Beynelmilel;eğlenceli bir film.Her ne kadar gelişmeleri önceden kestirebilseniz de sonu şahsen beklediğimden daha ağır bir şekilde bitti ve daha güzel bir hava kattı.İzlenebilecek filmler arasında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
eğer hala daha vizyondaysa prestiji kesinlikle tavsiye ederim
filmden çıktıktan sonra iki gün boyunca üstünde düşündük değişik bir senaryo düşündükçe farklı şeyler yakalıyorsunuz
izlerken dikkatli izleyin
sonunu tahmin edene helal olsun12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
- Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
Darbe sırası bizde...
Yorum
-
dejavu
film, bir feribotun patlatılmasıyla başlıyor ve polisler olayı çözmek için alışılmışın dışında bir yöntem kullanıyorlar:"zamanda yolculuk"
klasik polisiye kokan bir film bir anda fantastik bir bilimkurguya dönüşüyor. Kurgusunda bariz hatalar gözükse de izlenesi bir film olmuş. Tavsiye ederim
Yorum
-
İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledejavu
film, bir feribotun patlatılmasıyla başlıyor ve polisler olayı çözmek için alışılmışın dışında bir yöntem kullanıyorlar:"zamanda yolculuk"
klasik polisiye kokan bir film bir anda fantastik bir bilimkurguya dönüşüyor. Kurgusunda bariz hatalar gözükse de izlenesi bir film olmuş. Tavsiye ederim
bu yoruma birebir katılıyorum
0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
DejaVu'ya eklemeler,
kurgusunda hatalar yok, gitgeller var.. geçmiş ve gelecek birbirine geçişi var ve bu karışıklığa yol açıyor, bir uç bi film.. düşünce olarak.. ama aksiyon severler için vizyonda olanlar için en iyi film diyebilirim..
City of Angel (1998)
nicolas cage ve meg ryan'ın başrollerini paylaştığı güzel bir yapıt, ben bu filmi nasıl kaçırırım bugüne kadar diye az dövünmedim değil.. izlediğim saatide gece 3 de olduğunu düşünürsek..
filmden bilgileri yazmak istemiyorum izleyin.. tek diyeceğim bu.. benim gibi gözden kaçıranlara, izlemeyenlere tavsiyem kesinlikle izlesinler.. Aşkı işleyen ve gözleri buğulu tutan hatta ağlatan bir film..
Yorum
-
Bu Filmi Capitol'de izlemiştim film çıkışı kendimi hala sinemada gibi hissettim. Gazlayarak otoparktan çıkan arabalar mı görmedim.YOksa el freni ile dönen arabalar mı? çok gülmüştüm o akşam.İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Fast and The Furious-Tokyo Drift
Tek söyleyebileceğim,izledikten sonra trafiğe çıkmamanız gerektiği,hadi çıktınız drift yapmaya kalkışmayın
Filme gelecek olursak ilk iki filmden farkı kaza sahnesinin fazla olması. İlk defa hızlı yaşamanın aslında can yakıcı ,nsanı hayatından edeceğini gösterdiler. Bu aralar DVD si de çıktı D&R da gördüm. Bende DivX i vardı zaten defalarca izliyorum hala sıkılmadan
Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
-
Geçen gün Son Osmanlı yı seyrettimde, kafama bişey takıldı, sizlere sormak istedim..
Atatürk ün dudağının altını traş etmemişler mi? Yoksa banamı öyle geldi, anlamadım. Madem Atatürke bu kadar benzetmeye çalışıyorsun adamı, niye traş etmiyorsun? Ne öyle tiki gençlik gibi.. Bişey anlamadım ben. Bu konu hakkında yorum yapanada rastlamadım, rastlarsam sevinecem..SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
Yorum
-
@golebshera daha yeni geldim o filmden çok güzel bir film kenan imirzalioğlu rolünü çok güzel oynuyor.filmin konusu kurtuluş savaşı öncesi istanbul'un içinde dönen dolapları gösteriyor..azınlıkların yaptığı adilikler,kendi vatanında yıllarca koruyup sakladığın vatandaşının itilaf devletleriyle işbirliği yaptığı daha çok sayamayacağım şeyler var..tabi erotik sahnelerde mevcut filmde.... tabi bunlar filmi manası dışına saptırmıyor yanlış anlamayın.... ama 1-2 sahneden çok etkilendim ve ağladım ingiliz rütbelisi daha anlamadınız mı osmanlı yok diyerek bayrağımıza el attı kenan imirzalioğlunun (nam-ı diğer yandım ali) adamın elini kırmasıydı.bi de bizim askerlerimizin eskişehirden istanbul'a ordu terhis edilmesi dolayısıyla gelmesiyle istanbuldaki askerlere parayı vermesi ve ingiliz komutanın ıdentıty cümlesini sölemesi ve kenan'ın anlamaması ve sonra kafa kağıdı diye kenan imirzalioğluna sorması sonra kenan imirzalioğlunun adama al sana kafa kağıdı diyerek kafayı atması sahnesi......
senin soruna gelince ona ben de mana veremedim neden öle bi sakal bıraktırmışlar anlamadım ama adam hakkaten atatürk'e benziyor....
gitmeyen arkadaşlara tavsiyem mutlaka gidin...çok etkileneceksiniz....ben bazı sahnelerde gözyaşlarımı tutamadım....En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 06.02.2007, 00:51.ölümüne trabzon !
Yorum
-
son osmanlıya gıdemedım ama gıtmeyı cok ıstıorum en yakın zmanda gıtcem bu arada eve gıden yol adlı fılme gıtmeyı dusunen varsa dusunmesın berbat bı fılm ortada konu yok sacma bı fılm benden solemesi
BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI
Yorum
-
Daha yeni "Barda" Filminden geldim sıcağı sıcağına yorum yapmak istedim. Şimdi ortada yapılan bir emek var gitmeyin demek bu emeğe saygısızlık olur diye düşünüyorum ama giden arkadaşlar şunlara hazırlıklı olsun. Birincisi 3 kelimeden 2 si küfür. Lugatınızda olmayan küfürleri duyacaksınız filmde. 4 tane psikopat 1 tane çıraktan oluşan bir çete 7 genci ve bar sahibini rehin alıyor. Kızlara tek tek tecavüz ediliyor. Birisini jiletle doğruyorlar. Erkeklere işgenceler, hortumla dayak sahnesi.Barın sahibini öldürmesi ve en sonunda da erkeklerden birisinin silahla öldürmesi de cabası.
Her yönü ile dehşet, kan, küfür vs. herşey var. Yüreği ve midesi kaldıracak varsa gitsin bence.
Ayrıca Nejat İşler sağlam psikopat olmuş, iyi oynamış.Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum