Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bildiginiz tarihsel veya kulturel saglam bir film varmi? Turkiye hakkinda? Burda unide arkadaslarla oyle bir film izlemek istiyoruz'da.
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Aksiyon filmi arıyorum şöyle en güzelinden. Topluca arkadaşlarla izleyeceğiz. Tavsiye edebileceğiniz bir film var mı ?

Yorum

• Aksiyon filmlerinden pek anlamam ama Celda 211'i tavsiye edebilirim (hapishane filmi
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aksiyon filmlerinden pek anlamam ama Celda 211'i tavsiye edebilirim (hapishane filmi
          Hapisane filmiyse izlenir

Yorum

• Hayalet Sürücü 2'yi izledim.
            İlk filmine göre daha çılgın olmuş.Çılgın yerine söyleyecek bir şey bulamadım.İzlerken çılgın dememin nedenini anlayabilirsiniz.
            Genele iyi denemez ama gülümseten, Hayalet Sürücü'nün ilgi çekici hikayesini anlatan sahneler vardı.
            Filmin Türkiye'deki mekanlarda da çekildiğini söylemeliyim.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Prison Break fanı olduğu nasıl da belli oluyor.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

3 idiots'u tekrar izledim. İnsan duygulanıyor ya. Çok süper bir film. İzlemeyenler çok şey kaçırmıştır benden demesi.

Özellikle meslek seçiminde zorlanan kardeşlerim mutlaka izlesinler.
                ömer filmi izledim çokta beğendim hindistana gitme teklifin hala geçerli mi ?

fanaa yıda indiriyorum varsa 3 idiot gibi paylaşmlara devam et
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Eric Bana 'nın başrolde oynadığı Chopper filmi var.

Hapishanede geçiyor çoğunluğu .

Ayrıca birebir gerçek bir hikaye.

Gerçekte olayın kahramanı elemana benzemek için 30 küsür kilo almış

Tavsiye ederim.
                  Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                  Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bildiginiz tarihsel veya kulturel saglam bir film varmi? Turkiye hakkinda? Burda unide arkadaslarla oyle bir film izlemek istiyoruz'da.
                    Nasıl bir film olsun (:
                    Alevi sünni çatışmasıyla alakalı 5 senelik bir film var aklımda (:
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ömer filmi izledim çokta beğendim hindistana gitme teklifin hala geçerli mi ?

fanaa yıda indiriyorum varsa 3 idiot gibi paylaşmlara devam et
                      Olmaz mı abi

Fanaa'yı kesin izle.

Ghajini'yi izlemezsen ayıp edersin

En son Taare Zameen Par'ı tavsiye ederim. Hiçbirini izlemiyorsan bunu izle.

Bu filmleri izle sonra Hindistan'a gidelim senle abi

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Prison Break fanı olduğu nasıl da belli oluyor.

Aman abi nerden aklıma getirdin ya, bak yine duygulandım.

Bir daha prison break gibi bir şey izlermiyiz acaba...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eric Bana 'nın başrolde oynadığı Chopper filmi var.

Hapishanede geçiyor çoğunluğu .

Ayrıca birebir gerçek bir hikaye.

Gerçekte olayın kahramanı elemana benzemek için 30 küsür kilo almış

Tavsiye ederim.
                          Aldım listeye.Teşekkür ederim Oğuzhan.En kısa zamanda izlemeye çalışacağım.

Yorum

Olmaz mı abi

Fanaa'yı kesin izle.

Ghajini'yi izlemezsen ayıp edersin

En son Taare Zameen Par'ı tavsiye ederim. Hiçbirini izlemiyorsan bunu izle.

Bu filmleri izle sonra Hindistan'a gidelim senle abi
                            la fanaayı izle demişsin şimdi az sonra gelecek, ama filmin sonu kötü diye yorum yapmışsın bütün hevesim kaçtı bee filmin sonu sölenir mi

Taare zameen paar da şu idiot daki çocuk var ama drama diyor ,hiç sevmem aşk falan yoksa karalar mı bağlayacaz şimdi

ahaa ghajini filmindede aynı cocuk oynuyor bütün filimlerde Aamir Khan oynuyor,olum sen bu cocuktan hoşlanıyor olmayasın bak bi ara banada yazıyodun laa
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Aman abi nerden aklıma getirdin ya, bak yine duygulandım.

Bir daha prison break gibi bir şey izlermiyiz acaba...
                              Ah be Bellick
                              Més Que Un Club

Yorum

• Konu hapisaneyse, The Shawshank Redemption mutlaka izlenmeli. Mutlaka.

Celda 211 de gayet iyi
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim