Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Matrixxxxxxxxxx Forever...

Ben Matrix serisinin üstüne film tanımıyorum...Mükemmeldi...Her hafta tekrar tekrar izliyorum...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Matrixxxxxxxxxx Forever...

Ben Matrix serisinin üstüne film tanımıyorum...Mükemmeldi...Her hafta tekrar tekrar izliyorum...
      haklısın abi müziklerini de çok beğeniyorum ben gerçekten şimdiye kada izledğim en güzel yabancı film diyebilirim
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Crash_Çarpışma

amerikan sinemasından güzel ve vurucu bir film. Başrolünün olmadığı Sandra Bullock, Don Cheadle gibi hollywood pişmişlerinin bile öyle yan karakter oluşturduğu değişik bir oyuncu kadrosu. yıkım, ters bakış, doğru duruş, hatalardan aldanış ve en iyi gözükenlerin yaptığı kötülüklerle dolu olağanüstü senaryo kurgusu.

şiddetle tavsiye ediyorum....

gettolara, getto içindeki gettolara, yanılmışlıklara afro amerikalılara, beyaz ırkçılara, beyaz hümanistlere, zenci ırkçılara velhasılı kelma tekmili birden bir çarpışma öyküsü

Yorum

size bir kaç film önereyim ama kesin izleyin
          dugusal:babam ve oğlum, sweet november, a walk to remember, 10 things i hate about you, cindirella man,notebook
          komedi:bruce almighty, dumb and dumber, naked gun, 100 girls, van wilder
          gerilim macera: vertical limit, kingdom of heaven, wrong turn, saw serisi, hills have eyes
          şimdilik aklıma bunlar geldi ama bunları kesin izlei boşuna yazmadım bunları

Yorum

"Cenneti Beklerken"

Son zamanlarda izlediğim güzel filmlerden. Gerek konunun Osmanlı 17.yyında geçiyor olması gerekse bir nakkaşı konu alıyor olması zaten celbetmişti beni. Ancak bir de görüntülerle tasvirler arası masalsı bir geçiş izleyince iyice mest oldum. Dikkatle izlenirse büyük keyif alınabilecek bir film.

Yorum

İlk olarak SeRaP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben filmlerden sinemalardan uzak biri olaraktan birkaç gün önce film izleyesim tuttu tavsiye üzerine aşk doktorunu izledim gerçekten çok güsel bende tavsiye edebilirim yane.. hangi tarihten kalma bilmiom ama..
              2005-Will Smith,Eva Mendes

Jakobieen kaldır şu kuklayı şurdan yahu ,sinema tarihinin en rahatsız edici objesi bence...Şuna bak yahu,rüyalarımıza girecek...
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Geçen hafta Teksas Katliamı'nın yeni versiyonuna 18+ sınırından dolayı alınmamıştım arkadaşlarla.İnat ettik aynı sinemada aynı filme 1 hafta sonra girmeyi başardık

Neyse filme gelirsek,eskiden korku filmleri hoşuma gitmezdi.Çünkü yeterince korku barındırmıyorlardı.Ama Testere III ve Teksas Katliamı'ndan sonra daha çok merak uyandırdığını fark ettim.Aslında böyle filmler korku kategorisinden ayrılıp işkence yerine de konulabilir.

Hikaye 1969'da geçtiği için işkence sahnelerinin Testere III'ü aşması beklenemezdi zaten,ancak bir şey olacak diye kendimi hazırlamama rağmen arkadan bası öyle bir vurdu ki kendinizi sıksanız hoparlörden gelen titreşimle sarsılacaksınız mübarekNeyse sinema salonunun ses kalitesine bağlayalım onu da.Aslında oyuncu performansları çok da iyi değildi,konu ise güzeldi.Hele giriş ve çocuğun doğuşu gerçekten iyiydi.Film sonu beklendik şekilde bitti yani devamı var.Bunu da bekliyorum ama Testere IV'yi daha bir sabırsızlıkla...
                keyif adamı ..

Yorum

gitmenizi önereceğim film kesinlikle penelope cruse un dönüş filmi izlediğim mükemmel filmlerden biri... ilk yarı çıktığımda hayatında izlediğim en aptal film dedim ama ikinci yarı öyle bağlamışlar ki nlatamam cidden gösterimden kalkmışta olabilir ama siz cd veya dvd sini alıp izleyebilirsiniz... Ayrıca sınav filmi,hokkabaz türk filmlerinde güzel filmlerdi ama dondurmam gaymak süperdi ama şunu söyleyeyim eğer ege şivesini bilmiyorsanız (benim gibi) bazı bölümleri kaçırma ihtimaliniz çok yüksek ama izlemenizi kesinlikle öneririm.Bende cenneti beklerken filmini bekliyorum çok güzel bi filme benziyor...
                  ...you can't break my spirit it's my dreams you take...(canımı alamazsın,aldığın hayallerimdi:))

Yorum

Arkadaşlar tüm dünyada kabul gören ve objektif olarak gelmiş geçmiş bütün filmlere oy veren sıralama yapan imdb.com diye sitede aklınıza gelen bütün filmleri inceleyebilirsiniz. (tabi ing. bilmeniz gerekiyor.) Bu sitede tüm zamanların en çok izlenen ve buna bağlı olarak en çok oy verilen filmi The Godfather I (1972). Ara ara verir tv ler tek geçerim. Ayrıca yine zannedersem 5. olan Esaretin Bedeli de kelimenin tam anlamıyla insanı merak içindefilmi sonuna kadar bekleten bir film. Bu ikisini tavsiye ederim. İkisinin de ödülleri çok.
                    '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

Son iki yıldır sinemaya feci şekilde kafayı taktım, Amerikan, Japon filmleri derken gözümden kaçırdığım Fransız sineması beni çok tatmin etti. Dün akşam izlediğim Kısık Ateşte 15 Dakika filmi ile Türk sinemasının gerçekten iyi bir çıkış yakaladığı hakkındaki düşücelerim netleşti. Güzel filmler ortaya çıkmaya başladı. Özellikle Babam ve Oğlum filmi şimdiden klasikler arasında yerini aldı. Bu filmlerde şunu görüyorüz, maddi bakımdan ne kadar kısıtlı olunursa olunsun sağlam senaryo her zaman iş yapar.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Sinema kültürüne çok güvendiğim bir arkadaşım şuan vizyonda olan 'Dondurmam Gaymak' filmini bana önerdi. Henüz gidemedim ama ona güvendiğim için gideceğim. Şuan yorum yapamıyorum bilen varsa onun da yorumunu dinlerim her nekadar gitmeyi kafama koysam da.
                        '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar tüm dünyada kabul gören ve objektif olarak gelmiş geçmiş bütün filmlere oy veren sıralama yapan imdb.com diye sitede aklınıza gelen bütün filmleri inceleyebilirsiniz. (tabi ing. bilmeniz gerekiyor.) Bu sitede tüm zamanların en çok izlenen ve buna bağlı olarak en çok oy verilen filmi The Godfather I (1972). Ara ara verir tv ler tek geçerim. Ayrıca yine zannedersem 5. olan Esaretin Bedeli de kelimenin tam anlamıyla insanı merak içindefilmi sonuna kadar bekleten bir film. Bu ikisini tavsiye ederim. İkisinin de ödülleri çok.
                          godfather filmine söyleyecek hiç bir şey yok da...

esaretin bedeli
                          "Korktukça Tutsak, umut ettikçe özgürsünüz"
                          afişinde böyle yazıyor..

bir kaç not film hakkında..

kusursuz oyuculuklar, kusursuz bir yönetim
                          ilk yarısında biraz bayan ama ikinci yarı şaha kalkan atmosfer
                          yaratıcılık budur dedirten dahice bir plan
                          ve
                          en güçlü göründüğü an en güçsüz olan
                          ve en güçsüz göründüğü an
                          en planlı olan adamların hikayesi

Eyvallah

Yorum

İlk olarak AtalaY_BuğrA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En son bende "Eve Dönüş" Filmine gittim. Filmi oldukça başarılı buldum. 1980 leri gayet güzel ve sade anlatmış film. buradan herkese tavsiye ederim gitmek konusunda. Filmide işkence sahneleri ve arkadan gelen çığlık sesleri insanın içini ürpertiyor. Yaşımız gereği sadece
                            Büyüklerimizden dinleyebildiğimiz o dönemlere gider gibi oluyor insan.
                            Aynen katılıyorum..Gidilmesi gerekn bir film..

Dondurmam gaymak...dendiği gibi bir ege geyiği..Keyifli bir film...Aslında konu güzel...İnanılmaz bi anlatımı falan yok,ancak hiç eğitim almamış insanlar oynamasına rağmen gayet başarılı..

Babel,ilginç bir film...Farklı hayatların br şekilde bir noktada keşismesi...O ülkelerdeki yaşam net bir şekilde gözler önünde..Bir adet çinli kız var ki,düşman başına Ama aslında onun da vermekğistdiği fikir anlamlı...

Takva..Bazılarına sıkıcı gelse de,dini bütün gibi görünen bir çok insanın,nasıl tİpler olduğunu,sıradan bir insanın,işin içine girdiğinde ne dolaplar döndüğünü anlamasını nlatıyor..Günümüz gerçeği kıscası...Sırf Erkan Can için bile gidilir

Saw,tamemen can sıkıntısından gittim bu filme..Birini ikisini izlememiştim zaten...Ancak anladığım,bağışlamanın önei,kin tutmamnın kazandıracağı şeylerdi sanırım Ve anladım ki doktorluk riskli iş abiciğim Öğretmenlik temiz iş

Bu kadar şimdilik..
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Hokkabaz filmi çok iyi bir film olmasada şu kış günlerinde mis gibi yaz kokan, insanın içini ferahtlatan bir film. Bazı değerleri öne çıkaran iki tane saf sihirbaz arkadaşın başından geçen komik olayları anlatıyor. Filmin müzikleri Amelie filminden kopya gibi geldi. Filmi izlememde en çok kimin etkisi olabilir, tabiki Özlem Tekin
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

c.tesi küçük kıyamet filmine gitti.güzeldi.ama deprem anısı ve korkuları olan gitmesin.ilk yarısında bir sahnede geçen deprem aslında filmin ana konusu imiş.

depremi işleyen bir film.

ama ilk yarısında depremle alakası yok gibi duruyo.

olası depremdem sonraki istanbulun halini görmek isteyen gitsin.yıkık bogaz koprusu ve yanan İstanbul

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim