Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün gece Kore yapımı Busanhaeng diğer bir adıyla Train to Busan filmini izledim.

Film hakkında genelde hep olumlu yorumlar okumuştum hatta zombi temalı filmlerin sıralandığı sitelerde en üst sıralarda kendisine yer buluyordu.

Film kesinlikle kötü değil ama benim gibi zombi kültürünü yaşatma ve dayanışma derneği üyesi olan bir kişi bile sıkılabiliyor bazı yerlerinde.

Bazı yerlerde gerilimi iyi vermişler ve çekim konusunda gayet başarılılar. Tek sıkıntı süresi normalde 2 saatlik bir filme çok uzun diyemeyiz ama bu filmi izlerken artık konunun bir yere bağlanmasını istiyor insan. Bilmiyorum belki ben sıkılmışımdır.

Senaryosunun çok iyi olduğunu söyleyenler vardı ama buna hiç katılmıyorum. Snowpiercer'ı izlemişler ''biz bunun zombilisini çekelim'' demişler olay bu.

İzle - Sil - Unut filmlerinden oldu benim için.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Arrival'a gittim, çok beğendim. Mutlaka gidin
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] iyi oldu yorumladığın benim de arada karşıma çıkıyor ikilemde kalıyordum. Tam tahmin ettiğim gibiymiş, bu aralar boş zaman da yok, hiç girmeyeyim.

[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] Valla çok istiyorum, torrent e düşeceği de yok inşallah sinema için zaman bulurum.
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• [MENTION=24263]Tunç Tosun[/MENTION] Sinemada izlemek gibisi yok ya, umarım zaman bulursun abi

Yorum

• [MENTION=24263]Tunç Tosun[/MENTION] kötü film değil kesinlikle. Bir arkadaşıma pek beğenmediğimi söyledim çok şaşırdı nasıl beğenmezsin dedi. Herkesin tarzı ve filmden beklentisi farklı.

Ben genelde sarhoş gibi olan aksak aksak yürüyen zombileri seviyorum Bu filmde zombiler çok hareketliydi hatta 3-4 tanesini kadroya alsak Trabzonspor'a sınıf atlatır.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• su anki durumumuzu örtecek, yine umut asilayacak bir film önerisi olan varmi

İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bajrangi bhaijaan muhteşem bir fim
              kesinlikle

sinir kapisinda gözün yaslanmamasi imkansiz
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.11.2016, 22:47.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Limonata'yı izledim, vakit geçti. Keyifliydi.

Not : Küfür ve argo içerir.

Yorum

• Geçenlerde arkadaş ortamında Gods of Egypt rezaletine maruz kaldım. Şeytana uyup bir kez izlemiştim ilk çıktığında. Ama ikinci izleyişim beni bedenen ve ruhen yaraladı. Bu kadar para harcayıp bu kadar rezalet bir film nasıl yapmışlar diye düşünerek geçirdim koskoca 2 saati.

Ben yandım bari siz yanmayın.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] City of God filmini izlemiş miydin Emrah ? İsimden yola çıktım direkt, belki onu beğenirsin

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Manu61 City of God filmini izlemiş miydin Emrah ? İsimden yola çıktım direkt, belki onu beğenirsin
                      Bunu şahsıma yapılmış bir hakaret olarak kabul edebilirim
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu şahsıma yapılmış bir hakaret olarak kabul edebilirim
                        Okunmamış sayalım o zaman

Yorum

• equilibrium....c. bale imzalı senaryo olarak begendigim bir film oldu....biraz geri planda kalmıs ama zaten amacımız bu tip filmleri bulmak....
                          ıslak imza....

Yorum

• bir pazar gününü iki filmle kapadık....
                            96 yapımı bullet....
                            gelmiş gecmiş en sevdigim ilk bes filmden biri olan rumble fish e benzemiş, yine favori oyuncum mickey rouke tıpkı benzeri filmdeki gibi basrol oynamıs, efsane rapci tupac shakur la devam etmiş, harika bir film....hadi andy brody i de bonus yazalım....
                            puanım 7.5....
                            izlenmeli....
                            ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]11072[/ATTACH]

Mads Mikkelsen döktürmüş yine. Filmi izlemeyen varsa, tavsiye ederim. Cinsen istismar ile suçlanan bir adamı anlatıyor. Oldukça sürükleyici bir film.
                              Mikkelsen'i Mikkelsen yapan film, Danimarka yapımı "Adem'in Elmaları"dır. Kazanmadık festival bırakmamıştı, Danimarka'nın Oscar adayı da oldu. Hz.Adem-Elma metaforu üzerinden iyilik, kötülük ve yalan üzerine harika bir filmdir, çok da komiktir. Tavsiye ederim.
                              En son oflubektas tarafından düzenlendi; 05.12.2016, 11:56.
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Arrival adlı bilimkurgu'ya gittim.

Bilimkurgu sevmem ama sıkılmadan izledim.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim