Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uzun zamandır sinemaları pek takip edemiyordum boş vakit bulmuşken başlıyım biraz dedim..

Batman Begins'le Dark Knight'ı izledim çok şey kaçırmışım

Son 5-6 sene içinde çıkmış mutlaka izle dediğiniz bir sinema varmıdır ??

Yorum

• İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uzun zamandır sinemaları pek takip edemiyordum boş vakit bulmuşken başlıyım biraz dedim..

Batman Begins'le Dark Knight'ı izledim çok şey kaçırmışım

Son 5-6 sene içinde çıkmış mutlaka izle dediğiniz bir sinema varmıdır ??

Live FOR others
      Shutter island
      İlk aklıma gelenler bunlar.

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin

Yorum

• zindan adasını izlemiştim diğerini izlicem hakan eyw.

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          The Wolf of Wall Street, Los Angeles'taki gösterimi sırasında yuhalanmış. 3 saatlik işkence falan demişler. Imdb'de ilk puanlamalar düştü 8.9 şu an.

Martin Scorsese reyis sen yapma bari güzel bir filmdir inşallah. Filmin fotoğraflarını fragmanlarını gördüğümden beri ısınamadım, hoşuma gitmeyecek önyargısıyla izleyecem filmi. Gösterimi 2 hafta ertelenmiş bu arada.
          Hoşuma gitmedi

Scorsese hayranı olarak izledim, ama yok abi bu filmi ilk 5 Scorsese filmi arasına sokmam mesela. Filmin kapitalizm hakkından dedikleri falan umrumda değil. Çok basit bir konusu ve senaryosu var. Zaten bıktım bu basit konulardan ya. Yeter arkadaş Hollywood bitmiş harbiden, geyik falan değil. Değişik bir konu, hikaye, senaryo bulun artık. Hee değişik bulamadın 3 saat anlatma, 2 saat anlat.

Devam edeyim. İnanılmaz uzun bir kere. Çok gereksiz cinsel içerikli sahneler var. Zaten biraz göster sonunu anlarız biz. Ailecek falan kesin gitmeyin. Yılların yönetmenisin yani ne gerek var böyle şeylere. Bazı sahneler tekrar ediyor ve bu kadar uzadığına inanamıyorsunuz. Başı sonu belli filmi bu kadar uzatmasını hiç anlayamadım.

Artı yönleri ise; L. Di Caprio, filmin uzun olmasına rağmen komik ve eğlenceli çok sahne olması, ve Margot Robbie(o nedir arkadaş)...

The Great Gatsby, American Hustle ve The Wolf of Wall Street... Tam amerikan kültürüyle yoğrulmuş filmler. Nedense filmi izlerken üçünü birlikte düşündüm, üçünü de beğenmedim. Gatsby'yi izlerken ne sıkılmıştım ya öf.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Eskiden her gün mesaj yazılırdı buraya...

Son zamanlarda izleyip en çok etkilendiğim film.

Gerçekten mükemmel, müzikler, oyuncular, kurgu, her şey dört dörtlük.

Yorum

• Graviti gerçekten çok güzel bir filmdi sürekli uzay boşluğun da geçmesi bu tarz filmlerden hoşlanmayanlar için sıkıcı gelmiş olabilir ama bence efektleri ile harika olmuş izlerken kendinizi uzay boşluğun da mahsur kalmış gibi hissettiriyor film biran Dünyadan kopmuş ve yerçekimsiz boşlukta aynı hızla uzaklaştığınızı düşünün durmanız imkansız dehşet verici

Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
              Komünar..

Yorum

• Akademi ödülleri yaklaştı. Bu sene Oscar alabilecek filmlerin bazılarını izledim. En iyi film dalında aday olan filmlerden benim için hayal kırıklığı olanlar 12 Years a Slave ile American Hustle oldu.

Öne çıkanlar da Nebraska ile Her ve Gravity filmleri.
                The Wolf of Wall Street'i henüz izlemedim fakat en iyi film oscarını o almazsa 12 Years a Slave alır tahminen. Bence hak eden film özgünlüğü ve senaryosu ile Her. Gravity ve Nebraska da çok iyi. Seçim yapmak zor gerçekten.

En iyi yönetmen kesinlikle Alfonso Cuaron olmalı. Gravity filminin başarısında en büyük pay sahibi o.

En iyi kadın oyuncu dalında aday filmlerin sadece ikisini izledim. Fazla bir şey söyleyemem fakat Amy Adams tekrar alabilir Oscar'ı.

En iyi erkek oyuncu da kesinlikle Bruce Dern olmalı. Nebraska filminde resmen oyunculuk dersi vermiş. Matthew McConaughney de çok iyi oynamış diyorlar. Kendisi zaten çok beğendiğim bir oyuncu. Bu sene alamazsa bile ileride çok Oscar alır.

Eb iyi yardımcı kadın ve erkek oyuncu dalında adaylarım Lupita Nyong'o (12 years a slave) ile Barkhad Abdi (Captain Philipps) Jennifer Lawrence ile Michael Fassbender karşısında şansları düşük olsa da bence daha çok hak ettiler.

En iyi orijinal senaryo "Her" ve uyarlama senaryo da "12 years a Slave" olur. Uyarlama senaryoda benim seçimim Before Midnight olur.

En iyi orijinal şarkı favorim de "The Moon Song". Filmin atmosferini mükemmel yansıtan bir şarkı.

Kostüm'de American Hustle ve görsel efektte Gravity favori. En iyi kurgu kısmında 12 years a slave olması bile komedi. Prisoners bu senenin en çok göz ardı edilen filmi oldu. Oysa ki en az 5 dalda aday olması gerekiyordu.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Gravity filmi en iyi görsel efekt ödülünü zorlayabilir belki ama en iyi film alabilecek kadar iyi değil. Çok yavan bir film..
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Gravity...Ben de beğenmedim. Tartışmalar bana Avatar'ı hatırlatıyor. Yemişim görselliğini. O zaman eski filmleri mezara gömelim. Tabii bunları beklentilere göre diyorum yoksa tartışmalardan uzaklaştırdığımızda salt olarak kötü film değil. İzlerken hiç sıkılmadım. Farklı bir film. Ama başyapıt, en iyi film gibi hiçbir sıfatı hak etmiyor bence.

Rush... Formula 1'i sevdiğimden midir nedir, çok beğendim. Filmi hiç durdurmadan tek seferde izledim. Daniel Bruhl inanılmaz. Diğer oyuncuların gerçek kişilere benzemesi de vay be dedirtiyor. Niki Lauda-James Hunt çekişmesini anlatıyor film.

Thor the Dark World... İlk filme göre iyi. Sıkmıyor en azından. Esprili sahneler de var. Çizgi romanlarda böyle mi bilmiyorum ama böyle filmlerde espri işine fazla giriyorlar sanki. Biranda gayrı ciddi bir hava oluşuyor

Açlık Oyunları'nın ikinci filmi biraz hayal kırıklığı oldu benim için. Filmin atmosferi çok iyi ama içini dolduramamışlar yine. Hatta biraz patates baskı olmuş senaryo.

The Awakening... Ülen bu filmi Ankara'dan sınav dönüşü otobüste izleyecektim. Sonra yanlış otobüse binmişim neyse kısmet olmamıştı Kesinlikle kötü bir film değil. Hatta hoşuma gitti. Gerilim filmi izlemeyi özlemişim, açık ara en sevdiğim tür. Klişe bir film değil. Şöyle tanıtıcı alıntıyı da koyayım:

"Florence Cathcart adında sahtekarlıkları, asparagasları çözme ve 'hayaletleri yakalama' konusunda uzman bir kadın, bir şikayet üzerine taşrada yatılı bir okula gelir. Kendisine iletilen bilgilere göre okulda birden çok hayalet gezmekte, öğrencilere ve hademelere görünmektedir.
                    Florence başta bunun rastladığı diğer vak'alar gibi bir oyunu olduğuna ve kendi yöntemleriylşe gerçeği ortaya çıkartacağına inanır. Fakat bildiği ve inandığı her şey, görünmeyen varlıkların kendilerini hissettirmesiyle alt üst olacaktır... "

Bunlar çok uzun süredir izlediğim filmler. Ne zamandır film izleyesim olmuyor, özellik yeni filmleri...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• http://www.imdb.com/title/tt0906734/?ref_=ttmi_tt

Bu filmi seyredeniniz varmı?Yorumlar,eleştiriler çok kötü,imdb puanı oldukça düşük ama ben filmi çok sevdim,hatta bayıldım.Gece,sessiz bir ortamda yani gerilim filmi atmosferinde seyredilmeli,hala anlamıyorum bu filmin puanının neden bu kadar düşük,yorumlarının neden bu kadar olumsuz olduğunu...Az buz değil,çok beğendim filmi,korku-gerilim sevenlere tavsiye ederim...(Evet Cersei Lannister )
                      En son fincher tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 13:31.

Yorum

• Son zamanlarda izlediğim en güzel film The Grand Budapest Hotel. Müthiş bir atmosfer var filmde. http://www.imdb.com/title/tt2278388/ Ayrıca kadro muazzam. Wes Anderson filmlerini sevenler bu tarz çekime ve ortama alışkındır.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Maymunlar cehenneminin tum serisini tavsiye ederim. Umarim omrum yeterde bir 10 film daha izlerim
                          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• nevada smith....steve mcqueen....1966 olaganustu....
                            senaryo bekledigimden iyiydi....oyunculuklar zaten tartisilmaz....
                            ıslak imza....

Yorum

• herküle gittim bugün. Savaş sahneleri güzeldi ama kurgusu hikayesi felan çok basitti.

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nevada smith....steve mcqueen....1966 olaganustu....
                                senaryo bekledigimden iyiydi....oyunculuklar zaten tartisilmaz....
                                Seninkinin (Mcqueen) filmlerinden de vazgeçemiyorusn

Ama hakkın var.....

Ben de bu arala Hint filmlerine sarmış durumdayım.

Aamir Khan filmleri bitmek üzere....
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim