İlk olarak ilker tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
backdraft....91....
kurt russell- william baldwin- robert de niro- glen scot- donald sutherland....
tam bir klasik....tavsiye ederim....
donald sutherland ın oyunculuguna hayranım....kelimeleri yutarak konusması, tam bir rol ustası olması vs vs....yardımcı oyuncu rolunde de niro yu bu filmde gecmiştir....ıslak imza....
Yorum
-
İzledimİlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Ne düşünüyorsun?İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzledim
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bir de filmin sonunu görsen demekİlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen eşimle birlikte oturdum izlemek için, dayanamadık yarı olmadan kapattık. Böyle acılara gelemiyoruz pek, hele ki gündemde de Suriyeli çocuklar varken..
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
bir köpek için bir ton adam öldüren eleman değil mi oİlk olarak kursat1313 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAksiyon izlemek isteyen için John Wick gerçekten harika
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
hayvansever action heroİlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir köpek için bir ton adam öldüren eleman değil mi o

incendies ide izledim
tamam inanilmaz ters köse
ama filmdeki tek seyde bu, oyunculugu ve anlatimi bence zayif, o ters koseyi görmek icin sonunu filmin getirdim dersem yeridir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu filmi beğenmeyen tek kişi benim galiba.İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir köpek için bir ton adam öldüren eleman değil mi o
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
aynenİlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir köpek için bir ton adam öldüren eleman değil mi o
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum