Abraham Lincoln-Vampire Hunter. Film çok kötü başladı neyse ki absürd konusunu sonlara doğru biraz toparladı. Son derece vasat.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Tövbe ettim bundan sonra 3 boyutlu film izlemeyeceğim.Eziyet arkadaş o gözlüğün yaptığı ağrı, renklerin koyuluğu tam bir eziyet.Dün uzun zamandan beri beklediğim Hobbit'i izledim.Tamam senaryo, görsellik falan muhteşem.Ama 3d olayı bana göre berbat çoğu aksiyon sahnesinde hiçbir şey anlaşılmıyor.Bu Hobbit'i 2d olarak izleyebileceğim bir yer var mıdır İstanbul'da ya da Trabzon'da.
Yorum
-
Hobbit şerinin başı olmasının sıkıntılarını gözardı edersek muhteşemdi,
unutmadan,
Hobbit izledikten sonra Yüzüklerin Efendisini baştan izlemenizi tavsiye ederim, ( Kitaplarını okumayanlara )
Meğer biz hiçbir şey anlamıyormuşuz
Bugün Pİ nin Yaşamı na gideceğim, bakalım ilginç konusu var gibi görünüyor.
Yorum
-
yahu Hobbit ile alakalı yorumların ortası yok. tam çok kötü zaman kaybı diyorlar yada çok iyi yok böyle film.
olumsuz yorumlardan dolayı dün Hobbitten vazgeçip Jack Reacher'a gittik.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
2011 filmlerinden yaptigim derlemeye devam edeyim ve 2012 de biterken bu sefer 2012 filmlerini de katmaya calisacagim. Su numarali ilk mesajimin devamidir: http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=5713
Le Havre (2011)
Aki Kaurismaki'den kacak yollarla Fransa'da bir liman sehrine gelen Afrikali bir cocugun öyküsü. Hikaye sicak ve akici. Komedi-drama tarzinda güzel bir film.
Puanim 8/10
Killer Joe (2011)
Son derece sok edici sahnelere sahip bir film. Acikcasi filmi seyretmeden önce bundan haberim yoktu. Sonlara dogru siddetin dozaji gittikce artti. Yine de tanisyonu hic düsürmeden ve cok da saglam oyunculuklarla göze batan bir film. Özellikle de Matthew McConaughey'den beklemedigim kadar güzel bir oyunculuk sergilemis.
Puanim: 8/10
The Cabin in the Woods (2011)
Korku filmlerine ilginc ve modern bir bakis acisiyla yapilmis bu film, basta cok klasik sahnelerle baslasa da sonradan tamamen farkli bir yöne kayarak muadillerinden ayriliyor. Ilk baslarda komedi filmi mi, korku filmi mi ayirt edemedim fakat konu derinlestikce insani icine almaya basliyor ve esas korku ögeleri devreye giriyor. Kesinlikle izlenmesi gereken bir korku filmi yorumu.
Puanim 8/10
In Time (2011)
Iyi bir konuya sahip olsa da tam olarak islenememis ve Justin Timberlake'den zorlama aksiyon kahramani yapilmaya calisilmis. Yine de konusu ilgi cekici ve heyecanli anlari da bulunuyor.
Puanim 7/10
Captain America: The First Avenger (2011)
Avengers'i seyretmeden önce konuya daha bir hakim olmak icin bu filmi seyrettim. Acikcasi cizgiroman olarak beni pek tatmin etmeyen Captain America film olarak da tatmin etmedi. Chris Evans'a bir türlü isinamadim. Avengers'ta da lider olmasi filmin en büyük dezavantajiydi bence.
Puanim 6/10
Drive (2011)
Büyük beklentilerle izledigim fakat hayal kirikligina ugradigim bir film oldu Drive. Kötü bir film degil kesinlikle fakat elestirmenlerden yapilan güzel yorumlar üzerine daha iyi bir sey beklemistim. Kacirdigim bir seyler olabilir diye tekrar izlemek istiyorum.
Puanim 7/10
X-Men: First Class (2011)
Tüm X-Men serisini izlemis biri olarak diyebilirim ki, en iyilerinden biri bu olmus.
En sevdigim karakter Wolverine'in olmayisi bir eksiklik olsa bile, konu bütünlügü acisindan dogruydu. Yine de bir "cameo" olarak kücük bir sahnesi var. Bunun disinda Magneto rolünde Ian McKellen'a alismistik fakat Michael Fassbender da rolün hakkini vermis.
Puanim 8/10
Hugo (2011)
Bu filmi evde Dvd'den izledim fakat üc boyut sevmeyen biri olarak nicin 3 boyutlu izlemedigime pisman oldum. Steven Spielberg de film icin "3D'ye uyarlanan en güzel film" yorumunu yapmis. Kamera acilari ve gecisleri o kadar güzeldi ki, Martin Scorsese'ye tekrar sapka cikardim. Konusu ve islenisi itibariyle 10 numara bir film olmus. Oyunculuk da Ben Kingsley'den Sacha Baron Cohen'e kadar mükemmel.
Puanim 9/10
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
Mission Impossible hayrani olamadim hic bir zaman nedense. Tom Cruise'u sevsem de MI serisinden hicbir filmine cok fazla isinamadim. Bu film de benim acimdan ortalama bir MI filmi oldu.
Puanim 7/10
Avengers'a isinma filmi olarak seyrettim bu filmi de.
Avengers'i izlememis olan varsa önce bunu izlesin. Thor ve Loki arasindaki husumeti cok daha iyi anlayabilirler. Filmi begendim, özellikle de Chris Hemsworth'u ilk kez burda seyrettim ve ileride daha iyi isler yapacagina o zamandan inandim. Simdiden aranilan aktörler arasina girdi bile.
Puanim 7/10
The Help (2011)
1960'larda siyahilere uygulanan ayrimciligi gözler önüne seren güzel ve fazlasiyla uzun bir film olmus. Bu kadar uzun olmasaydi belki daha iyi olabilirdi fakat aksiyon filmi ya da Yüzüklerin Efendisi tarzi bir film olmayinca da cekilmiyor 2 bucuk saat. Yine de iki günde izleyebildim filmi. Filmdeki performanslar oldukca iyi. Özellikle Jessica Chastain, Viola Davis ve Bryce Dallas Howard rollerinin hakkini fazlasiyla vermis.
Puanim 8/10
The Grey (2011)
Konusunun inandiriciliktan uzak olmasini bir kenara birakirsak, zor sartlar altinda hayatta kalma üzerine cok iyi bir film olmus. 60'indan sonra aksiyon filmlerine saran Liam Neeson'dan vasat üstü bir film.
Puanim 7/10
50/50 (2011)
Gercek bir hikayeden alinmis, kanser ile baseden bir adamin hikayesi. Joseph Gordon-Levitt'ten muhtesem bir performans ve Anna Kendrick'i de iyice parlatan bir film olmus.
Puanim 8/10
Hanna (2011)
Beklentilerimin üstünde cikan güzel bir aksiyon filmi.
Puanim 8/10
Headhunters (2011)
Norvec yapimi sürükleyici ve kara mizah esintileri tasiyan güzel bir film.
Puanim 8/10
The Lincoln Lawyer (2011)
Begenmedim 6/10
Coriolanus (2011)
Güzel bir Sheakespeare uyarlamasi. Ralph Fiennes sevenler kacirmasin.
Puanim 8/10
Another Earth (2011)
Bilim kurgu gibi görünse de drama yönü cok daha agir basan etkileyici bir film.
Özellikle de Brit Marling'in oyunculugu kusursuz.
Puanim 8/10
The Flowers of War (2011)
Amerika-Cin ortak yakimi Zhang Yimou filmi.
Christian Bale bas rolde. Diger tüm oyuncular Hong Kong ve Cinli.
1937'de Japonlarin Nanching'i istilasini konu alan biraz uzun da olsa güzel bir film.
Puanim 8/10
Source Code (2011)
2011'in en güzel aksiyon filmlerinden biri. Konusu ilginc ve cok da sevmedigim Jake Gylenhaal'e ragmen oyunculuk acisindan tatmin edici bir film.
Puanim 8/10
The Ides of March (2011)
Politikanin ve politikacilarin her yerde ayni oldugunun ispati. Güzel bir kurgusu ve kadrosu olan politik drama. Türü seven sevmeyen herkesin begenecegi bir film.
Puanim 8/10
Bernie (2011)
Bu da gercek hayat hikayesi ve Jack Black Bernie'yi beyaz perdeye tasimakta cok basarili olmus. Cok güzel ve eglendirici bir film.
Puanim 8/10
devami gelecek..."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
"Htr2b: Dönüşüm"
Spoiler vermeden filmi üç-dört kelime ile tanıtacak olursam; İlaç firmaları, kobay, şiddet vs ile alakalı dnalar vs. ve kaçış... Film teknik olarak olmasa da Rec, Paronormal Activity, Chernobyl Diaries'e benzer geldi bana. Sadece bir karakterin gözünden izlemiyoruz, standart pozisyonda kamera
. Atmosfer olarak o hisse, korkuya girebiliyorsunuz. Kısaca filmde şiddet sorgulanıyor. Dağ filmi gibi, filmin sonundaki gerçek haberlerden oluşan jenerik daha vurucu oldu. Şu habere bakar mısınız:
"Rüyasında kendisini aldatan karısını bıçaklayarak öldürdü"

Babayı tanıdınız di mi. Celda 211'in Malamadre'si
Ayrıca filmin yönetmeni de demin adı geçen Rec'in yönetmeni Jaume Balaguero. İspanyol gerilim filmleri hep hoşuma gidiyor. Bu film korku-gerilim diye geçiyor ama bana kalırsa gerilim-dram derim. Film mutsuz olan, herkesin mutsuz olmasını isteyen bildiğin psikopat adamın hikayesini anlatıyor. Film baya ağır(tempo olarak değil), nasıl diyeyim böğrünüze öküz oturabilir sonunda.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
3D ekstradan gitmedim, lakin zoraki bir 3D filmi olacagi belliydi (bir iki yerde ucan bir tas al sana 3D filmi)İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHobbit çok uzun olmuş yahu bir de boşuna 3D yapmışlar başım çatladı(3D olayında sadece IMAX'e yönelmek mi lazım ne saçma iş, diğerleri filmi karanlık göstermekten başka bir şeye yaramıyor). İyisini kötüsünü bir tarafa bıraktım sağlığımın peşine düştüm
İlk serinin yanına yaklaşacak bir seri gibi durmuyor şimdilik. Öyle dolu dolu seri çekilecek bir hikaye göremedim. Yok arkadaş, iki senedir sinemada güzel film izleyemiyorum.
Bence filmin kendisi aslinda gayet iyiydi. Kötü olan tek yani uzunlugu ve buna bagli olarak fuzuli olan 1-2 tane sahne. Ama Serinin ilk filmi oldugu icin biraz zaman birakmak lazim. Yüzüklerin Efendisi ile tabiki su an itibari ile karsilastirilamaz ama o serininde siralamasi cikin sayisina göre olmustu (en iyisi sonuncusu en kötüsü ilki)."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
bir hata yapip yapim yili 2000 sonrasi olan bir fılm izledim(cok buyuk ıstısnıslar var tabı)....
prometeus....zaman kaybı....gereksız harcanmıs butce vs vs....
yıne donelım eskılere en ıyısı....the deer hunter....r.de niro....
pazarkapılı bob abımızı herzaman tavsıye eder ancak 200o oncesı olmalı....
cok yakında;love wıth proper stranger-steve mcqueen ızleyecem....En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 03.01.2013, 10:55.ıslak imza....
Yorum
-
Dun aksam Pi'nin Yasami'ni izleme firsatim oldu
Oskar kesinlikle alacak bir film
Birden fazlada olabilir
Izleyin derimBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Hangi mantıkla film izliyor bazı arkadaşlar merak ediyorum.Burda yazanlar için değilde etrafımda duyduklarımdan yola çıkarak.Hobbite çok fantastik diyenler bile gördüm.Ulan film zaten fantastik ne bekliyorsun
Benim şahsi fikrim bazı bölümleri uzatmış olsalarda çok başarılı buldum
Jack Reacher'i de izledim oda gayet başarılıydı benim için. Önemli olan zevk almak zevk almaya bakın alamıyorsanız zaten sizin için olmamıştır.
Yorum
-
Sosyal mesajı almadın mı abi ? Aldıysan sıkıntı yok..İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHobbit'i İspanyolca altyazıyla ve ses yok denecek kadar kalitesiz bir şekilde izledim
İşin özeti Meraba,nasılsın dışında bi cacık anlamadım
Çok kötü bir filmdi 
Yorum
-
Abi anladığım kadarıyla İspanyolcan zayıf . Şimdi anlamadığım kısıma geliyorum , neden İspanyolcan zayıfken İspanyolca altyazılı bir filme gittin ?İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla sarışın bi abla vardı
O an keşke İspanyolcam iyi olsaydı demedim değil
Bir iç çektim yani ama yancıları Saruman,Gandalf falan olunca iştahım kalktı birden 
Yoksa yengemiz İspanyol mu ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum