Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sinema filmi degil ama Türk filimler.Ikiside Komedi.

Tilki ve Sag salim.Güzel filmler.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İncir Reçeli. Sonu kötü etti beni be.

Yine de şu Halil Sezai'nin saçlara alışamadım.
      İzlediğim en berbat filmlerden biridir.

Neresinden tutarsan elinde kalır, öyle böyle kötü değil.

Yani koskoca insanlar kondom diye bir şeyin varlığından habersiz sanırım, kızın babasını eski sevgilisi sanması ve tribe girmesi inanılır gibi değil, hele o kızın 3 yaşındaki çocuk gibi konuşmaları filan öldürdü beni.

Şehirlerarası otobüs yolculuğunda bile çekilir çile değil.

Halil Sezai film sektöründe çektirdiği işkence yetmiyormuş gibi müzikte de beyin, sinir iğfaline girişti umarım devam etmez.

Çok doluyum bu filme karşı, hay ben sizin yapacağınız filme ya, sonra vay efendim AB'ye niye giremiyoruz!

Kardeş kusura bakma sen beğenmişsin saygı duyuyorum ama hakikaten leş bi film ya.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Cakalar da fena degil.ama bol küfürlü dikkat.güzel ve bol düsündürücü bir dram bana göre(Kadro saglam)

Abimm de güzel bir dram.Levent üzümcü ve Muro basrollerde.

Entelköy Efeköy´e karsi.Konusu güzel bir Komedi.

Birde Harbi define var güzel komedi.Cok güzel Türk filimleri var ama cogumuzun bundan haberi olmuyor.Reklam yok.Reklam olursa da Manken ve bel alti kavgalarlan oluyor(Safak sezer vs.)Misal Calgi Cengi Internette patlama yapti.Salonda fazla gise yapamamisti.

Gecen seneden beri Süpertürkü bekliyorum cikmadi daha veya Cakalarlan dans 2 Hastayiyiz Dede gelecek ay cikacakmis.
        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 21.11.2012, 17:37.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İstanbul'da hava kapalı, en kısa günleri yaşıyoruz hava erken kararıyor. Bir de hastaydım bugün. Filmler arasından hemen Av Mevsimini seçtim. Günün anlam ve önemine cuk oturdu Sinemada izlediğimde beklenti yüzünden fazla beğenmemiştim. Şimdi çok daha fazla hoşuma gitti.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dağ filmini tavsiye ederim. Ezelde dayının gençliğini oynayan eleman uzun dönem askeri oynuyor ve mükemmel oynuyor. Ayrıntılara daha fazla girilerek film biraz daha uzatılabilirdi yalnız.
            Özkan SÜMER

Yorum

• La şu başlığı Ganita'ya alın.

Güzelim başlık rezil oldu burda.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• dün gece girdap diye bir film izledim fuat saka ya benzettim adamı filmde hoca rolündeydi bittiğinde baktım harbiden o baya şaşırdım

Yorum

• ıntouchables diye bir fransız yapımı fil vardır ki izlemeyen varsa hemen bulsun edinsin izlesin , yoksa çok şey kaçırır ,
                  o derece etkilendim filmden ki gece gece girdim buraya yazıyorum )
                  yanlız türkçe ismi harbiden dandik : can dostum )
                  pele good , maradona better , george best

Yorum

• the get away-steve mcqueen(kendimce gelmiş gecmiş en büyük aktör) ve dünyalar güzeli ali mcqrowl.....

harika....clint ustanın bir westernde olması gereken herseyin oldugu ''unforgiven'' ı gibi yorum yapacaksam eger,bir filmde olması gereken hersey var....
                    ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ıntouchables diye bir fransız yapımı fil vardır ki izlemeyen varsa hemen bulsun edinsin izlesin , yoksa çok şey kaçırır ,
                      o derece etkilendim filmden ki gece gece girdim buraya yazıyorum )
                      yanlız türkçe ismi harbiden dandik : can dostum )
                      Evet,çok güzel bir filmdir o.Bir o kadar da duygulu bence.
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        the get away-steve mcqueen(kendimce gelmiş gecmiş en büyük aktör) ve dünyalar güzeli ali mcqrowl.....

harika....clint ustanın bir westernde olması gereken herseyin oldugu ''unforgiven'' ı gibi yorum yapacaksam eger,bir filmde olması gereken hersey var....
                        Affına sığınarak bir şeyi düzeltmek isterim.
                        Arayan arkadaşlar için kolaylık olur.Bu isimde çok film var çünkü.

Filmin adı olan The Getaway bitişik yazılıyor ayrı değil.

Bu arada çok hoş bir film.Eski severlere duyurulur.
                        Arafilboylu

Yorum

• tabii ilker dogru yazmıssın....
                          ıslak imza....

Yorum

• Ip Man 1-2 güzeldi

Yorum

• brian de palma-mission to mars da izlenmeye deger....
                              ıslak imza....

Yorum

• Clint Eastwood,Alpacino,Tom Hanks,John Wayne filmlerini tek geçerim.
                                Sınırsız interneti olan arkadaşlara torrent kullanıp bu saydığım adamların filmlerini indirmelerini şiddetle tavsiye ederim.
                                Zaten torrent forumlarında örneğin Clint Eastwood Collection şeklinde yazın bütün filmleri çıkıyor.Ben hepsini o şekilde tedarik etmiştim.
                                Tavsiye ederim....
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim