Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    la fanaayı izle demişsin şimdi az sonra gelecek, ama filmin sonu kötü diye yorum yapmışsın bütün hevesim kaçtı bee filmin sonu sölenir mi

Taare zameen paar da şu idiot daki çocuk var ama drama diyor ,hiç sevmem aşk falan yoksa karalar mı bağlayacaz şimdi

ahaa ghajini filmindede aynı cocuk oynuyor bütün filimlerde Aamir Khan oynuyor,olum sen bu cocuktan hoşlanıyor olmayasın bak bi ara banada yazıyodun laa
    bu arada çocuk demişken Aamir Khan'ın şuan 46 yaşında olduğunu hatırlatayım.
    ben de 3 idiots'tan sonra Ömer.in de tavsiyesiyle Fanaa'yı izledim. gayet başarılı, güzel bir film. ben bi de konusuna hiç bakmadan izlemiştim, filmin ilerleyişi beni baya şaşırtmıştı.
    Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konu hapisaneyse, The Shawshank Redemption mutlaka izlenmeli. Mutlaka.

Celda 211 de gayet iyi
      Hapishane filmlerinde Papillon'u tek geçerim

Yorum

la fanaayı izle demişsin şimdi az sonra gelecek, ama filmin sonu kötü diye yorum yapmışsın bütün hevesim kaçtı bee filmin sonu sölenir mi

Taare zameen paar da şu idiot daki çocuk var ama drama diyor ,hiç sevmem aşk falan yoksa karalar mı bağlayacaz şimdi

ahaa ghajini filmindede aynı cocuk oynuyor bütün filimlerde Aamir Khan oynuyor,olum sen bu cocuktan hoşlanıyor olmayasın bak bi ara banada yazıyodun laa
        Aman usta ne yaptın ya , Aamir Khan Hindistan'ın Leonardosu hiç izlenmez mi ?

Söylediğim filmlerin hepsini izle. Fanaa'nın sonu duygusal izle sen pişman olmayacaksın

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aman usta ne yaptın ya , Aamir Khan Hindistan'ın Leonardosu hiç izlenmez mi ?

Söylediğim filmlerin hepsini izle. Fanaa'nın sonu duygusal izle sen pişman olmayacaksın
          dostum yahu beni resmen dağıttı bu fanaa nasıl birşey di bee , ben yüzüklerin efendisi üzerine film tanımam ama bu son izlediğim 2 film çok çok iyi, idiot süperdi , ama fanaa bambaşka bir dünya ,keşke sonuda güzel bitseydi ,müzikler harika ,bilmiyorum yada hint müzik hayranlığındanda olabilir , özellikle rengarenktir hindistanım süper böyle film önerilerin varsa ömer devam et ama sonunu söyleme şimdi diğer dediklerini indiriyorum ama fanaa efsanelerim arasına girdi benim için

bu amir khan ın tüm filmlerini indircem hatta india yazan bütün filmleri

pyar impossible ı izle bu arada bu fanaa yada idiot kadar olmasada güzeldir .

Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

dostum yahu beni resmen dağıttı bu fanaa nasıl birşey di bee , ben yüzüklerin efendisi üzerine film tanımam ama bu son izlediğim 2 film çok çok iyi, idiot süperdi , ama fanaa bambaşka bir dünya ,keşke sonuda güzel bitseydi ,müzikler harika ,bilmiyorum yada hint müzik hayranlığındanda olabilir , özellikle rengarenktir hindistanım süper böyle film önerilerin varsa ömer devam et ama sonunu söyleme şimdi diğer dediklerini indiriyorum ama fanaa efsanelerim arasına girdi benim için

bu amir khan ın tüm filmlerini indircem hatta india yazan bütün filmleri

pyar impossible ı izle bu arada bu fanaa yada idiot kadar olmasada güzeldir .

http://www.imdb.com/title/tt1351224/
            Usta boolywood da çok iyi filmler var.Aamir khan ın filmleri zaten şaheser. 3 idiots, fanaa , ghajini ve taare zaman par bunları ilk başta izle. Unutma

Yorum

Usta boolywood da çok iyi filmler var.Aamir khan ın filmleri zaten şaheser. 3 idiots, fanaa , ghajini ve taare zaman par bunları ilk başta izle. Unutma
              izledim 2 sni bu akşam taare zaman par ı izlicem yarın ghajini bakalım bunlar nasıl?

Yorum

izledim 2 sni bu akşam taare zaman par ı izlicem yarın ghajini bakalım bunlar nasıl?
                Önce Ghajiniyi izle bence ama yine de sen bilirsin

Bunlarada hasta olacaksın bana güven

Yorum

Önce Ghajiniyi izle bence ama yine de sen bilirsin

Bunlarada hasta olacaksın bana güven
                  bu dört filme puan versen ama 10 üzerinden değil 100 üzerinden kaç verirdin ona göre öncelik vercem bende bu arada başka yokmu böyle film

Yorum

bu dört filme puan versen ama 10 üzerinden değil 100 üzerinden kaç verirdin ona göre öncelik vercem bende bu arada başka yokmu böyle film
                    Şimdi ayrım yapamam usta ama hepsi de birbirinden değerli filmler. İzle sen ya. İzle sonra yeni filmler buluruz

Yorum

• ömer taare zaman par da izledim ama fanaa bende nasıl bir etki yaptıysa artık kolay film beğenemiyorum kendime göre dersler çıkardım tabii nasip olursa cocuğuma nasıl davrancağım konusunda ama fanaa çıtayı acayip yükseltti sarıp sarıp müziklerini sahnelerini falan izliyorum ( rengarek,benim ülkem rengarenk ), ghahini de geldi ama oda aksiyon galiba

Ben hayatta 2 tür filmden hoşlanırım bir romantik komedi diğeri aşklı aksiyon onun için taare zaaman par pek etkilemedi beni

Yeni filmler tanıt sana zahmet ömer,

Yorum

ömer taare zaman par da izledim ama fanaa bende nasıl bir etki yaptıysa artık kolay film beğenemiyorum kendime göre dersler çıkardım tabii nasip olursa cocuğuma nasıl davrancağım konusunda ama fanaa çıtayı acayip yükseltti sarıp sarıp müziklerini sahnelerini falan izliyorum ( rengarek,benim ülkem rengarenk ), ghahini de geldi ama oda aksiyon galiba

Ben hayatta 2 tür filmden hoşlanırım bir romantik komedi diğeri aşklı aksiyon onun için taare zaaman par pek etkilemedi beni

Yeni filmler tanıt sana zahmet ömer,
                        Abi hint bunlardan başka pek yok.Yeni yeni ısınıyorum bu alana

Yorum

• Ömer seni hem çok seviyor hemde öldürmek istiyorum laa olum bu ghajinide bu sefer kız öldü ,2 gündür psikolojimi bozdun olum mutlu son yok mu bee o kadar tatlı,kıpır kıpır ,yardım sever kız öldü fanaa kadar olmasada çok üzüldüm kızın ölmesine film bitene kadar hep kendimi kandırdım ,ha şimdi çıkcak yok yok ölmemiştir,rüyaydı, ölse ömer söylerdi derken film bitti

1-Faana
                          2-ghajini
                          3-idiot 3

sıralamam budur ama hepsi süper,

Yorum

• Bende Aamir Khan fimlerini yazacaktım.Adamı çok geç keşfettik ama izlediğim en iyi oyuncu.Heykeli dikilesilerden.Hayran kaldım.Ghanjini müthiş bir filmdi.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende Aamir Khan fimlerini yazacaktım.Adamı çok geç keşfettik ama izlediğim en iyi oyuncu.Heykeli dikilesilerden.Hayran kaldım.Ghanjini müthiş bir filmdi.
                              aamir khan a her rol yakışıyor, ghajini bunun kanıtı,2 farklı karakteri nasıl oynuyor adam, diğer filmlerinide indircem ama drama falan yazıyor hiç bana göre değil ya aşk olacak ya aksiyon gerisi hikaye

bu arada faana yı izlemediysen kesin izle uğur

Yorum

aamir khan a her rol yakışıyor, ghajini bunun kanıtı,2 farklı karakteri nasıl oynuyor adam, diğer filmlerinide indircem ama drama falan yazıyor hiç bana göre değil ya aşk olacak ya aksiyon gerisi hikaye

bu arada faana yı izlemediysen kesin izle uğur
                                Sıra onda.Ancak Ghanji kadar etki yapacağını sanmıyorum.Belki 720p izlediğimdenmidir nedir
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim