Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıkılmadan izleyeceğiniz 3 film söyleyeyim size..
    1-)96 Saat
    2-)Piyanist
    3-)Milyon Dolarlık Bebek.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Black Swan
      The Wrestler'ı sevenler bunu da seveceklerdir. Hikaye olarak çok benziyorlar birbirlerine. Zaten yönetmen Aronofsky'de bir elmanın iki yarısı olarak tanımlamış bu iki filmi.

Natalie Portman'den ve hocasını oynayan elemandan harika oyunculuklar izliyoruz. Senaryo ve diyaloglar da oldukça güzel. Hele Natalie'nin son sahnedeki cümlesi insanı alıp götürüyor

8.
      İkisini de izledim ama aralarında bir bağlantı kuramadım. İlk kez senden duyuyorum hikayelerin benzediğini. Neresi benziyor mesela?

Yorum

• Scent of a Woman - Kadın Kokusu

Al Pacino, büyük bir oyunculuk gösterisi sergilemiş.
        Filmde Tango sahnesi de sinemanın unutulmazları arasına girmiştir.
        Bunun yanında film içinde Albay'ın monologları insanı kışkırtan, şaşırtan ve çoğu zaman güldüren cinsten.

Benim en sıkı repliklerimden birisi şudur;

- Bana bir John Daniels söyle.
        - Sanırım Jack olacaktı.
        - Kaç yıllık arkadaşımın ismini bana mı öğretiyorsun (!)

Kişisel notum. 8,5/10

Yorum

• Matrix serisini tekrar izledim ve tekrar hayran oldum.1. film efsane.Özlemişim vallahi. İzlemeyen varsa seriyi izlesin derim ben.Gerçi yoktur izlemeyen.

Bir de Animatrix diye bir şey varmış.Onu daha önce izlememiştim ama bugün 9 bölümünü de izledim. Kafada oluşan tüm soru işaretleri olmasa da bazı soru işaretlerini götürüyor bu film.Gökyüzü o hale nasıl geldi, robotlar niye isyan etti gibi. İzlemeyen varsa izlesin derim. Bazı saçma bölümleri var ama.
          En son Atakan tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 16:30.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Scent of a Woman - Kadın Kokusu

Al Pa babanın en büyük oyunculuğunu sergilediği filmdir bana görede...
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İkisini de izledim ama aralarında bir bağlantı kuramadım. İlk kez senden duyuyorum hikayelerin benzediğini. Neresi benziyor mesela?
              Belli paralellikler var.
              • Gerek Rourke, gerekse Portman mükemmel olmak için çalışan kişiler.
              • İkisinin de hikaye süresince başka birisiyle cinsel ve duygusal bir yaklaşımı oluyor.
              • İkisi de son sahnede hayatları pahasına son gösterilerini yapıyorlar.

Hikayelerin direkt olarak bağlantıları yok tabi. Ama anlatım dili birbirine çok benziyor. Aronofsky'nin tüm filmlerini izledim ve hepsinin anlatımı birbirinden farklılıklar gösteriyor ama Wrestler ve Black Swan farklı kişilerin aynı yaşantılarını anlatıyor bana göre.
              En son Mayls tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 17:57.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Slumdog Millionaire

Ödülleri:6 adet Oscar kazandı ve 1 kez aday gösterildi. 18 adet başka ödül kazandı ve 9 tanesi için aday gösterildi.

Bence aldığı tüm ödülleri hak etmiş. Şans insana bu kadar yakın olur.Çok başarılı bir film bence.
                Puanım: 8/10
                Més Que Un Club

Yorum

• Slumdog Millionarie Cumartesi Aksami 22 45de avrupa saati trt 1 de
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Her ne kadar Benjamin Button'cu olsamda Milyoner'de baya sağlam filmdi...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Eski ama,İzlemeye değer bir film..Bir ''baba'' hikayesi.. Hayat Güzeldir..

Yorum

• Vita e bella (Y)
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Slumdog Millionaire

Ödülleri:6 adet Oscar kazandı ve 1 kez aday gösterildi. 18 adet başka ödül kazandı ve 9 tanesi için aday gösterildi.

Bence aldığı tüm ödülleri hak etmiş. Şans insana bu kadar yakın olur.Çok başarılı bir film bence.
                          Puanım: 8/10
                          Zorla İzlettiler Bunu Bana .. Ama İyi İzlemişim
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Evet gerçekten güzel bir film.

The Hangover

Eğlenmek için izledim ve gerçekten eğlendim. Beni güldürdü. Hem de çok güldürdü. Kesinlikle izlemelisiniz. 2. filmi de çıkıyormuş.Onu sinemada izleriz artık. Zach Galifianakis'e değinmeden geçemeyeceğim. Adam 10 numara.
                            Puanım:8/10
                            En son Atakan tarafından düzenlendi; 04.02.2011, 02:15.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Trendeki Yabancılar (1951)

Alfred Hitchcock'dan yine muhteşem bir cinayet öyküsü. Bundan sonra otobüste, trende, tranvayda veya metroda konuştuğunuz kişilere daha fazla dikkat edeceksiniz.

Yorum

• Atakan ben The Hangover'ı izledim, açıkçası beğenmedim. Yabancıların komedi anlayışıyla bizim komedi kültürümüz uyuşmuyor. Bu açıdan sıkıldım bile izlerken.

*

İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Black Swan
                                The Wrestler'ı sevenler bunu da seveceklerdir. Hikaye olarak çok benziyorlar birbirlerine. Zaten yönetmen Aronofsky'de bir elmanın iki yarısı olarak tanımlamış bu iki filmi.

Natalie Portman'den ve hocasını oynayan elemandan harika oyunculuklar izliyoruz. Senaryo ve diyaloglar da oldukça güzel. Hele Natalie'nin son sahnedeki cümlesi insanı alıp götürüyor

8.
                                Valla bu filmi de beğenmedim.
                                En son Oruç tarafından düzenlendi; 04.02.2011, 11:38.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim