Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün Delibal'ı izledim ben de. Hoş bir kurgusu var. Filmde dikkat çeken noktalar var. İnsanları gerçekçiliğe birkaç adım itiyor.

Bknz: İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin mekân olarak kullanılması. Bunlar çok küçük ayrıntılar olabilir ancak başka bir sahnede de Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmî yayınladığı okul kitabı kullanılmıştı. Genele bakacak olursak da hoş, tadında bir film olmuş.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Leonardo bu sefer koşar adım gidiyor oscar a para avcısıyla alamadığı oscarı umarım dirilişle alır. Cuma günü vizyona giriyor inşallah gidebilirim
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Leonardo bu sefer koşar adım gidiyor oscar a para avcısıyla alamadığı oscarı umarım dirilişle alır. Cuma günü vizyona giriyor inşallah gidebilirim
        sonu böyle olmasın da

diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Bir kaç yerden Sicario tavsiyesi gelmişti,onu indirdim izleyeceğim akşam.Değer mi,değmez mi yorumu olan var mı? Fragmanı ilgi çekici geldi açık konuşmak gerekirse

Revenant'ı çok gördüm bu başlıkta,hazır finallerin bitmiş olmasıyla belki Sicario'nun ardına onu izlerim.

Ayrıca geçen hafta izlemiştim,izlemeyen varsa ve beyin yakan film arıyorsa 'Memento'yu izlesin.Ben hayatımda bu kadar güzel kurgulanmış bir film görmedim,belki de tarzından dolayı sıradışı geldi.Olay örgüsünü kurmak o kadar zor ki

Son olarak No Country For Old Man filmi benim beklediğim etkiyi yaratmadı kendi üzerimde.Filmin içine giremedim bir türlü,keyif alamadım,isimlere ve harcadığım zamana saygı olsun diye kapatamadım da ortasında.Kimi de çok zevk alıyor bu filmden ancak bir iki sahne dışında 'hadi be' dedirten bir film değil.

Yorum

• Ben pek beğenmedim Sicario'yu Emily Blunt için izledik işte Fena film değil ama ikinci kez izlemem diyebilirim. Bence The Revenant'ı izle ilk önce.

Memento'yu en az 5-6 defa izlemişimdir her izlediğinde yeni bir detay fark ediyor insan.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• @Manu61 dediğin gibi memento her izlemede,her değerlendirme okunduğunda yeni bir detay çıkartıyor ortaya,nasıl kaçmış gözümden diyorsun.Revenant'ı da indirmeye başlıyorum bulursam

**SPOILER**Ben en çok hikayesi anlatılan adamın,hastanede anlık görüntüsünün belirmesinde yok artık demiştim İş orada belli oluyor aslında ama saniyelik bir detay sonuçta.**SPOILER**
              En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 18:11.

Yorum

• Memento demeyin ya Kaç kere izledim hala tam hakim değilim

Benim zekamı aşan bir film kafam almıyor
                En son Hakan tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 18:14.

Yorum

• memento hakkinda da sabaha kadar konusulur. teknikten mi bahsetsek yoksa felsefesinden mi bilemedim. butcesi yuksek olsa daha iyi bir atmosfer de yaratilabilirdi. filmin ana konusunun anlatim teknigiyle ic ice olmasi, filmi disardan degil icerden karakterin hissetttiklerini hissederek izlememiz bir yana muthis bir sonla bitiyor. hikayeye odaklanmis bulmacayi cozmeye calisirken yasanan olayin cok otesinde bir yere variyoruz bence. bir suru felsefik sorunun kapasini araliyor. anilarimizdan mi ibaretiz? bizim disimizda bir dunya gercekten var mi yoksa her sey beynimizde mi olup bitiyor? bu gibi bir suru temel felsefe konularini filme yedirildigini goruyorsun. anilarin zamanla degisebildigi, zamanla geriye kalanin hatiranin duygusal ozu oldugu gibi teknik bilgileri de ogreniyorsun, daha dogrusu bununla ilgili dusunmeye basliyorsun. @ hakan sende sorun yok. bir cok defa izleyip ustune dusunulecek, hakkinda okumalar yapilabilecek bir film. her seferinde baska bir kapi acilir.

tam buna benzer olmasa da bulmaca tarzinda film izlemeyi seviyorsaniz mulholland cikmazi'ni onerebilirim. bu daha cok ruya ve piskanalizle ilgili bir film. ilk izleyiste ne oluyor lan dersiniz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    memento hakkinda da sabaha kadar konusulur. teknikten mi bahsetsek yoksa felsefesinden mi bilemedim. butcesi yuksek olsa daha iyi bir atmosfer de yaratilabilirdi. filmin ana konusunun anlatim teknigiyle ic ice olmasi, filmi disardan degil icerden karakterin hissetttiklerini hissederek izlememiz bir yana muthis bir sonla bitiyor. hikayeye odaklanmis bulmacayi cozmeye calisirken yasanan olayin cok otesinde bir yere variyoruz bence. bir suru felsefik sorunun kapasini araliyor. anilarimizdan mi ibaretiz? bizim disimizda bir dunya gercekten var mi yoksa her sey beynimizde mi olup bitiyor? bu gibi bir suru temel felsefe konularini filme yedirildigini goruyorsun. anilarin zamanla degisebildigi, zamanla geriye kalanin hatiranin duygusal ozu oldugu gibi teknik bilgileri de ogreniyorsun, daha dogrusu bununla ilgili dusunmeye basliyorsun. @ hakan sende sorun yok. bir cok defa izleyip ustune dusunulecek, hakkinda okumalar yapilabilecek bir film. her seferinde baska bir kapi acilir.

tam buna benzer olmasa da bulmaca tarzinda film izlemeyi seviyorsaniz mulholland cikmazi'ni onerebilirim. bu daha cok ruya ve piskanalizle ilgili bir film. ilk izleyiste ne oluyor lan dersiniz.
                    Bence bu tarz filmlerin en güzel yanı da,konuyu öyle bir anlatıyorlar ki film sonu aslında gerçeğin ortaya çıkmış olmasına rağmen hala 'bu böyle olmayabilir aslında ya' diye düşündürtüyor olmasıdır.Bir de şuna çok dikkat ettim,mesela Teddy'i oynayan Joe Pantoliano'nun tipi acayip gıcıktı Ondan dolayı Teddy'in film sonundaki rolünü kabullenemiyor insan.Mesela Zindan adasında da var aynı durum,sonucu belli,ama hala bir daha izlesem kafam muallakta kalır gibi hissediyorum.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence bu tarz filmlerin en güzel yanı da,konuyu öyle bir anlatıyorlar ki film sonu aslında gerçeğin ortaya çıkmış olmasına rağmen hala 'bu böyle olmayabilir aslında ya' diye düşündürtüyor olmasıdır.Bir de şuna çok dikkat ettim,mesela Teddy'i oynayan Joe Pantoliano'nun tipi acayip gıcıktı Ondan dolayı Teddy'in film sonundaki rolünü kabullenemiyor insan.Mesela Zindan adasında da var aynı durum,sonucu belli,ama hala bir daha izlesem kafam muallakta kalır gibi hissediyorum.
                      matrix'teki cypher guvenilmezligi ordan geliyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        matrix'teki cypher guvenilmezligi ordan geliyor.
                        Aynen Tiplemeler de çok farklı,ilk gördüğümde inanamadım

Yorum

• WhoAmI 9/10

İzlemeden geçmeyin ^^

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Who-Am-I-Xperia-Theme_4_result-640x400.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 85.8 KB 
Kimlik: 11204699
                          Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Film izleme manyağı olarak oğlum doğdu doğalı film izleyemiyorum Bu başlığa girince gaza geliyorum, sonra çocuk ağlayınca normale dönüyorum
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İnfantino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              WhoAmI 9/10

İzlemeden geçmeyin ^^

[ATTACH=CONFIG]8357[/ATTACH]
                              Burada daha önce muhabbeti geçti. Harika bir sonu var terse yatırıp yatırıp kaldırıyor insanı Tom Schilling döktürüyor resmen.

Tom Schilling sevenler varsa burada daha önce paylaştığım mini diziyi izlesinler. 2. dünya savaşını Almanya'nın gözünden anlatan harika bir yapım.

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Memento ya övgüler ve güzel kritikler gelmiş, ben de yaşlandığımı farkettim bu sayede. E madem yaşlandık, bizim filmler eskidi, o zaman beyin yakan filmler listesi çıkartayım, belki izlemedikleriniz vardır, aradan çıkartın

Matrix
                                Fight Club
                                Se7en
                                Olagan Süpheliler
                                Altinci his
                                12 maymun
                                Mystic River
                                Mulholland Drive
                                Blue Velvet
                                Old Boy
                                The Game
                                Snatch
                                Lost Highway
                                Kiss Kiss Bang Bang
                                Rezervuar Köpekleri
                                Inception
                                Shutter Island
                                Die Tür
                                Gone Girl
                                Lucky Slevin
                                Prestij (bir de ilizyonist vardı galiba)
                                The Departed (orjinal kore versiyonu da olur ikisi de iyi)
                                Who am I (yukarıdan çaldım )

Tabi hepsi bir memento değil ama hepsinin muhakkak bir yerinde "Noluyo laaan?" durumları yaşıyorsun
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim