Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

"Predestination" tavsiye edilir. Beğendim.

Yapan kadar bilipte susanda günahkâr!

Yorum

• Hint filmlerini seven biri olarak geçen gün Table No 21'i izledim ve pek beğenmedim. Son 15 dakikasına kadar sıkıcı ve sıradan bir film. Son 15 dakika ise iyi. Ama ben yine de tatmin olmadım.
      En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 03.04.2015, 12:14.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• yoksa siz hala el secreto desus ojos'u izlemediniz mi ? (gözlerindeki sır) kendinizi kınayın eğer izlemediyseniz müthiş bir filmdir kendileri 2011'de sanırım en iyi yabancı film dalında oscar almıştı. arjantin-ispanya ortak yapımı bir film.

özellikle katilin nerde olduğunu bulma sahnesi ve stadyum sahnesi beni benden almıştır. replikler müthiştir. ben bile aah irene söylenmemiş o kadar sözüm var ki sana dedim film bittikten sonra

izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.

fazla spoiler vermeyim ama racing club ile bizim aramızda bağ bile oluşturmuştum izlediğimde. tutku !
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• dün aksam fast and furious 7 deydim
          fena degildi
          yani action olarak süperde, bu kez en azindan paul walker icin biraz filmin hikayesi olmasini isterdim
          ilk 2 bölüm benim icin bir baskaydi, ondan sonrasi bence sadece aksiyon cekimlerini daha muazzam yapma yarisi
          eger bir gün 8i cikarirsalar arabaylan uzaya cikacaklarini düsünüyorum

jasonada kötüyü oynamak yakisdi, belirtmek isterim

filme daha derin girmek iserdim ama spoiler vermek istemiyorum, zaten bu bölümden insani filmin icinde tutan tek sey benim icin filmdede ölüp ölmeyecegiydi paulun , heycan sonuna kadar kalmasi icinde hic biryerde film hakkinda bilgi almamisdim, bu gerilimide son saniyesine kadar kullandilar
          her sahnede acaba bu kezmi diye düsündüm, cevabini izledinizmi alirsiniz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dün aksam fast and furious 7 deydim
            fena degildi
            yani action olarak süperde, bu kez en azindan paul walker icin biraz filmin hikayesi olmasini isterdim
            ilk 2 bölüm benim icin bir baskaydi, ondan sonrasi bence sadece aksiyon cekimlerini daha muazzam yapma yarisi
            eger bir gün 8i cikarirsalar arabaylan uzaya cikacaklarini düsünüyorum

jasonada kötüyü oynamak yakisdi, belirtmek isterim

filme daha derin girmek iserdim ama spoiler vermek istemiyorum, zaten bu bölümden insani filmin icinde tutan tek sey benim icin filmdede ölüp ölmeyecegiydi paulun , heycan sonuna kadar kalmasi icinde hic biryerde film hakkinda bilgi almamisdim, bu gerilimide son saniyesine kadar kullandilar
            her sahnede acaba bu kezmi diye düsündüm, cevabini izledinizmi alirsiniz
            Aynısını yaşadım desem yalan olmaz. Acaba bu sefer mi

Yorum

• fast and furious 7 hayal kırıklığına uğradım ama fena değildi
              Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• Leviathan'dan sonra beklediğim bir filmdi Rosewater. Maziar Bahari'nin 2009 İran seçimleri ve devamında yaşadıklarını anlatıyor. Tabii ki Batılı gözüyle... Hafif belgesel havası var. Boş salonda yalnız seyretmek ayrı keyifti.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Selamlar...

Senaryosunu ve başrollerini Adem Yılmaz ile paylaştığım 17 Nisan Cuma ( Yarın ) vizyona girecek olan Yılın En Eğlenceli Filmi "Sebahat & Melahat" filmimize bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler...
                  haylazshow

Yorum

• İlk olarak haylazshow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selamlar...

Senaryosunu ve başrollerini Adem Yılmaz ile paylaştığım 17 Nisan Cuma ( Yarın ) vizyona girecek olan Yılın En Eğlenceli Filmi "Sebahat & Melahat" filmimize bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler...
                    Seymen gadem mutlaka sinemalarda yanımızda en az artı bir ile olacağız sen hiç merak etme
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Selamlar...

Şimdiden teşekkürler...

Seymen kardes,..fragmanlarda dahi bizi gülmekten kirdiniz. Filmin tamamini izlemeyi dört gözle bekliyoruz.

Karadeniz insani daha dogrusu Trabzon insani Milliyetcidir, filme destek vermemiz gerekiyor sosyal platformlarda reklam yapip genis kitlelere ulasmasini saglamaliyiz. Illaki begenmeyen izleyiciler de olacaktir ama yinede destek olmaliyiz,.ileride memleketimizden daha cok filmelerin cekilmesine vesile olmaliyiz.

Basarilar Seymen,..

Trabzonspor

Yorum

Selamlar...

Şimdiden teşekkürler...

Fragmanı izledim... AKşama bakalım filme kısmetse
                        En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 17.04.2015, 08:18.
                        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bi Listede ben yapayim dedim cok film izlerim genelde aksiyon/gerilim/bazı filmler beyninizi yorabilir

Inception
                          İnterstellar
                          Memento
                          İllisionist
                          The mechanic
                          Prestige
                          Bourne 1-2-3
                          Eagle Eye
                          Slumdog Millionaire
                          Death sentence
                          City of god
                          Departed
                          Blood Diamond
                          Fast&Furious serisi
                          The Loft
                          Shutter Island
                          Shooter
                          The Game
                          Chaos
                          The Machinst
                          Fight Club
                          Italian Job
                          The Town

Aklima gelen bunlar, gelirse yazarım tekrar
                          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Interstellar son yarım saat'i dışında beğendiğim bir film oldu.
                            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                            Komünar..

Yorum

• La İsla Minima, bir Alberto Rodríguez filmi son zamanlarda izlediğim en sağlam polisiye filmlerden biriydi Se7en tadı verdi.
                              Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 1 reis bey
                                2 madam bovary and doctor dzijivago
                                3 taras bulba
                                4 shaman
                                5 altın ve bakır
                                6 buzlar çözülmeden (fikret hakanın oynadığı siyah beyaz versiyonu)
                                tavsiye ederim.
                                En son munzevil tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 17:31. Sebep: ...
                                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim