Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trendeki Yabancılar (1951)

Alfred Hitchcock'dan yine muhteşem bir cinayet öyküsü. Bundan sonra otobüste, trende, tranvayda veya metroda konuştuğunuz kişilere daha fazla dikkat edeceksiniz.

Yine güzel bir Hitchcock filmi...Çok ağır işliyor , bu yüzden zaman zaman sıkabiliyor ama sonunu merak ettirdiği için sürüklüyor...10/7.8 verdim ben...Şu ana kadar en düşük not verdiğim Hitchcock filmi...
    Filmin bitiş sahnesi çok güzeldi bu arada...
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İnception

Filmi şimdi izledim. İnanılmaz bir film. Beklediğimden daha iyi bir film çıktı ve birkaç kere daha izlemem şart oldu. İnanılmaz ayrıntılar var.
      Filmin sonu bana rüya gelmedi. Sonra internetteki yazıları okudum.Rüyadeyken sol elinde yüzük oluyormuş.Son sahnede yokmuş yüzük.Bu da rüyada olmadığının bir göstergesi. Kısacası inanılmaz bir film.
      En son Atakan tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 03:42.
      Més Que Un Club

Yorum

• Müthiş , müthiş , müthiş...!!!
        İzlediğim en iyi Hitchcock filmlerinden biri...Sinemada süpriz sonun ilk görüldüğü filmlerden biridir belkide...Ayrıca geri çıkan kameranın zoom yapmasıda sinema tarihinde bir ilk bu filmde...Bu filmin ardından çoğu filmde hatta hala bu teknik kullanılıyor...Hitchcock'un sinemaya büyük armağanlarındandır bu teknik...
        Üstadın müthiş zekasıyla süslenmiş enfes sonlu bir film...10/9 Mutlaka izlenilmeli...
        En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 03:56.
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Eyvah Eyvah 2 ' yi izleyen seyirci sayısı 3.157.000 kişiyi aşmış.......

Üzerinde emek olan gerçek anlamda sanat için yapılmış olan ve sade güzelliğini candanlıkla harmanlayan anlatımıyla gerçekten hoşuma giden bu filme toplumsal olarak sahip çıkılmasından oldukça memnun oldum....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Müthiş , müthiş , müthiş...!!!
            İzlediğim en iyi Hitchcock filmlerinden biri...Sinemada süpriz sonun ilk görüldüğü filmlerden biridir belkide...Ayrıca geri çıkan kameranın zoom yapmasıda sinema tarihinde bir ilk bu filmde...Bu filmin ardından çoğu filmde hatta hala bu teknik kullanılıyor...Hitchcock'un sinemaya büyük armağanlarındandır bu teknik...
            Üstadın müthiş zekasıyla süslenmiş enfes sonlu bir film...10/9 Mutlaka izlenilmeli...
            Emre Yavuz, resim çıkmamış ama bahsettiğin film Vertigo olmalı.

Ben asıl North by Northwest'i izledikten sonraki tepkilerini merak ediyorum.
            En son Emir Faruk tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 09:49.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnception

Filmi şimdi izledim. İnanılmaz bir film. Beklediğimden daha iyi bir film çıktı ve birkaç kere daha izlemem şart oldu. İnanılmaz ayrıntılar var.
              Filmin sonu bana rüya gelmedi. Sonra internetteki yazıları okudum.Rüyadeyken sol elinde yüzük oluyormuş.Son sahnede yokmuş yüzük.Bu da rüyada olmadığının bir göstergesi. Kısacası inanılmaz bir film.

Nolan imzalı muhteşem bir filmdir Inception. Filmin sonundaki sahnenin gerçek mi yahut rüya mı oluduğunu bilmiyoruz ki Alihan. Çünkü masaya koyduğu totemi dönüyordu, yere düşmedi ki. Bence muhakkak ikincisi de gelir filmin. Hayatımda izlediğim en şahane filmdir Inception.

İzledin mi izlemedin mi bilmiyorum ama Martin Scorsese imzalı, Leo'nun yine başrolünü oynadığı Shutter Island'ı tavsiye ederim. Çok başarılı bir filmdir bence.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nolan imzalı muhteşem bir filmdir Inception. Filmin sonundaki sahnenin gerçek mi yahut rüya mı oluduğunu bilmiyoruz ki Alihan. Çünkü masaya koyduğu totemi dönüyordu, yere düşmedi ki. Bence muhakkak ikincisi de gelir filmin. Hayatımda izlediğim en şahane filmdir Inception.

İzledin mi izlemedin mi bilmiyorum ama Martin Scorsese imzalı, Leo'nun yine başrolünü oynadığı Shutter Island'ı tavsiye ederim. Çok başarılı bir filmdir bence.

Bilmiyorum bana öyle geldi.Sonlarda sendeliyordu zaten.Bir de yüzük olayını öğrenince(Ben buna dikkat etmemiştim.) kesin rüya değil dedim ama inşallah devamı gelir.
                Bu arada adım Atakan.
                Zindan Adası listemde.Onu da izleyeceğim.İzleyince yorumlarımla burdayım.
                Més Que Un Club

Yorum

• Kusura bakma lütfen, karıştırmışım ismi.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Önemli değil.
                    Bu arada Matrix'e yapılan Animatrix Başlangıç'a da yapılmış.Animatrix'i kafadaki soru işaretleri yüzünden yapmışlardı.Bu filmde ise filmde yaşanan olaylardan önce neden Bay Saito'nun rüyasına girmeye çalıştıkları ele alınmış.İlginç. Yapılan bazı yorumları okudum.Yorumlarda filmin hepsi rüya olduğu için gelişmeden başlandığı girişin başlangıçın gösterilmediği bahsediliyor.Vallahi kafam karıştı.
                    Başlangıç: Cobol İşi
                    En son Atakan tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 13:53.
                    Més Que Un Club

Yorum

Aydın abi, dün ustanın Spellbound filmini izledim, imdb puanı 7.7 ama gözümde Vertigo'yu zorladı valla Dial M for Murder filmi de izlediklerim arasında en güzellerinden biriydi. Emre sen de izlemediysen kesin izle bu ikisini

Bu arada herkes liste yapacaktı ama liste falan göremiyoruz kaç ay oldu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Aynen Vertigo abi...
                        Şu ana kadar Sapık , Arka Pencere , Rear Window , Trendeki Yabancı ve Vertigo filmlerini izledim ustanın...Sapık'tan sonra ikinci sıraya yerleştirdim Vertigo'yu...4-5 filmini daha indirdim okullar açılana kadar 5 gün içerisinde North by Northwest , Çok şey bilen adam , 39.aşama ve Rope'yi izleyeceğim bakalım Vertigo ve Sapık'tan iyisine rastlayacakmıyım...
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Aydın abi The wrong man filmini izledin mi üstadın...?Henry Fonda ve Hitchcock'u bir arada görünce bi heyecan yaptım...Ama nette yeterli bilgi yok film hakkında imdb'de iyi puan almış...İzlediysen bi bilgi verirmisin izlenmeye değer mi...?
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aydın abi, dün ustanın Spellbound filmini izledim, imdb puanı 7.7 ama gözümde Vertigo'yu zorladı valla Dial M for Murder filmi de izlediklerim arasında en güzellerinden biriydi. Emre sen de izlemediysen kesin izle bu ikisini

Bu arada herkes liste yapacaktı ama liste falan göremiyoruz kaç ay oldu
                            Dial M for Murder'ı izledim...Spellbound'da inmeye başladı bile... Bakalım nasılmış...

Liste kabardı...Spellbound , Çok şey bilen adam , 39.aşama , Rope , North by Northwest...Yalnız 39.aşama 1935 yılı görüntü zehir gibi hiç gözüm almıyor izlemeyi ama Hitchcock hatırına izlerim zaten 85 dk...Rope 80 dk ikisinide bu gece izlerim...
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Shadow of a Doubt ve Rebecca filmlerinide indirdim ustanın...
                              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Güzel bir Hitchcock filmi daha...Zaman akıp geçti...10/7.8
                                En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 21:51.
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim