Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sonu bana biraz saçma gelse de yine de etkileyici bir sondu. Sonu kitabıyla aynı değilmiş.Kitaptan ayrı filmin son 10 dakikasını eklemişler ve bu son 10 dakikayı sadece o sahnede oynayanlar biliyormuş, diğerleri izleyince görmüş. İzlemeyenlere tavsiye ediyorum.
    film hakkında yorumlar iyi, listeye ekledim bakalım nasıl filmmiş

Yorum

• Şu fotoyu görünce içim bir acayip oldu.

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biridir Öldüren Sis

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          film hakkında yorumlar iyi, listeye ekledim bakalım nasıl filmmiş
          İzle tabi. Yorumunu bekliyorum.
          İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biridir Öldüren Sis
          Neden peki
          Més Que Un Club

Yorum

Neden peki
            Saçma sapan demenin az kalacağı bir son ve yine saçma sapan bir canavar-düşman olması

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Saçma sapan demenin az kalacağı bir son ve yine saçma sapan bir canavar-düşman olması
              Ne olursa olsun en kötü filmlerden biri değildir yahu.
              Yaşam Şifresi (2011)

Trailer

Film bana çok kısa geldi. 90 dakika kısa yani. Ya da ülkemizdeki uzun dizilere alışmış olduğumdandır bilmiyorum. Ne yapacaklarına karar verememişler gibi. Bilim kurgu mu polisiye mi aksiyon mu o mu bu mu yani Yani film hakkında iyi şeyler de söyleyebilirim kötü şeylerde.Başrol Jake Gyllenhaal'ı beğendim. İzlemeyenlere tavsiye ediyorum
              En son Atakan tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 01:11.
              Més Que Un Club

Yorum

İzle tabi. Yorumunu bekliyorum.
                filmi ben beğendim filmin sadece sonu için bile 2 saat izlemeye değer
                En son abcabca tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 02:28.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hızlı VE Öfkeli 5

Tüm seriyi izleyen biri olarak bence serinin en iyi filmi.

Hiçbir filmi izlemeyip(daha önceki 4 filmi) sadece bu filmi izleyebilirsiniz.

Aksiyon sahneleri ve gerilim açısından olağanüstü.

Sonunda Don Omar şarkısı süper olmuş Kasa açma sahnesi ve sonrası

Harika Harika Harika !

Puanım : 8,5
                  Filmi izledim güzelmiş gerçekten........

Yalnız o kadar polis arabasını çaldılar şehri yarışıp birbirine katıyorlar kimse onları arayıp sormuyor.....

Aksiyon sahneleri güzel ama gerçeklikten iyice kopmuşlar......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Klasikseverlere tavsiye.

A Raisin in the Sun (Güneşte Bir Leke) 1961

1950'lerin sonunda ABD'de geçen film hayatlarının dönüm noktasındaki siyahi bir ailenin yaşadıkları küçük apartman dairesinde karşılaştıkları sorunları irdelerken ırk sorunu, kuşak çatışması, ekonomik sorunlar gibi konulara değinir. Filmin çekimleri ABD'de "Vatandaşlık Hakları Hareketi" nin bütün hızıyla başladığı bir döneme denk gelmişti. 1961 yılında gösterime girdiğinde çığır açıcı bir film olarak nitelendirilmişti ve kendisinden sonra gelecek birçok benzer sosyal içerikli film, oyun ve TV dizisine ilham kaynağı olmuştu.

Yorum

• Deja Vu(2006)

Ne çok süper dehşet bir film ne de kötü bir film. Sürükleyici bir film ama o final olmamış bence. Mutlu son diye etmişler içine.
                      Més Que Un Club

Yorum

Deja Vu(2006)

Ne çok süper dehşet bir film ne de kötü bir film. Sürükleyici bir film ama o final olmamış bence. Mutlu son diye etmişler içine.
                        Yaşam Şifresi, Deja vu gibi bu tür filmleri seviyorsan, Frequency'ı da izlemelisin o da fena değil

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaşam Şifresi, Deja vu gibi bu tür filmleri seviyorsan, Frequency'ı da izlemelisin o da fena değil
                          Listemde 150'ye yakın film var. Bunu da aldım listeye ama başlara.İzlerim yarın büyük ihtimal.
                          En son Atakan tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 22:59.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Son Durak 5 ( Final Destination ) sinemlardaymış....

Benim gibi gerilim türü severlere ilanen duyurulur......
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• The Mask(1994)

Bilmeyen yoktur bu filmi. Çocukluğumda izlemiştim, şimdi bir daha izledim ve bir şey dikkatimi çekti.O kişi de Cameron Diaz tabii ki Şimdi vizyonda bir filmi var. Gitmeyi düşünüyordum zaten yarın ona giderim. Kadın şuan süper.17 yıl önce de süpermiş.Bundan 17 yıl sonra da aynen devam eder gibi Favorim Scarlett Johansson, 2. olarak Cameron geliyor artık.
                              En son Atakan tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 18:37.
                              Més Que Un Club

Yorum

• The Sixth Sense(1999)

Güzel kurgu süpriz son. Çocuk (Haley Joel Osmen) gerçekten güzel oynamış. İzlemenizi tavsiye ederim.
                                Més Que Un Club

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim