Total Recall(2012), bu eski filmleri yeniden çekme yok öncesini çekme yok eskisini ama biraz değiştirerek çekme falan işin iyice suyu çıktı artık. Süperkahramanlar ve ecnebilerin remake dedikleri olay olmasa ne yapacak bu Hollywood. Bildiğin tükenmiş adamlar. Çerezlik film işte. Zaman geçirtiyor. Da, niye abi 250 milyon dolar diyorlar filmin bütçesine. Yuh. Ne gereği var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
.....
Swades: We, the People
Shah Rukh Khan'ın bir mükemmel filmi daha. Ülke sevgisini konu almış gerçekten izlenmesi gereken bir film. Sıralamamı yeniliyorum ;
1. Rab Ne Bana Di Jodi
2.Veer Zaara
3.Dilwale Dulhania Le Jayenge
4.Kabhi Khushi Kabhie Gham
5.My Name is Khan
6.Jodha Akbar
7.Swades: We, the People
8.Kal Ho Naa Ho
9.Fanaa
10.Ghajini
11.3 İdiots
12.Don
13.Udaan
14. Rang De Basanti
Yorum
-
dayanamadım yine bişeyler önereyim
ömerim bu altta yazacaklarımı izle pişman olmazsın hee 
badmash company ---> anushka sharma oynuyor genç bir çocuk var kafayı kullanıp köşeyi dönüyor sonra olaylar olaylar
ama akıllı çocuk ve sıfırdan tırmanıyor zevkli film sıkılmazsın ..
band baaja baaraat yine anushkacım oynuyor
film müzikleri çok iyi özellikle sondaki neyse filmide izle ... http://www.youtube.com/watch?v=w3MMMgxjLFk
Break Ke Baad da izle imdb puanı düşük müşük salla gitsin ben beğendim zaten Deepika Padukone oynuyor kötü olma ihtimali düşük, ben filmlerde önce oyuncuya bakarım oyuncu iyiyse film yüzde 50 güzeldir
Om shanti om u hala izlemediysen kesin izle bu film bana çok şey öğretti hindistanlı efsane aktörleri falan tanırsın bu filmde sonra eski filmler içinde kafanda bir plan olur çünkü eski çok iyi yapımlar var 95 yapımı dilwale gibi ,bilmem anlatabildim mi? Ayrıca filmde sharukh khan baba ile padukone oynuyor yine seversin kesin..
Krish i izle demişmiydim bilmiyorum izledin mi? fantastik belki sevmezsin ama filmde çok güzel manzaralar var HD izlemiycek izleme ama filmde iyidir priyanka oynuyor filmde ..
Mere Brother Ki Dulhan bunu istersen ilk izle ben bayağı sevmiştim filmi ,hee bide bu film ile Katrina Kaif i tanımıştım kız cidden iyi filmi izle bununda takipcisi olursun cidden iyi oyuncu güzelde
.http://www.youtube.com/watch?v=8nGZwu76GCI
hee birde sharukh khan,anushka sharma ve katrina kaif şuanda 2013 yılında çıkcak bi film çekiyolar 2012 yetişirmi bilmem ama şuan 4 gözle o filmi bekliyorum 3 ünüde çok seviyorum iyi film çıkacak eminim .....
Salaam namaste 2.olarak bunu izle, hatta ilk bunuda izleyebilirsin filmde kim oynuyor tahmin et bakalım ........
preity zinta şu veer zaarada oynayan kız , bu kız bollywood daki bence en çekici kız gamzesi yeter zaten ,hee bide ali khan var kadro iyi yani konusuda güzel...
Patiala house bunda da anushka sharma oynadığı için izlemiştim ama hiçte pişman olmadım eski bir kreketçinin geri dönüşünü anlatıyor izlersen sıkılmazsın... aktörü pek sevemesemde anushka için izlenir.
şuan mohabbatein i izliyorum güzel gidiyor izlenimlerimi paylaşırım bitirebilirsem..
---
-----
-------
---------
Veee şu yukarda yaptığın sıralamaya girebilcek filmlerde var ama onları sonra söyliyeyim hepsi birden olmasın bu yukardakileride izlemeni istiyorum......
İyi seyirler......En son 61trabzonomer tarafından düzenlendi; 14.08.2012, 00:57.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
belkide hayatimda en begendim filmdi 3 idiots 11 sirada yuhhİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSwades: We, the People
Shah Rukh Khan'ın bir mükemmel filmi daha. Ülke sevgisini konu almış gerçekten izlenmesi gereken bir film. Sıralamamı yeniliyorum ;
1. Rab Ne Bana Di Jodi
2.Veer Zaara
5.My Name is Khan
6.Jodha Akbar
7.Swades: We, the People
8.Kal Ho Naa Ho
9.Fanaa
10.Ghajini
11.3 İdiots
12.Don
13.Udaan
14. Rang De Basanti

Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
.....
Ömer abim bu mesajındaki bütün filmleri izlemeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim. Ayrıca Anushka Sharma'nın 1 filmini izledim o bile yetti bu kız nasıl 1988 doğumlu aklım almıyor.
Bir de Kareena Kapoor'dan sıkıldım artık. Hangi filme baksam bu , uyuz oluyorum. 
Ayrıca Dün izlediğim Swades: We, the People , daki kız başka hiçbir filmde oynamamış sadece bu filmde oynamış imdb ye göre enteresan geldi bana.
Yorum
-
.....
Eee muhtar , Hint filmlerine dalınca anlıyorsun ki ondan daha güzel filmler de var.İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelkide hayatimda en begendim filmdi 3 idiots 11 sirada yuhh
Verdiğim listeden bir film izle sonra beğenmezsen Ömer sen haksızsın de bana.
Yorum
-
Sadece ve Sadece komedi Izliyorumİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee muhtar , Hint filmlerine dalınca anlıyorsun ki ondan daha güzel filmler de var.
Verdiğim listeden bir film izle sonra beğenmezsen Ömer sen haksızsın de bana.
Turkce Dublaj limi Bunlar
Yorum
-
.....
Türkçe düblajlı film mi kaldı be muhtarİlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece ve Sadece komedi Izliyorum
Turkce Dublaj limi Bunlar

My Name is Khan ya da Veer Zaara ya da Rab Ne Bana Di Jodi filmlerinden bir tanesi izle hasta olacaksın
, sonra hep hint filmi izlemek isteyeceksin 
Yorum
-
Prensip geregi Sadecekomedi izliyorumİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe düblajlı film mi kaldı be muhtar
My Name is Khan ya da Veer Zaara ya da Rab Ne Bana Di Jodi filmlerinden bir tanesi izle hasta olacaksın
, sonra hep hint filmi izlemek isteyeceksin 

Yorum
-
.....
Bu filmlerde de komiklikler var kiİlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrensip geregi Sadecekomedi izliyorum
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu filmlerde de komiklikler var ki
bilmedigimden soruyuorum ki izleyince anlicaz simdi
Yorum
-
.....
İçlerinde en komiği Rab Ne Bana Di Jodi onu izle istersen ilk.İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bilmedigimden soruyuorum ki izleyince anlicaz simdi
Veer Zaara yı izleyince ağlama sakın.
My Name is Khan'ı sadece izle
Yorum
-
.....
İzlediğim bir tane Hint filmini listeye eklemeyi unutmuşum ;
1. Rab Ne Bana Di Jodi
2.Veer Zaara
5.My Name is Khan