Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    karanlıklar ülkesi - uyanış

diye bir filme gittim klasik vampir geyiği yapmışlar 3 boyut muhabbetide tamamen laf. harcadığım zamana yazık. 4/10
    Devam filmi olduğunu unutmamak lazım.

Eski filmleri izlemediğin taktirde bu şekilde yorum yapman gayet normal.

En kısa zaman içersinde gideceğim.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Tehlikeli İlişkiler

Tamamen zaman kaybı , IMDP'de aldığı puanı görünce çok şaşırdım

Neyine bu kadar yüksek puan verildi anlamak mümkün değil , bu kadar kopuk kopuk olup bu kadar yüksek puan ilginç
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• TAKVA filmini dün akşam 3.kez izledim. Gerçekten "taş gibi" bir film. Türk Sineması'nın dindarlara ve tarikatlara basmakalıp bakışına ve ritüellerine uzak, eleştirisini gayet güzel yerden ve net biçimde ortaya koyan bir yapım. Filmin senaristinin bu film için meşhur bir dergahta 4 ay kadar kaldığı söyleniyor. Filmi "Tertemiz Müslüman'ın parayla ve cinsellikle imtihanı" olarak özetleyebiliriz. Başroldeki Erkan Can yine muhteşem oynuyor.
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Kun Faaya Kun diye bir film buldum ama hiçbir yerden indiremiyorum. Bu konuda yardım edebilecek kimse var mı ?

Bu da filmden alıntı.

En son Misafir tarafından düzenlendi; 07.02.2012, 14:56.

Yorum

• Böyle bir şey buldum ama filmi bulamıyorum

Yorum

• Düşmanı Korurken

Dün sinemada izlemiş olduğum film aksiyon severler için gayet tatmin edici bir düzeyde.

Denzel Washington tüm filmlerini izleyen ve hayranı olan biri olarak izlemenizi tavsiye ederim.

10/8
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Tamam Holywood´un fikirleri bitti.Simdi 2 klise fikirleri birlestiriyorlar Naziler ve Dünyanin istilasi.Bakalim nasil bir filim olacak.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kun Faaya Kun diye bir film buldum ama hiçbir yerden indiremiyorum. Bu konuda yardım edebilecek kimse var mı ?

Bu da filmden alıntı.

Filmin adı Rockstar (2011) Ömer. Kun Faaya Kun ise filmden bir şarkı olabilir.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Filmin adı Rockstar (2011) Ömer. Kun Faaya Kun ise filmden bir şarkı olabilir.
                    Abi bu film değil büyük ihtimalle. Çünkü bu filmde oynayanlar video klipte yok. Ayrıca imdb 'de http://www.imdb.com/title/tt1229787/ böyle bir adres var.

Kun fayakuun isimli film.

Yorum

• Hımm, senin söylediğin Endonezya yapımı olan şu film mi?

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hımm, senin söylediğin Endonezya yapımı olan şu film mi?

Abi , o kliple bu filminde alakası yok sanki. Çok garibime gitti. O klip büyük ihtimalle bir filmin içinden alınmıştır ama bu filmde de o çocuk yok.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TAKVA filmini dün akşam 3.kez izledim. Gerçekten "taş gibi" bir film. Türk Sineması'nın dindarlara ve tarikatlara basmakalıp bakışına ve ritüellerine uzak, eleştirisini gayet güzel yerden ve net biçimde ortaya koyan bir yapım. Filmin senaristinin bu film için meşhur bir dergahta 4 ay kadar kaldığı söyleniyor. Filmi "Tertemiz Müslüman'ın parayla ve cinsellikle imtihanı" olarak özetleyebiliriz. Başroldeki Erkan Can yine muhteşem oynuyor.
                          Alıyorum listeme

Liste de 281 film olmuş yau
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alıyorum listeme

Liste de 281 film olmuş yau
                            Imdb listesi kullaniyorsan benim liste 1000'i gecti bile.
                            Hepsini izleyecegim diye degil, sadece film izlemek istedigim zaman bir referans olustrumasi amaciyla tutuyorum listeyi. Yoksa ortalama 100 dakikadan 1000 tane film 100.000 dakika yani hic durmadan seyredersem 70 gün eder.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Elite Squad 1

Elite Squad 2

Tavsiye ederim.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kurgusu mükemmel ama sonunda filmi anlamak mümkün gözükmüyor, şizofrenik bir film tavsiye ederim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim