Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 Idıottan başka birileri de bahsetmişti bana.

Biraz bahsedebilecek olan var mı filmle ilgili ?
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 Idıottan başka birileri de bahsetmişti bana.

Biraz bahsedebilecek olan var mı filmle ilgili ?
      3 İdiots , meslek seçimleriyle alakalı yapılmış çok güzel bir film.

Üniversite hayatında başlayan film , insanın sevdiği bölümde ya da işte neler yapabileceğini anlatıyor.

Meslek seçiminde zorlanan ya da bölüm seçiminde zorlananlar bu filmi bence izlemeliler.

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ooo hüdai de başlamış hint filmi izlemeye hastalık gibi bulaşıyor
        Bulasici hastalik abi 3 tane izledim 4 e baslicam simdi
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 İdiots , meslek seçimleriyle alakalı yapılmış çok güzel bir film.

Üniversite hayatında başlayan film , insanın sevdiği bölümde ya da işte neler yapabileceğini anlatıyor.

Meslek seçiminde zorlanan ya da bölüm seçiminde zorlananlar bu filmi bence izlemeliler.
          Anladım teşekkürler

Yorum

• TEMEL İLE DURSUN’UN HAYATI FİLM OLUYOR

Fıkralarla Türkiye’nin kurucusu ve yılların usta oyuncusu Alay Cihan çok yakında “Temel ile Dursun’un hayatını konu alan “Temel ile Dursun İstanbul’da” isimli sinema filmi için kameralar karşısına geçecek. Hülya Polat, Metin Yıldırım, Burak Tamdoğan, Burhan Yıldız, Yunus Emre Kılınç, Yakup Yavru, Ercan Kaprol, Ender Turan ve İhsan Taş’ın yanı sıra bir çok ünlü oyuncununda yer alacağı filmin senaryosunu başarılı senarist ve yönetmen Mehmet Şeylan, yapımcılığını ise İhsan Taş üstleniyor. Şu sıralar Trt 1′de yayınlanan “Yamak Ahmet” dizisinde rol alan başarılı oyuncu filmde Temel karakterini canlandıracak. Daha önce bir çok projede yer alan başarılı oyuncu Alay Cihan “Temel ile Dursun İstanbul’da” filminin hem başrol oyuncusu hemde Genel yönetmenliğini üstleniyor. Magazin Gezegeni

Heyecanla bekliyorum.

Dursun karakterinide Ahmet Kömürcü oynadimi tadindan yenmez.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Shah Rukh Khan'ın bir diğer filmi olan Om Shanti Om filmini izledim. Genel olarak güzel ama beklediğim gibi değildi. Listemi güncelliyorum ;

1. Rab Ne Bana Di Jodi

2.Veer Zaara

3.Dilwale Dulhania Le Jayenge

4.Kabhi Khushi Kabhie Gham

5.My Name is Khan

6.Jodha Akbar

7.Swades: We, the People

8.Kal Ho Naa Ho

9.Fanaa

10.Ghajini

11.3 İdiots

12.Om Shanti Om

13.Paan Singh Tomar

14.Mere Brother Ki Dulhan

15.Don

16.Udaan

17. Rang De Basanti

Yorum

• yeni gördüm burayı.

hint filmlerini genelde sevmem ama ilk iki sıradaki filmleri izlicem. bu arada black ve 3 idiots u izleyip sevmemiştim. genelde hint filmlerinde beğenmediğim şey seyircinin gözüne sokarcasına mesaj verilmeye çalışılması oluyor. inşallah top 2 filmler güzeldir

bence güney kore sinemasına da eğilmek gerekiyor. sağlam filmler çıkıyor genelde. my sassy girl gibi mesela.

Yorum

• Dün yazamadık, Tony Scott intihar etmiş. Çaresi olmayan bir beyin tümörü olduğu için intihar ettiği söyleniyor.

Top Gun, Deja Vu, True Romance, Man on Fire, Enemy of State aklıma gelen önemli filmleri. Ridley Scott'ın kardeşiydi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeni gördüm burayı.

hint filmlerini genelde sevmem ama ilk iki sıradaki filmleri izlicem. bu arada black ve 3 idiots u izleyip sevmemiştim. genelde hint filmlerinde beğenmediğim şey seyircinin gözüne sokarcasına mesaj verilmeye çalışılması oluyor. inşallah top 2 filmler güzeldir

bence güney kore sinemasına da eğilmek gerekiyor. sağlam filmler çıkıyor genelde. my sassy girl gibi mesela.
                    Black filmini daha izlemedim ama 3 idiots filmi bence gayet iyiydi. Ama listenin başındaki filmleri izleyin pişman olmazsınız.

Yorum

• batmanı izledim en son güzeldi, bugünde cehennem meleklerine gitmeyi düşünüyoruz....kaliteli ekip

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Batman cidden güzeldi filme girmeden Cehennem melekleri 2 nin afişini gördüm de,

Oyuncu kadrosu Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Liam Hemsworth, Dolph Lundgren, Terry Crews, Chuck Norris, Charisma Carpenter, Randy Couture, Nikolette Noel, Novak Djokovic,

diyor da Djokovic ne alaka ya onu anlamadım 1. filmde oynuyor muydu ?

Yorum

• Ötesi yok...........
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• En son batman'i izledim. Joker farkını bariz hissettim. Filmin tek ve güzel sahnesi hapishane sahnesi. En kötüsünü söyleyeyim mi ?

Ateş gücümüz çok zayıf !
                            Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün yazamadık, Tony Scott intihar etmiş. Çaresi olmayan bir beyin tümörü olduğu için intihar ettiği söyleniyor.

Top Gun, Deja Vu, True Romance, Man on Fire, Enemy of State aklıma gelen önemli filmleri. Ridley Scott'ın kardeşiydi.
                              özellikle true romance filmi ilgi cekici....tarantino nun senaryosuymus film....filmin orjinal finalinde ana karakterler ölmesi gerekirken scott degişiklik yapmıs ve mutlu sonla bitirmiş filmi....tarantino ya sorduklarında durumu; kendisi scottın böyle istedigini ölmesi gereken karakterleri cok sevdigini bu yüzden boyle son ile filmin bittigini söylemiş....

izleyecegim ilk filmlerden olacak....
                              ıslak imza....

Yorum

• Bugün The Expendables'ın ikinci filmini izledim. İlk filme göre çok daha iyi bir film olmuş. Kadro zaten efsane. Bayağı güldüren sahneler barındırıyor. Sinemada vakit geçirmelik güzel bir film olmuş.
                                Oblomov'un Hırkası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim