Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Total Recall(2012), bu eski filmleri yeniden çekme yok öncesini çekme yok eskisini ama biraz değiştirerek çekme falan işin iyice suyu çıktı artık. Süperkahramanlar ve ecnebilerin remake dedikleri olay olmasa ne yapacak bu Hollywood. Bildiğin tükenmiş adamlar. Çerezlik film işte. Zaman geçirtiyor. Da, niye abi 250 milyon dolar diyorlar filmin bütçesine. Yuh. Ne gereği var.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Swades: We, the People

Shah Rukh Khan'ın bir mükemmel filmi daha. Ülke sevgisini konu almış gerçekten izlenmesi gereken bir film. Sıralamamı yeniliyorum ;

1. Rab Ne Bana Di Jodi

2.Veer Zaara

3.Dilwale Dulhania Le Jayenge

4.Kabhi Khushi Kabhie Gham

5.My Name is Khan

6.Jodha Akbar

7.Swades: We, the People

8.Kal Ho Naa Ho

9.Fanaa

10.Ghajini

11.3 İdiots

12.Don

13.Udaan

14. Rang De Basanti

Yorum

• laa ömerim süpersin hee , bende o filmi çok beğenmiştim ama sen beğenmezsin diye sana önermedim ama onuda izlediysen derinlere iniyon demektir artık ne beğenirsem sana sölerim ama kendin bul böyle daha mutlu oluyorum nedense
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• dayanamadım yine bişeyler önereyim ömerim bu altta yazacaklarımı izle pişman olmazsın hee

badmash company ---> anushka sharma oynuyor genç bir çocuk var kafayı kullanıp köşeyi dönüyor sonra olaylar olaylar ama akıllı çocuk ve sıfırdan tırmanıyor zevkli film sıkılmazsın ..

band baaja baaraat yine anushkacım oynuyor film müzikleri çok iyi özellikle sondaki neyse filmide izle ... http://www.youtube.com/watch?v=w3MMMgxjLFk

Break Ke Baad da izle imdb puanı düşük müşük salla gitsin ben beğendim zaten Deepika Padukone oynuyor kötü olma ihtimali düşük, ben filmlerde önce oyuncuya bakarım oyuncu iyiyse film yüzde 50 güzeldir

Om shanti om u hala izlemediysen kesin izle bu film bana çok şey öğretti hindistanlı efsane aktörleri falan tanırsın bu filmde sonra eski filmler içinde kafanda bir plan olur çünkü eski çok iyi yapımlar var 95 yapımı dilwale gibi ,bilmem anlatabildim mi? Ayrıca filmde sharukh khan baba ile padukone oynuyor yine seversin kesin..

Krish i izle demişmiydim bilmiyorum izledin mi? fantastik belki sevmezsin ama filmde çok güzel manzaralar var HD izlemiycek izleme ama filmde iyidir priyanka oynuyor filmde ..

Mere Brother Ki Dulhan bunu istersen ilk izle ben bayağı sevmiştim filmi ,hee bide bu film ile Katrina Kaif i tanımıştım kız cidden iyi filmi izle bununda takipcisi olursun cidden iyi oyuncu güzelde .http://www.youtube.com/watch?v=8nGZwu76GCI

hee birde sharukh khan,anushka sharma ve katrina kaif şuanda 2013 yılında çıkcak bi film çekiyolar 2012 yetişirmi bilmem ama şuan 4 gözle o filmi bekliyorum 3 ünüde çok seviyorum iyi film çıkacak eminim .....

Salaam namaste 2.olarak bunu izle, hatta ilk bunuda izleyebilirsin filmde kim oynuyor tahmin et bakalım ........ preity zinta şu veer zaarada oynayan kız , bu kız bollywood daki bence en çekici kız gamzesi yeter zaten ,hee bide ali khan var kadro iyi yani konusuda güzel...

Patiala house bunda da anushka sharma oynadığı için izlemiştim ama hiçte pişman olmadım eski bir kreketçinin geri dönüşünü anlatıyor izlersen sıkılmazsın... aktörü pek sevemesemde anushka için izlenir.

şuan mohabbatein i izliyorum güzel gidiyor izlenimlerimi paylaşırım bitirebilirsem..
          ---
          -----
          -------
          ---------
          Veee şu yukarda yaptığın sıralamaya girebilcek filmlerde var ama onları sonra söyliyeyim hepsi birden olmasın bu yukardakileride izlemeni istiyorum......

İyi seyirler......
          En son 61trabzonomer tarafından düzenlendi; 14.08.2012, 00:57.
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Swades: We, the People

Shah Rukh Khan'ın bir mükemmel filmi daha. Ülke sevgisini konu almış gerçekten izlenmesi gereken bir film. Sıralamamı yeniliyorum ;

1. Rab Ne Bana Di Jodi

2.Veer Zaara

5.My Name is Khan

6.Jodha Akbar

8.Kal Ho Naa Ho

9.Fanaa

10.Ghajini

11.3 İdiots

12.Don

13.Udaan

14. Rang De Basanti

belkide hayatimda en begendim filmdi 3 idiots 11 sirada yuhh
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ömer abim bu mesajındaki bütün filmleri izlemeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim. Ayrıca Anushka Sharma'nın 1 filmini izledim o bile yetti bu kız nasıl 1988 doğumlu aklım almıyor. Bir de Kareena Kapoor'dan sıkıldım artık. Hangi filme baksam bu , uyuz oluyorum.

Ayrıca Dün izlediğim Swades: We, the People , daki kız başka hiçbir filmde oynamamış sadece bu filmde oynamış imdb ye göre enteresan geldi bana.

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                belkide hayatimda en begendim filmdi 3 idiots 11 sirada yuhh
                Eee muhtar , Hint filmlerine dalınca anlıyorsun ki ondan daha güzel filmler de var.

Verdiğim listeden bir film izle sonra beğenmezsen Ömer sen haksızsın de bana.

Yorum

Eee muhtar , Hint filmlerine dalınca anlıyorsun ki ondan daha güzel filmler de var.

Verdiğim listeden bir film izle sonra beğenmezsen Ömer sen haksızsın de bana.
                  Sadece ve Sadece komedi Izliyorum Turkce Dublaj limi Bunlar

Yorum

Sadece ve Sadece komedi Izliyorum Turkce Dublaj limi Bunlar
                    Türkçe düblajlı film mi kaldı be muhtar

My Name is Khan ya da Veer Zaara ya da Rab Ne Bana Di Jodi filmlerinden bir tanesi izle hasta olacaksın , sonra hep hint filmi izlemek isteyeceksin

Yorum

Türkçe düblajlı film mi kaldı be muhtar

My Name is Khan ya da Veer Zaara ya da Rab Ne Bana Di Jodi filmlerinden bir tanesi izle hasta olacaksın , sonra hep hint filmi izlemek isteyeceksin
                      Prensip geregi Sadecekomedi izliyorum

Yorum

• pc den karakter sayısı hatası veriyor. cözüm varmı. bu arada taare zameen par ı es gecmeyin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

Prensip geregi Sadecekomedi izliyorum
                          Bu filmlerde de komiklikler var ki

Yorum

Bu filmlerde de komiklikler var ki
                            bilmedigimden soruyuorum ki izleyince anlicaz simdi

Yorum

bilmedigimden soruyuorum ki izleyince anlicaz simdi
                              İçlerinde en komiği Rab Ne Bana Di Jodi onu izle istersen ilk.

Veer Zaara yı izleyince ağlama sakın.

My Name is Khan'ı sadece izle

Yorum

• İzlediğim bir tane Hint filmini listeye eklemeyi unutmuşum ;

1. Rab Ne Bana Di Jodi

2.Veer Zaara

5.My Name is Khan

6.Jodha Akbar

8.Kal Ho Naa Ho

9.Fanaa

10.Ghajini

11.3 İdiots

12.Paan Singh Tomar