Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kore filmi
    Yoksa Japon agiza daha iyi oturuyor diye mi yaziyiorsun?
    Ben de Drive'i begenmeme ragmen cok agir oldugunu ve bu kadar övgüyü hak etmedigini düsünüyorum. I Saw The Devil ise Oldboy'dan sonra seyrettigim en iyi Kore filmidir. Min Sik Choi yine döktürmüs bu filmde.
    İlla Kore filmi diye belirtmek mi gerekiyor

Tamam bundan sonra belirteceğim , bu kadar dikkatle takip edildiğimi bilmiyordum
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kara Şimşek

Tam anlamıyla 0-15 yaş arası çocuk filmi olmuş , bu yaştaki kişilerin şiddetle izlemesini tavsiye ederim
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Drive filminin tek kusuru bence trailerinin bütün aksiyon sahnelerini içermesiydi. Bu traileri izleyen adam doğal olarak filmin aksiyon filmi olduğunu düşünüyor.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlla Kore filmi diye belirtmek mi gerekiyor

Tamam bundan sonra belirteceğim , bu kadar dikkatle takip edildiğimi bilmiyordum
          Takip demeyelim de Kore filmi hastasiyim diyelim.

I Saw The Devil disinda
          The Man From Nowhere

A Bittersweet Life

The Chaser

Memories of Murder

ve
          Mother

önerebilecegim güzel Güney Kore filmleri. Zatn Oldboy'u herkes biliyor. Söylememe gerek yok.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• http://www.imdb.com/title/tt0107207/

İzlenmesi gereken bir film özellikle Daniel Day-Lewis'e hayran kalacaksınız...
            Bordomavi.net

Yorum

• Çelik Yumruklar

7 Ekimde vizyona giren ve sabırsızlıkla beklediğim filmi nihayet bugün izledim.

Film için ; Mükemmel,olağanüstü,süper,fantastik,inanılmaz gibi kelimeler hafif kalır.

Son zamanların en iyi filmi !

Gidip izlemenizi tavsiye ederim , izlemeyen çok şey kaybeder..

Not : 10 / 10
              En son Serdær tarafından düzenlendi; 08.10.2011, 18:54.
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• New York'ta 5 Minare'yi demin izledim. Mükemmel bir Film oldu bence. Agliyordum az kalsin ve ben filmerlde hic aglamam. Mahsun Kirmizigül gercekten mükemmel bir is cikartmis.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu filme ne diyorsunuz ?

"We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Haftasonunu değerlendirdim ve 3 film izledim.
                    O Brother , Where Art Thou?

Daha önce ablamla beraber izlemiştim, şimdi tekrar tek izledim. Bence her şeyi ile müthiş bir film. Eğlenmek isteyen komedi arayan herkes izlesin derim ben. Müzikler için bile izlenir bu film.
                    Frequency

Burdan bir abim tavsiye etmişti ama şimdi adını hatırlayamadım. O gün izlerim demiştim ama şimdiye nasip oldu. Bu aralar bilim kurguya sardım. Paralel evrenler falan hoşuma gidiyor.
                    12 Angry Men

Bu film için yorum yapmıyorum yapılacak tüm yorumlar yapılmıştır zaten. Daha önce The Man From Earth filmini izlemiştim ve beğenmiştim. Yorumları okuduğumda bu filme benzediğini söylüyordu herkes. Bir de bunu izleyeyim dedim ve hayran kaldım. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
                    Més Que Un Club

Yorum

Kara Şimşek

Tam anlamıyla 0-15 yaş arası çocuk filmi olmuş , bu yaştaki kişilerin şiddetle izlemesini tavsiye ederim
                      O kadar mı kötü ya ? Daha yeni indirmiştim. Eee şey yani DVD'yi yeni indirmiştim üst raftan.. Neyse bi izlemeyi deneyeceğim. Olmazsa silerim artık.. Eee şey yani DVD'yi çöpe atarım yani..
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar mı kötü ya ? Daha yeni indirmiştim. Eee şey yani DVD'yi yeni indirmiştim üst raftan.. Neyse bi izlemeyi deneyeceğim. Olmazsa silerim artık.. Eee şey yani DVD'yi çöpe atarım yani..
                        çççççççççççç

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu filme ne diyorsunuz ?

http://www.imdb.com/title/tt1827487/
                          İzlemek için sabırsızlanıyorum ama Hollanda'da vizyona girmeyecekmiş herhalde. İndirmeye çalıştım ama henüz düşmemiş internete.

Yorum

Çelik Yumruklar

7 Ekimde vizyona giren ve sabırsızlıkla beklediğim filmi nihayet bugün izledim.

Film için ; Mükemmel,olağanüstü,süper,fantastik,inanılmaz gibi kelimeler hafif kalır.

Son zamanların en iyi filmi !

Gidip izlemenizi tavsiye ederim , izlemeyen çok şey kaybeder..

Not : 10 / 10
                            Yorumun üzerine çok heveslendim izlemek için. Ama Cinebonus'a gelmemiş film. Trabzon'da Royal'de ve Varlıbaş Avşar'da var. Bu akşam gidip izleyesim var. İki sinemaya da hiç gitmedim. Hangisi daha iyidir bilen birisi yorumlarsa sevinirim..

Royal ? Varlıbaş AVM Avşar Sinemaları ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yorumun üzerine çok heveslendim izlemek için. Ama Cinebonus'a gelmemiş film. Trabzon'da Royal'de ve Varlıbaş Avşar'da var. Bu akşam gidip izleyesim var. İki sinemaya da hiç gitmedim. Hangisi daha iyidir bilen birisi yorumlarsa sevinirim..

Royal ? Varlıbaş AVM Avşar Sinemaları ?
                              Ben Trabzonda , Forum Trabzon gittim. Orayı çok beğenmiştim.
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Ben Trabzonda , Forum Trabzon gittim. Orayı çok beğenmiştim.
                                orası cinebonus işte. Bende oradan başka bir yere gitmedim. Neyse avşar'i demeyeceğim büyük ihtimalle..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim