programı var mı tavsiye verecek.

2- Aynı şekilde film sitesi tavsiyesi.

(Not: Bana özel mesaj da gönderebilir cevap vermek isteyenler)

Google Play üzerinden birçok programı indirdim+kurdum+ kullandım. Adam akıllı bir program bulamadım. ( Hazıra konup fazla da araştırmadan) Yardımcı olacak birileri varsa sevinirim.
            En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 09.02.2016, 13:51.
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• bu gece proramimda scifi var

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İçinde gemi, deniz geçen, hayal ve umut gibi şeylerin gerçek hayatla imtihanını konu alan bir film arıyordum ne zamandır. Rastgele Ferahfeza isminde bir filme rastladım. Benim hoşuma gitti şahsen. Yeni yeni festival filmlerine merak salan biri olarak ve bu konuda repertuarı hiç olmayan biri olarak tavsiye ederim. O yüzden burda okuduktan sonra izleyenler kızmasın bana. Saygılar.
                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 07:40.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The Hateful Eight'i izleyemedim. 40. dakika civarı feci uykum geldi kapattım yattım saatte biraz geçti ama...

Sağlam bir kafayla tekrar bakacağım. Başarabilirim
                  Sonlara doğru akıyor film baştan itibaren uzun bir süre sıkıyor biz öğrenci evinde izlediğimiz için o noktalarda kendi çapımızda şakalar yaparak eğlenmiştik

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• "Bana Göz Kulak Ol" harika bir komedi filmi izlemeyen varsa öneririm. Gene Wilder ve Richard Pyror ikilisinin en sevdiğim filmidir.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Gene Wilder'in soğuk, mimiksiz, poker surat, ürküten surat ifadesi beni hep cezbetmiştir.

Peter Sellers de aynı şekilde.

Durum komedilerinin en yatkın tipik örnekleridir bu iki sanatçıdır.

Peter Sellers'in https://tr.wikipedia.org/wiki/Tatl%C4%B1_Budala filmini bi doz tavsiye ederim.

The Party filmi birçoğumuzun yeni bir ortama gittiğimizde içinde bulunduğumuz psikolojiyi en iyi yansıtan bir külf film.

Mutlaka izlenmeli...

Filmde kendimizden birçok şey bulacağız. Özellikle kültür çatışması, sınıf çatışması yaşanan günümüzün birçok ortamında...
                      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 11.02.2016, 09:38.

Yorum

• Yarın Deadpool günü

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: _deadpool__by_ugghhzilla.gif 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 6.1 KB 
Kimlik: 11204867

Yorum

• içimde şu burt reynolds'un the deal filmini bir daha seyretme isteği var...........poker büyülü bir oyun gerçekten
                          County of Essex

Yorum

• Eski çoğu ama konularinin hiç bir zaman eskimeyeceği filmler bence....

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarın Deadpool günü

[ATTACH=CONFIG]8577[/ATTACH]
                              Benim de merakla beklediğim film.
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Bana Göz Kulak Ol" harika bir komedi filmi izlemeyen varsa öneririm. Gene Wilder ve Richard Pyror ikilisinin en sevdiğim filmidir.
                                Gene Wilder'in Young Frankenstein'ı da çok güzel. Şu anki komedilere bu kadar gülmüyorum, 1970'lerde çekilmesine rağmen eski Frankenstein filmlerini andırması için siyah beyaz çekilmiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim