Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amerika yapımı olan ve kadrosunda Haluk Bilginer'in olduğu Ben-Hur filmini merak ediyorum büyük ihtimalle rezil berbat bir film olacak

57 yıl önce çekilen ve hala çoğu yeni yapımdan kaliteli olan efsane bir filmi tekrar çekmek gerçekten büyük cesaret. Cesaret ve aptallık arasındaki ince çizgiyi düşündüğümüz zaman sanki bu filmi tekrar çekmek biraz aptallık oluyor.
    En son Manu61 tarafından düzenlendi; 23.08.2016, 02:32.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Tvde yeni keşfettiğim bir kanaldan bahsetmek istiyorum,

Normal yayın yapıyorlar öncelikle onu söyleyeyim.
      2014 yılında yayın hayatına başlamışlar.

Gündüzleri bazı dizileri ve çizgi filmleri , kalan zamanlarda da sürekli filmleri yayınlıyorlar.

Şunu söyleyeyim yayınlanan filmler genelllikle kalburüstü filmler.

Hatta kült filmler de yayınlıyorlar.
      Mesela bugün Memento olacak akşam.
      Yakınlarda Lock Stock and Two Smoking Barrels olacak yine.

Neden bunu paylastigima gelince,
      HD yayın yapıyorlar , hem Türkçe dublaj hem de Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz ve bunu kumandadan ayarlamak mümkün ben öyle izliyorum. Yani böyle rastgele film izlemek isteyenler veya internetle sorunu olanlar için ayrıca başka ortamlarda tvde olduğu için kaliteli bir kanal.

Rus filmleri bile yayınlıyorlar. Değişik tarzlarda filmler korku filmlerine falan da denk geldim.
      Dün mesela Spagetti Western vardı Django filminin orijinal versiyonu.

Kısacası benim gibi işsiz olanlar için iyi bir alternatif
      Yayın akışını takip edip kendinize o şekilde de program yapabilirsiniz.

Not,
      Fil tvde çalışmıyorum veya akrabam da değildir , sadece böyle bir hizmeti ücretsiz sundukları için paylaşmak istedim.
      Bu tip önerileri olan varsa merakla beklerim.
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• after hours....
        m. scorcese ustadan cok geri planda kalmıs nefis bir film....
        tavsiye olunur....
        ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet Suicide Squaddan döndüm az önce. Sıcağı sıcağına yazalım o zaman.

Öncelikle şunu söyleyeyim filmi 3D ve Türkçe dublaj izledim.Araştırmadım açıkçası altyazılı olanı vardır belki bulursunuz. 3D ile ilgili olarak da meta yaratıklarla dövüşürken kopan parçalar dışında bi etkisini göremedim.
          Filme gelecek olursak ,
          Uzun zamandır bekledigim bir filmdi. Kadro da iyi oyunculardan oluşuyor. İçerikle ilgili pek fazla spoiler vermek istemiyorum belki gidecekler vardır ama senaryo baştan aşağı fiyasko.
          Senaryo ile ilgili beklenti olarak beklentinizi düşürün önce.
          Klasik bir Amerikan filmi senaryosu var önümüzde. Yine dünyayı kurtarıyoruz. Ama bu sefer iyiler kötüleri öldürüyor. Aslında iyi görünümlü kötüler de diyebiliriz.
          Filmle ilgili yorumları okuduğumda böyle klasik bir hikayenin dolu dolu ilerlemesini beklerken arada kopukluklar olduğunu söylüyorlardı. Kısmen katılıyorum. Mesela araya saçma sapan duygusal sahneler serpiştirmişler. Aşk sahneleri yetmezmiş gibi bir de Will Smithin yani Deadshotun çocuk sevgisiyle uğraşıyoruz. Zaten yavaş ilerleyen film bu tip sahnelerle daha da kopuyor kimi yerlerde.
          Ekibin başına ise bizim Bordo Bereliler tarzı savaş makinesi bir Amerikan askeri koymuşlar. Hay yavrum , koskoca kötü karakterler askerden emir alacak, yapamasanız sizi uçururum diyor bir de
          Sonra mesela bana saçma gelen sahneler var.Spoiler vermek istemiyorum ama adamlar meta yaratığa karşı kılıçla kurşunla falan etkili olmaya çalışıyorlar mesela. Deadshot ateş ediyor da ateş ettigi de peri yani.
          Jared Leto ise bence tanıtımda kullandıklarının aksine geri planda kalmış. Kızgınlıkla sevgilisini aradığı deli aşık karakter dışında onu pek goremiyoruz Jokeri.
          Benim en beğendiğim performans ise Margot Robbie yani Harley Quinn oldu. Kaçık hissi verdi bana tam.olarak. Filmle ilgili aklımda bakıyorum o kalmış bir tek sanırım.

Ama hakkını vereceğim nokta muziklerdir.
          House of rising sunu dinlerken Sons of anarchy depreşti bi an icimde acayip oldum bi an

Trackliste bir bakın derim. Eminemden Skyler greyden wilz khalifa falan güzel şarkılar var.

Yani 'yaa bana vurdulu kırdılı bi film aç kanka ben aksiyon severim ' diyen bir tipseniz filmi beğenirsiniz. Çünkü o kadar paraya ve prodüksiyona bi zahmet çeksinler aksiyon sahnelerini. Ama biraz dikkatli ve eleştirel bir izleyici iseniz bir sonraki sahneyi tahmin ederek izlersiniz ve benim gibi sinemada izlemeye değmezmiş diyebilirsiniz. Kaldı ki ben önyargısız ve bekleyerek gitmiştim bu filme. Bakıyorum da 6.8 almış da bence daha da düşer o .

Bu arada film biterken bekleyin çünkü ekstra bir sahne daha var.

En büyük tavsiyemse Türkçe dublaj izlemeyin. Zira karakterlerin tonlamaları bile önemli iken bunlari hep kaçırıyorsunuz.
          Bilmiyorum belki de Deadpool üstüne gittigim icin bu tip filmler kategorisinde benden geçer not alamadı. Deadpoolun dublajını bile bu kadar elestirdigimi hatırlamıyorum.

Anladigim kadarıyla ikinci film de gelecek. Umarım sevkiniz kırılmamış tır. [MENTION=45577]Ege Kum[/MENTION]

Hadi selametle
          Ben cumartesi sinemada izledim, 3D ve almanca dublaj. Hic ön yargim ve beklentim yoktu, cünkü filim hakkinda hic bir bilgiye sahip degildim. Bas rolde Will Smith biliyordum, o da bana yetiyordu. Filim süper olmasada eglenceli oldu ve 2 saat uzunluga göre can sikintisi hic yoktu. EFsane filimlerin arasina girmez, ama eglenceli izlemeye deger bir filim bana göre.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            after hours....
            m. scorcese ustadan cok geri planda kalmıs nefis bir film....
            tavsiye olunur....
            Eyvallah, izleyeceğim.
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Hayatımın büyük bir bölümünü film izlemekle geçiririm. Film seçimlerinde de iyi olduğumu düşünüyorum.

Ancak bu başlığa pek uğradığım söylenemez film değerlendirmek açısından. Bu akşam biraz gerilere gideyim dedim ve Alfred Hitchcock'ın "Rear Window" filmini izledim. Filmin türü gizem-suç-gerilim.

Öncelikle film platoda çekilmiş ve enteresan şekilde bu durum filme şirin bir hava katmış. Fotoğrafçılık yapan L.B Jeffries bir bacağı alçı içinde evinde oturuyor ve gününün neredeyse tamamını evinin arka penceresinden diğer binalarda yaşayan insanların evlerini gözetlemekle geçiriyor. Tabii en başta bu ona neşe veren bir durum olsa da film ilerledikçe karşı komşusunda birkaç gariplik seziyor ve hikâye ilerlemeye başlıyor...

Oyunculuklar, konunun işlenişi, mekân, her şey harikulade. Filmi izlerken bir ara durdurup olan biteni değerlendireyim dedim ve sonra irkilerek;"Berke, kendine gel. Senin burada yapmaya çalıştığın, yaptığın hiçbir şey filmin gidişatını etkilemeyecek" dedim ve izlemeye devam ettim. Yani öyle anlar geliyor ki sizin filmin içine girip avaz avaz bağırasınız geliyor.

Hatta bir noktadan sonra izlerken nefesinizi tutacağınıza emin olabilirsiniz. (Mecazen değil, hakkaten nefesinizi tutacaksınız)

Alfred Hitchcock'a da Grace Kelly'e de James Stewart'a da şükranlarımı sunuyorum... Puanım 9.1/10

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: RearWindow1.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 89.7 KB 
Kimlik: 11208529
              En son B61 tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 23:34.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• bu arada yukardaki film bi superstar fim diyerekten;

out of sight....98....
                pek bi bilinmeyen pek bi geride kalmıs steven sodenbergh imzalı bi film....
                g. coloney e hırsız roller yakısıyo....
                son sahnedeki sam jackson finali ile görülmeye değer bi film....
                En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 23:35.
                ıslak imza....

Yorum

• guess who is coming to dinner....
                  sidney poitier, katherine hepburn, spancer tracy....
                  ırkcılık üzerine işlenmiş, bu konuyu sorgulayan bir film....
                  tavsiye olunur....
                  ıslak imza....

Yorum

• Dün gece Cannibal Holocaust filmini izledim. Film yasaklı. Bilenleriniz, izleyenleriniz vardır. Çekim teknikleri de amatör bir hissiyat veriyor. Sahneler sanki arkalarından atlı kovalarken çekilmiş gibi... Replik söyle kes. Ama anafikri ve içerdiği şiddet öğelerinin -dönemine göre- yüksek oranda gerçekçiliği filmi bambaşka bir noktaya taşıyor.

Sakın salt şekilde bir "kes-biç" temalı korku filmi olarak izlemeyin. "Oofff midem bulandı" der kapatırsınız. Konudan kopmamaya çalışın. Zor ama çalışın... İyi seyirler.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• hoşuma gitti, güzel film.
                      En son artvints tarafından düzenlendi; 07.10.2016, 21:13.

Yorum

• sayın [MENTION=43669]artvints[/MENTION] bana güzel bir aşk filmi önerir misin?

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sayın @artvints bana güzel bir aşk filmi önerir misin?
                          flipped olabilir, sen beğendiklerinden bir örnek ver ben de ona göre önereyim.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            flipped olabilir, sen beğendiklerinden bir örnek ver ben de ona göre önereyim.
                            bir iki yerli film dışında aşk filmi izlemedim ilk olucak, heyecanlıyım. film ümit versin be reis ((

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir iki yerli film dışında aşk filmi izlemedim ilk olucak, heyecanlıyım. film ümit versin be reis ((
                              flipped iyi başlangıç olur o zaman izle, baya kaliteli film çerezlik romantik komediden fazlası. 500 days of summer izle sonra biraz da ümidin kırılsın

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                flipped iyi başlangıç olur o zaman izle, baya kaliteli film çerezlik romantik komediden fazlası. 500 days of summer izle sonra biraz da ümidin kırılsın
                                flipped iyidir o zaman, diğeri kalsın

bayadır foruma girmiyorum abi, ersun'un gitmesini istediğin zaman tekrar giriş yapıcam

Sağolasın bu arada

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim