Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• izleyiniz efenim.
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• forrest gump.
      ölümüne trabzon !

Yorum

• Çok çok gecikmiş olsam da nihayet Schindler'in Listesi'ni izleyebildim.Çok etkileyici bir film, bu zamana kadar izlemediğim için kendimden utandım.

Yorum

• Sci-Fi severlere :

● Knowing
          ● Prometheus
          ● Oblivion
          ● The Book of Eli
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Foruma uygun olsun ve futboldan gelsin:

Two escobars
            Montevideo

Yorum

• 1- Ondskan - Şeytana Karşı
              2- 42
              3- War Horse- Savaş Atı
              4- The Damned United - Lanet Takım
              5- October Sky - Ekim Düşü
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• "Soğuk Ölüm"
                Bu sıcakta ilaç gibi geldi
                Her Ağustosta Yenilenen Bir SEVDA...
                TRABZONSPOR

Yorum

• The Debt, vasatüstü bir eski ajan filmi 3 Mossad Ajanının geçmişle günümüzdeki hikayesini beraber anlatıyor. 6.5 puan veririm.

Trance, ben çok beğendim valla. Filmin son bölümü daha iyi toparlanabilirdi tabii ama son 1-2 yıldaki filmlere bakarsak ayrı bi yere koyarım. Film kıtlığından iyi gitti. Şöyle diyeyim In Time ve Limitless gibi "farklı" ama değerlendirilememiş bir film diyebiliriz. Bence onlardan bir tık yukarıda. Yönetmen Danny Boyle, oyuncu kadrosu da iyi.

The Flowers of War, 7.5 puanı var ama önümüze yeni hiçbir şey koymuyor bu film. Uzakdoğu duygusallığı ve Christian Bale'den başka bir şey yok

Star Trek Into Darkness, iyi ki sinemasına gitmemişim dedim. Önceki film güzeldi, bu yeniden bir ilk filmmiş gibi sürenin tamamını boşa harcadı. Bir sonraki film olayların artık gerçekten derinleştiği film olacakmış.

Hummingbird, vasat bir Jason Statham'lı dram denemesi. Çok basit bir film otobüs yolculuğunda denk gelirseniz falan anca öyle bakın.

Hodejegerne, işte güzel bir film. Net 8 puan Norveç filmiymiş nette nerden gördüysem yazmışım kenara. Önceki sayfada tavsiye ettiğim El Cuerpo gibi şaşırtıcı ve güzel bir suç-gerilim filmi. Kesin izleyin.

Mama ve Sinister beklediğimden çok kötülerdi. Mama özellikle batırdı.

RoboCop'un yenisini yapıyorlar fragmanını gördüm. Rezalet bir şey olacak gibi. Robocop insani özellik göstermiyordu ki eskisinde. Bunda fragman anladığım kadarıyla süper kahraman kostümü gibi Robocop oluyor adam. Senaryo kalmadı iyice saçmaladılar yahu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yahu bu James Stewart nasıl bir adam böyle, oyunculuğu acayip sıcak, muhteşem bir oyuncu. Frank Capra'dan muhteşem bir film. Anlatılmaz, izlenir diyorum.

Yorum

• The Apartment

Eskilerden devam edelim, Baxter sen ne güzel ne fedakar adamsın öyle, bir de adın çıkmış tabi. İki saat nasıl geçti anlamadım, 10 üzerinden 10'luk bir film.

Yorum

• -Celda 211
                        -Green Street Hooligans
                        -Warrior
                        -Stand By Me
                        -Intouchables
                        -The World WarZ

Bu filmlere gerçekten yorum bile kifayetsiz kalır. Hepsi başyapıt...

-----------------------------------------------------------------------------

Son olarak yaklaşık 10 dakika önce bitirdiğim The World WarZ filmini de ekliyorum.

Filmin senaryosu sıradan diyebiliriz. Klasik bir zombi virüsü ve virüsten kaçan bir aile. Ancak bu ailenin ferdi boş bir adam değil, Birleşmiş Milletler'de zamanında belli başlı hastalıkları araştıran birisi.

Garry(Brad Pitt) bu hastalığa çare aramak zorunda kalıyor(zorunda bırakılıyor aslında)

Ve olaylar böylece gelişmeye başlıyor...

Oyunculuklar bir harika. Brad Pitt'in oyunculuğu filme resmen ayrı bir boyut kazandırmış. Ancak filme bir eksi verebilirim o da şu; Zombilerde çok fazla ucuza kaçılmış.

Sıkı bir The Walking Dead takipçisi olarak, TWD'nin zombileri bu zombilere bin basar diyebilirim. Aslında zombi demek yerine "aylak" diyorlar.

Ve doğal olarak koşan zombi bana saçma geldi. Koşan derken, World WarZ'deki zombiler resmen depart atıyorlar yahu

Genel olarak zombi figürü yavaş hareket eden, koşar adımla giden bir şeydir.

Benden eksiyi alan kısım tamamiyle zombi oldu.

"Gerilim,korku" kısmına geldiğimizde ise beni çok üst derece tatmin eden bir film oldu. Gerilimi iliklerinizde hissediyorsunuz adeta. Filmin başından sonuna kadar sizi koltuğunuzdan zıplatacak sahneler var. Yeri geldiği zaman korkuyorsunuz, yeri geldiği zaman geriliyorsunuz.

Hatta bir ara gerilim o kadar üst seviyeye çıkmıştı ki kendimi bilgisayar koltuğunun kollarını sıkarken buldum.

Filmi izlerken sıkıldığım bir sahne hatırlamıyorum. Gerilim dediğimiz şey de aslında tamamiyle böyle olmalıdır. İşleniş beni aldı götürdü. Abartmıyorum, nefesimi tutup izlediğim sahneler oldu.

Genel olarak baktığımız zaman, 10 üzerinden 8.5 veririm ben bu filme

Kesinlikle izlenmesi gereken bir film diyorum. Çok şey kaybetmezsiniz ancak film darcığınza Brad Pitt'in oyunculuğunun ne kadar kaliteli olduğuna dair bir anı daha yerleşir.

İYİ SEYİRLER.

Filmi izlemek isterseniz; http://unutulmazfilmler.com/world-wa...vasi-z-k3.html
                        En son B61 tarafından düzenlendi; 08.09.2013, 18:21.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Harvey(1950) (

James Stewart'ın hiç sıkılmadan izlenebilecek bir filmi daha.

Yorum

• withness for the prosecution....

yazılabılcek müthiş senaryolardan biriydi....

filmin sonunda özellikle film yapımcılarının, fılmın sonunu anlatmayın cumlesını de notlarıma ilave ediyorum....
                            ıslak imza....

Yorum

• Berke'ye katılıyorum lâkin güzelim filmi İsrail propagandasına çevirmeleri yazık olmuş.Siyasete kurban etmişler

Yorum

• Uzun zamandır iyi film izleyemedim. Hatta film izleyemedim.

Çıplak hissediyorum...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim