Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AtalaY_BuğrA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha yeni "Barda" Filminden geldim sıcağı sıcağına yorum yapmak istedim. Şimdi ortada yapılan bir emek var gitmeyin demek bu emeğe saygısızlık olur diye düşünüyorum ama giden arkadaşlar şunlara hazırlıklı olsun. Birincisi 3 kelimeden 2 si küfür. Lugatınızda olmayan küfürleri duyacaksınız filmde. 4 tane psikopat 1 tane çıraktan oluşan bir çete 7 genci ve bar sahibini rehin alıyor. Kızlara tek tek tecavüz ediliyor. Birisini jiletle doğruyorlar. Erkeklere işgenceler, hortumla dayak sahnesi.Barın sahibini öldürmesi ve en sonunda da erkeklerden birisinin silahla öldürmesi de cabası.

Her yönü ile dehşet, kan, küfür vs. herşey var. Yüreği ve midesi kaldıracak varsa gitsin bence.

Ayrıca Nejat İşler sağlam psikopat olmuş, iyi oynamış.

Harfi harfine katılıyorum.Bel altı sahneleri her filmde oluyor ona birşey demiyoruz ama küfürler çok abes.öyle böyle değil.
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Berat Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Filmi 2 kere izleyen birisi olarak son cümle hariç kesinlikle katılmıyorum.. Bence filmdeki anakonu; kendi halinde,evden işe işten eve giden,akşam dergahta zikir törenlerine katılan dini bütün bir insanın, işin içine maddiyat ve dünya işleri girdiği zaman nefsiyle verdiği mücadele anlatılıyor.. Filmde, dini bütün rolündeki insanları kötüleyen herhangi bir olay yok..

Zikir sahneleri de inanılmaz güzel ve etkileyici.Sırf onlar için bile 3.kez gidebilirim..

Bunun haricinde geçenlerde Uğur'un tavsiyesiyle Gen'i alıp izledik evde. Gerçekten çok başarılı bir film olmuş. Daha önce benzer tarzda bir Türk filmi izlememiştim.. sonu belli olmayan fimleri seven ve film izlerken bir yandan da beyin jimnastiği yapmak isteyen gerilim filmi severler kaçırmasınlar..
      Filmin konusu senin anlattığın gibi zaten Berat.Ben yukarıdaki cümleleri yazarken senin anlattığın kişiyi oynayan Erkan Canı değil,dergahta işin en başında olan (sakallı bi amca vardı ya,o ) adamı kastedmiştim...Orada dönen dolaplar bence çok güzel aktarılmıştır.Ha bu olaylar aktarılırken taraflı bir gözle aktarılmıştır diyenler olabilir..Ancak sanat zaten insanların kendi düşünce ve fikirlerini aktardıkları yerdir diye düşünüyorum.Bu fikre katılır ya da katılmaz kişiler..O ayrı.

Ayrıca Gen hakkındaki yorumuna katılıyorum..iyi işler çıkarıyor Türk sineması somn zamanlarda.
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• schindlerin listesi, esaretin bedeli , Braveheart inanılmaz filmlerdi.
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ''Diğerleri'' adlı bir film vardı. Çok güzeldi! Sanki ''6. His'' filmine beziyordu?
          Bir bordon var bir de mavin
          Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• son osmanlı yandım ali öyle meth edildiği kadar güzel bir film değil.cüneyt arkınla dalga geçen zihniyet,tek tokatıyla 3 kişiyi deviren cüneyti tiye alan zihniyet aynı sahneleri içeren bu film için ne hikmetse hiç eleştiri yapmamış..ayrıca filmde öyle tarihle alakalı,milliyetçi duyguları kabartacak çok bişey de yok..vakt-i zamanında kabadayılık yapan bi adamın hayatı (daha doğrusu bir çizgi kahramanın hayatı) film yapılmış o kadar...

kanlı elmas filmine gittim..özellikle bayanlara tavsiye etmem..vurulan kolu bacağı kopan insan sayısı çok fazla ama film çok güzel..gayet etkileyici

Yorum

• bizim tenekeci serdar vcd geridi geçen gün van helsingmi neydi dövüşlü falan güzeldi ama ikinci cdnin sonlarına doğru takılmalar vardı bizde vazgeçtik izlemekten

Yorum

• Son Osmanlı -Yandım Ali' ye gittim haftasonu. Ben çok beğendim çok eğlenceli bir film. Zaten çok ciddi bir film beklemek yanlış olur neticede bir çizgi romandan uyarlanmış. Kenan İ.oğlu rolüne çok yakışmıştı ve çok başarılıydı.

Ayrıca bir yumrukla üç kişiyi devirme sahneleri içinde bir yorum yapmak isterim. rambo ve rocky ile büyümüş bir nesil için hiç te abartılı değil emin olun..

En önemlisi şimdiye kadar yapılmış en güzel Atatürk benzetmesi bu filmde bence.. Gözleri, duruşu.. Hele profilden gerçekten Atatürk gibi.

Bu ara "Amerikalılar Karadeniz'de 2" yi izleyen var mı?
                En son Jade tarafından düzenlendi; 13.02.2007, 09:33.
                eski nick "1461@61"

Yorum

• rocky ve rambo filmleri için de (rock zaten box üzerine,onda ne terslik var hatırlamadım) aynı şeyleri söyleyebilirim.benim rahatsız olduğum nokta da bu zaten,cüneytin filmleriyle dalga geçiliyor ama aynısını bir başkası yapınca hoş oluyor..

filmdeki atatürk için de bir sahnede çenesinde,dudağun altında sakal olduğu görülüyor..hani şu dönem gençlerinin bıraktığı türden..insan buna dikkat eder biraz dikkatli izleyiciden kaçmıyor malesef..film hakkında en beğendiğim şey müzikleri

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rocky ve rambo filmleri için de (rock zaten box üzerine,onda ne terslik var hatırlamadım) aynı şeyleri söyleyebilirim.benim rahatsız olduğum nokta da bu zaten,cüneytin filmleriyle dalga geçiliyor ama aynısını bir başkası yapınca hoş oluyor..

filmdeki atatürk için de bir sahnede çenesinde,dudağun altında sakal olduğu görülüyor..hani şu dönem gençlerinin bıraktığı türden..insan buna dikkat eder biraz dikkatli izleyiciden kaçmıyor malesef..film hakkında en beğendiğim şey müzikleri
                    Doğrusu sakal olayı dikkatimi çekmedi..Ama o kadar iyi benzetme yapılıp onu atlayacaklarını sanmıyorum. Belki kesilince ifadesi değişmiştir, ya da onun gibi bişeyden dolayı kalmasının daha uygun olacağına karar verilmiştir.

Ha bi de yandım ali nin tokatları meşhur "Osmanlı tokadı" olamaz mı yanii

** rocky de tam olarak hatırlamıyorum bu arada. o da rambo gibi bi şey kaldı aklımda???
                    eski nick "1461@61"

Yorum

• Dün Kanlı Elmas ( Blood Diamond ) filmine gittim. Açıkcası çok beğendim herkese de tavsiye ederim gitmeleri konusunda. Filmin konusu, aksiyon sahneleri oldukça güzel ve abartısız.

Filmde küçük çocukların beyninin nasıl yıkandığını,onların nasıl bi katile dönüştürüldüğünü göreceksiniz.

Filmin anlatmak istediği açıkcası şu dünya da hiçbirşey insanın insana yaptığı zulümden daha kötü değildir.

Ayrıca Bu Filmin DVD veya Vcd gibi birşeyini alıp evde saklamak lazım oldu ki sevgiliniz,nişanlınız,eşiniz öyle beni şu kadarcık sevsen yeter derse.Hemen bu filmi izlettirip şu küçücük şey için üzerinde ki taş için kaç kişi ölüyor biliyor musun diyerek vazgeçirebilirsiniz
                      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• kanlı elmas bu aralar gittiim en guzel film kaçırmamanızı onerırım

Yorum

• 18 yaş sınırını koyanın da koydurtanı da asmak lazım.la yeter 2 kere gişeden döndüm.gnctrkcll diye bir kampanya koymuşlar,kafalarına göre kaldırıyorlar.Sonra az bir bikini kız,az bir tecavüz sahnesi oldu mu şakkadanak 18 yaş sınırı.Lanet olsun gnctrkcll'ye.
                          keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunun dışında Atatürk ün göğsündeki madalya ve nişanlara ek olarak bir de haç şeklinde bir nişan dikkatimi çekti filmde.İşgal döneminde yapılan bir uygulamadan mı kaynaklanıyor acaba?
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                            "7"

Yorum

• Rocky dediniz de aklıma geldi Rocky serisinin son filmi ABD'de Aralıkta gösterime girdi, buraya ne zaman gelir acaba..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Shrek III'ün fragmanı..

Bonuses are important in online lottery because those are rewards for players to keep playing loyally on the site they chose.
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim