Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Filmdeki Trabzonspor bahsi nedir gençler? İzlemediğim için bilmiyorum.
    Ümit abi ufak bir sahne. Girilen bir kahvehane idi sanırım arkada bizim bayrak var.

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ümit abi ufak bir sahne. Girilen bir kahvehane idi sanırım arkada bizim bayrak var.

İleriki yıllarda, kendi çapımda filmler yapmak istiyorum. Bu hayalimi gerçekleştirebilirsem, her filmde mutlaka böyle küçük bir detayla Trabzonspor vurgusu vardı kafamda. O nedenle çok enteresan geldi. En yakın zamanda izliycem...

Yorum

İleriki yıllarda, kendi çapımda filmler yapmak istiyorum. Bu hayalimi gerçekleştirebilirsem, her filmde mutlaka böyle küçük bir detayla Trabzonspor vurgusu vardı kafamda. O nedenle çok enteresan geldi. En yakın zamanda izliycem...
        Abi her film izlediğimde benim de aklıma geliyor bu.
        Ufak bir sahneye Bordo-Mavi'yi sıkıştırmak...
        Ne biliyim 61'li falan sayılar koymak...
        Daha neler neler.
        Hamiş

Yorum

• hey ya bi kafede asili bayrak varmis filmde

film klasik neeson filmi, birini izlediginizmi hepsini bilirsiniz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Enteresan değil abi film Almanyada çekilmiş. Orada Türk yoğunluğu fazla olduğu için denk gelmiş işte bazı sahneler, özellikle yapmamışlar yani.

Yorum

• Az önce 2 film izledim.

Sorority Row: Kesinlikle izlemeyin tam liseli filmi. Bu filmi nereden duydum da indirdim bilmiyorum.
              The Best Offer: Müthiş bir film kaçırmayın.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Enteresan değil abi film Almanyada çekilmiş. Orada Türk yoğunluğu fazla olduğu için denk gelmiş işte bazı sahneler, özellikle yapmamışlar yani.
                dogru
                buralarin filmlerinde sik oluyor
                en cok cops dizisinde var
                16. viyanadaki polis kogusunun hikayeleri
                pazarin ici olsun, kafeler, restoranlar heryerde simgelerimiz oluyor
                16nin merkezi trabzonlu is adamlarinin elinde oldugundan normal olay
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Jagten gerçekten kült bir yapım olmuş. Uzun zamandır "rahatsız olabileceğim" bir film izlemek istiyordum. Doyuma ulaştım. İnanılmaz derecede anlatmak istediğini anlatmakta başarılı olan bir film olmuş. Alt metni de çok başarılı şekilde imgelere aktarmış yönetmen. Bazen kamera açıları ile dahi konuyu anlattığını hissediyorsunuz... Neyse biraz daha konuşursam spoiler vereceğim

Jagten: 8.5/10
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Leviathan...

Son zamanlarda seyrettiğim en kuvvetli protest yapım.

Öncelikle ve özellikle "Zamanın ruhu"na uyup TÜRK sinemasını TÜRKİYE (Daha doğrusu kürt) sineması yapma çabasıyla (Bknz. Altın Portakal polemikleri) etnik bölücülüğe hizmet eden liberal ve sol entelijiyansının gidip seyretmesini isterim.

Az salonda gösterilmesi ülkemizdeki sinema algısının tam karşılığı olmasa da gölgesidir. Sadece iki şehir (İstanbul ve Antalya) ve 8 salon...

Filme gelirsek... Rusya'da geçse de bize yabancı sayılmayacak kareler var: Merkezden güç bulan yerel bürokrasi, polis teşkilatı ve adli makamların çeteleşmesi... Mülk sahibinin malını zorla ele geçirme... Tehdit... Yıldırma...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İnterstellar isimli filmi sinema harici bir yolla izleyebilen var mı?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnterstellar isimli filmi sinema harici bir yolla izleyebilen var mı?
                        Yok torrente düşmüyor hep sinema çekimi var.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok torrente düşmüyor hep sinema çekimi var.
                          Öyle izleyip filmi hiç etmeye niyetim yok.
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle çok film izleyen, film kültürü olan birisi değilim. Dolayısıyla öyle çok Hint filmi izlemişliğimde yok ama bu filmi çok beğendim. Bu tarz başka filmlerde öneren olursa sevinirim, izlerim.
                            Aynı tarzda yine eğitim ile alakalı 'Taare Zameen Par' var. 3 İdiots'daki Aaamir Khan filmi bu film. Hindistinda'ki eğitim sistemi ile Türkiye'deki eğitim sistemi aynı. Eğitim sistemine eleştirel tarzda bir film olmuş. Özellikle her anne baba bu filmi izlemeli.

Bu arada bu filmin IMDB puanı 8,5.
                            En son Emrullah tarafından düzenlendi; 28.01.2015, 05:55.
                            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnterstellar isimli filmi sinema harici bir yolla izleyebilen var mı?
                              Filmifullizle de bilgin ekledi.Ben de dün gece izledim.Bakabilirsin.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Filmifullizle de bilgin ekledi.Ben de dün gece izledim.Bakabilirsin.
                                Sinema çekimidir herhalde?
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim