Deliha filmini Izleyen varmi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
96 yılına çok yer veriyor mu filmde?İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYağmur-Kıyamet çiçeği filmini izledim.
Şampiyonluğu kaçırdığımız an yine ağladım
Film fena değil.Aşırı küfürlü...Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
Çok diyemem yani benimde beklentim fazlaydıİlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle96 yılına çok yer veriyor mu filmde?
Van maçı,şikebahçe maçını gösteriyor.Şampiyonluk kaçınca olan bir kaç olay var.
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
bende Salman Khan'ın oynadığı Kick filmini önerebilirim:İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kac hint filmi öneriym sana
devdas
fanaa
dhoom 1-2-3
Kabhi Khushi Kabhie Gham
don 1-2
my name is khan
black
hum tum
Mohabbatein
om shanti om
Taare Zameen Par
dostana
aninda aklima gelenler bunlar
Yorum
-
güzel film ben şahsen çok beğendimİlk olarak kursat1313 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülethe maze runner tavsiyemdir
Yorum
-
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
İkincisini bekleyeceğiz artıkİlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel film ben şahsen çok beğendim
Yorum
-
aynen..İlk olarak kursat1313 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkincisini bekleyeceğiz artık
Yorum
-
güzel film..tahmin etmemişdim böyle bir sonİlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTers köşe son sevenler mutlaka El Cuerpo filmini izlesin. Alanında çok iyi bir film garanti ediyorum.
Yorum
-
bu filmi izleyecem ama internette sinema cekimi var hep.İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıldızlararası çok acayip bir film be o karadeliğe girene kadar herşey netti oradan sonra film koptu, filmden çıktığımda hala düyadamıyım lan biri beni çimdiklese diyodum içimden.
Hans Zimmer yapmış yine yapacağını.
Bu arada John Wick de çok güzel tam aksiyon kaenu reeves reyiz döktürmüş, konu sıradan ama oyunculuk ve aksiyon sahneleri çok güzel.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum